Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3. pini istedikten 32 gün sonra hesap ayarlarının resmini çekip onay için gönderdim. Cevap olarak şöyle bir mail geldi.![]()
Ben ilk defa böyle bir mail aldım. bununla daha önce karşılaşan var mı ?
3. pini istedikten 32 gün sonra hesap ayarlarının resmini çekip onay için gönderdim. Cevap olarak şöyle bir mail geldi.![]()
Mailin içeriği neydi
tr hocamUsa adsense mi
Banka iban girip, banka onayını yaptıktan sonra forum doldurup gönderin
Artık forum ile onaylatma yaparken ilk önce banka bilgilerini girme zorunluluğu geldi
ilkinde bazen onaylamıyorlar 1-2 gün sonra tekrar gönderin ille onaylanır benim merak ettiğim abd hariç ingiltere almanya yı hiç kimlikle onaylayan var mı ?eğer varsa hiç uğraşmıcam adresle filan
abd olmuyor,onu denedim ama digerlerini bende merak ediyorum![]()
Banka iban girip, banka onayını yaptıktan sonra forum doldurup gönderin
Artık forum ile onaylatma yaparken ilk önce banka bilgilerini girme zorunluluğu geldi
iban girili degil,25 ocakda 3.pini istemiştim.dün bu konunun ilk mesajındaki gibi adsense hesabımdan resim çekip gönderdim,2 saat önce baktım onaylanmış.tr adsense,sallama bilgilerle açılmıştı.kimlikle degil,konudaki gibi onaylattım.
Arkadaşlar, önce banka hesabını girdim, form gonderdim üç defa kabul etmedi üstteki arkadas gibi mail geldi, ancak banka hesabını manuel olarak birincil yapıp test ödemesini girdikten sonra tekrar form gonderdim kabul edildi 5 dk içinde. Sıkıntı yaşayanlar ibandan sonra test ödemesini bekleyip , onu girdikten sonra form göndersinler
Hocam konu dışı biraz ama altıkırkbeş yayınları ile bir ilginiz var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.