Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar 45 gün geçmesine rağmen 3.pini isteme butonum yok. Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz

15 Şubatta pin istemiştim eve gelmedi bugün 2.pin isteme açılmış istedim ardından bana havale yaptıkları dekontu onlara gönderdim pin onayladılar :)

Hocam yanlış bilgi veriyorsunuz.3.pini istemiş olmanız gerekiyor hem konuyu açan arkadaş bunu belirtmiş hemde ben dahil forumda çoklu adsense çalışan ve pini gelmeyen bir çok kişi bunu bilir.belki ilk pin oto gönderildiği için siz 2. diye 3.yü istemişssinizdir.

Arkadasim ben ne istedigimi bilmiyormuyum saniyorsun bunamadik herhalde niye yalan soliyim..ilk defa para cekiyorum para da 12 sinde aldim.. Aldigim parada 1 senedir adsensede duruyormus.
He ben size benim gibi yapın demiyorum ben sadece olanı anlattım. Benim şansıma herhalde..Siz konuyu açan arkadaşın dediklerini uygulayın ama

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 Şubatta pin istemiştim eve gelmedi bugün 2.pin isteme açılmış istedim ardından bana havale yaptıkları dekontu onlara gönderdim pin onayladılar :)

Ödeme yapıldı maili geldi sanırım en kısa zamanda para geliyor

Az önce bende bana gönderdikleri havale dekontunu onlara gönderdim..Umarım onaylarlar :)

Edit:Şans yokki

Sayın Kullanıcımız,Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi gönderebileceğiniz süreyi üç ay uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra web sitenizde alakalı reklamların tekrar görüntülenmeye başlaması gerekir. PIN'inizi 2014-03-16 tarihine kadar göndermelisiniz. Bu tarihi geçirirseniz, sayfalarınızda görüntülenen reklamlar tekrar durdurulacaktır.

Az önce bende bana gönderdikleri havale dekontunu onlara gönderdim..Umarım onaylarlar :)

Edit:Şans yokki

Sayın Kullanıcımız,Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi gönderebileceğiniz süreyi üç ay uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra web sitenizde alakalı reklamların tekrar görüntülenmeye başlaması gerekir. PIN'inizi 2014-03-16 tarihine kadar göndermelisiniz. Bu tarihi geçirirseniz, sayfalarınızda görüntülenen reklamlar tekrar durdurulacaktır.

2 saat önce kimlikle onaylattım 3.üncü pini isteyeli 5 gün olmuştu

şubat pini hala gelmedi mart 10 gibi 2. pini istedim 3. pin isteme nisan 10 gibi çıkar herhalde onaylar paramı alırım :D

arkadaşlar bir yeni adsense hesabı açtım yaklaşık 2 ay önce. banka aracılığı ile hesap onayı için bir meblağ gönderdiler. onu girdim. daha sonrasında, pin ile ilgili herhangi bir bölüm,bilgi veya mesaj yok. Acaba pin ile adres doğrulama olayı kalktı mı? Çünkü IBAN adres ve kişi bilgilerini barındıran bir uygulama. Siz ne düşünürsünüz?

arkadaşlar bir yeni adsense hesabı açtım yaklaşık 2 ay önce. banka aracılığı ile hesap onayı için bir meblağ gönderdiler. onu girdim. daha sonrasında, pin ile ilgili herhangi bir bölüm,bilgi veya mesaj yok. Acaba pin ile adres doğrulama olayı kalktı mı? Çünkü IBAN adres ve kişi bilgilerini barındıran bir uygulama. Siz ne düşünürsünüz?

Dostum, sanırım kazanç durumun 20tl nin üzerine çıkmamış, çıkmış olsa zaten pın kodun yola çıkmış olurdu.Pın sistemi kaldırılmadı, bilgin olsun...

Bu yöntemi 2 sefer denedim başarısız oldu... 8 martta 2.pin istedim bu yöntemi bi daha denesem mi di düşünüyorum.

benim yaşım 18 den küçük ama partnerle baya kazanıyorum ama partnerde her kanala bir olduğundan adsenseye geçmek istiyorum.18 yaşından küçüğüm nasıl bir adım izleyebilirim ?

[MENTION=4409]ozakin70[/MENTION] 2.pin istedikten sonra 2.kez denedim yine başarısız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri