Pin gelmedi hala... bu ay para almam lazım... son çare tekrar deniyeceğim.2. için bişey diyemem bazı arkadaşlarımız onaylandı dedi bazılarınada 3 ay ek süre vermişler alakasız bişey göndermedikten sonra banlama yapmazlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pin gelmedi hala... bu ay para almam lazım... son çare tekrar deniyeceğim.2. için bişey diyemem bazı arkadaşlarımız onaylandı dedi bazılarınada 3 ay ek süre vermişler alakasız bişey göndermedikten sonra banlama yapmazlar
15 Şubatta pin istemiştim eve gelmedi bugün 2.pin isteme açılmış istedim ardından bana havale yaptıkları dekontu onlara gönderdim pin onayladılar
Hocam yanlış bilgi veriyorsunuz.3.pini istemiş olmanız gerekiyor hem konuyu açan arkadaş bunu belirtmiş hemde ben dahil forumda çoklu adsense çalışan ve pini gelmeyen bir çok kişi bunu bilir.belki ilk pin oto gönderildiği için siz 2. diye 3.yü istemişssinizdir.
Arkadasim ben ne istedigimi bilmiyormuyum saniyorsun bunamadik herhalde niye yalan soliyim..ilk defa para cekiyorum para da 12 sinde aldim.. Aldigim parada 1 senedir adsensede duruyormus.
He ben size benim gibi yapın demiyorum ben sadece olanı anlattım. Benim şansıma herhalde..Siz konuyu açan arkadaşın dediklerini uygulayın ama
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 Şubatta pin istemiştim eve gelmedi bugün 2.pin isteme açılmış istedim ardından bana havale yaptıkları dekontu onlara gönderdim pin onayladılar
Ödeme yapıldı maili geldi sanırım en kısa zamanda para geliyor
Az önce bende bana gönderdikleri havale dekontunu onlara gönderdim..Umarım onaylarlar
Edit:Şans yokki
Sayın Kullanıcımız,Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PINinizi gönderebileceğiniz süreyi üç ay uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra web sitenizde alakalı reklamların tekrar görüntülenmeye başlaması gerekir. PIN'inizi 2014-03-16 tarihine kadar göndermelisiniz. Bu tarihi geçirirseniz, sayfalarınızda görüntülenen reklamlar tekrar durdurulacaktır.
güzel paylaşım için teşekkürler
Arkadaşlar 3. pini bu gün istedim 4 hafta beklemeli miyim bu işlemi yapmak için ?
Beklemene gerek yok, hemen işlemleri yap 10 dakikada açılır hesabın...![]()
ben şu an hiç pin istemedimbu taktiği ypasam olurmu ?
arkadaşlar bir yeni adsense hesabı açtım yaklaşık 2 ay önce. banka aracılığı ile hesap onayı için bir meblağ gönderdiler. onu girdim. daha sonrasında, pin ile ilgili herhangi bir bölüm,bilgi veya mesaj yok. Acaba pin ile adres doğrulama olayı kalktı mı? Çünkü IBAN adres ve kişi bilgilerini barındıran bir uygulama. Siz ne düşünürsünüz?
Bu yöntemi 2 sefer denedim başarısız oldu... 8 martta 2.pin istedim bu yöntemi bi daha denesem mi di düşünüyorum.
olmaz 14 yaşındaki kardeşim olmazkim açtı bu forumun kapılarını abi ya
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.