PingTR Multicolor Network Aralık-Ocak-Şubat Ödemeleri Bilgilendirme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
abi öyle birşey yapmayın, sıkıntılı sonuçlar doğurabilir anlaşılırsa. kimliğe imza atıp gönderiyosunuz çünkü. Yarın anlaşılırsa sen bu kimliği imzaladın deyip sahteciliğe girer

yüzde kaçı tamam acaba kardeşim bu işlemde yani ne zaman biter bir de şimdi herkesin tam olunca mı ödemeler başlıcak yoksa gönderenlerin işlemleri başlıyor mu? Çünkü birçok kişi ilk zaman yolladı göndermeyen 3-5 kişiyi beklemesin boşu boşuna.

Varsa doldurmayan arkadaşlar bence erken ödeme için hemen doldurmalı

Şu paralar kazasız belasız toplu şekilde gelsin yemin ederim dans edicem artık. Kimseyi beklemedim bu ödemeleri beklediğim kadar. :D

Dans edip, videoya çekip, burada paylaşacak mısınız peki... :D :D :D

Bizde merakla bekliyoruz...

BOL KAZANÇLAR...

Neden olmasın hocam. :) Çok bişi beklemiyorum ama üzerine biraz koyup bi araba alma hayalim var. Dans değil de araba videosu atarım belki.

İyi iş 6 ayda çıkar derler ya ödemeler 6. ayını buldu hayırlısıyla. :)

Huseyin odemeler ne oldu ya ben bisi mi kacirdim yoksa. Sencede çok gecikmedi mı artık. Supportu tasidin gelişmelerden de haberimiz olmuyo?

Son düzenleme:
ödeme alan yada bilmemiz gereken son bir bilgi varmı arkdaşlar ? bende takip edemedim

Arkadaşlar, payoneerler iletildi partnere. Adres bilgileri vs ile birlikte. Bazı kanallar hariç sadece onlar ödemeler yapıldıktan sonra muhtemelen belli olacak. Suanda süreci onlar ilerletiyor muhtemelen kontrat hazırlıyorlar. Kontratlar imzalanacak ve sonrasında inşallah ödemeler yapılacak. Şimdilik bizde olan bilgiler bunlar. Destekten çok işlere odaklanmaya çalışıyoruz bir süredir bu darboğazı atlatmak adına. Yalnız sunu da ekleyeyim, eksik veya yanlış bilgileri olanlar da baya mevcut. İletişime geçmeye çalışıp ulaşamadığım arkadaşlar da var iletişim bilgilerini bulamadığım kişiler vs. Onlarla ödemelerden sonra tekrar iletişime gecip ikinci bir dalgag ödeme almaya çalışacağız. Bilgilerini dolduranların boşa beklemelerini istemiyoruz.

Anlayışınız için tekrar teşekkür ederim; herkese hayırlı geceler.

Son düzenleme:
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] Arkadaşlar ödemelere dair halen bir gelişme yok mu? 22 gün oldu belgeleri göndereli.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] Arkadaşlar ödemelere dair halen bir gelişme yok mu? 22 gün oldu belgeleri göndereli.

Bütün belgeler iletildi. Eksik ve yanlış olanlar ilk ödeme dalgasından sonra tekrar iletişime geçilerek ayarlanacak suanda bilgiler bu şekilde Erman abi. Zaten parasını alamayanlar bizimle iletişime geçip o zaman dogru bilgileri göndereceklerdir bizim ulaşamadıklarımız.

Bütün belgeler iletildi. Eksik ve yanlış olanlar ilk ödeme dalgasından sonra tekrar iletişime geçilerek ayarlanacak suanda bilgiler bu şekilde Erman abi. Zaten parasını alamayanlar bizimle iletişime geçip o zaman dogru bilgileri göndereceklerdir bizim ulaşamadıklarımız.

Teşekkürler kardeşim, beklemedeyim.

Teşekkürler kardeşim, beklemedeyim.

ben teşekkür ederim hem anlayış hem sabrınız için; aciliyetin farkındayız gerçekten formalite olarak yazmıyorum. Biz de çok zorluk yaşıyoruz. Sadece önden ödeme yaptıklarımız destek olmak amacıyla bile on binlerce lirayı buluyor. Şuanda 3,78 kuruş para var şirket hesabında ve bütün kartlarımız kapatıldı borçlar sebebiyle.

ben teşekkür ederim hem anlayış hem sabrınız için; aciliyetin farkındayız gerçekten formalite olarak yazmıyorum. Biz de çok zorluk yaşıyoruz. nSadece öden ödeme yaptıklarımız destek olmak amacıyla bile on binlerce lirayı buluyor. Şuanda 3,78 kuruş para var şirket hesabında ve bütün kartlarımız kapatıldı borçlar sebebiyle.
Hayırlısı olsun kardesim.Sanırım 24-25 gün önce attıgım destek taleplerine de banka hesabınızda bakiye olmamasından dolayı bakamıyor ve cevap veremiyorsunuz.
Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri