Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
2. pinimi 4 nisanda istemiştim, an itibari ile 3.yü istemeden gönderdim bakalım, cevap bekliyorum heyecan ile :)

bugün gelen mail, çokta kibar bir şekilde durumu açıklamış yağmur hanım;

Merhaba Serdar Bey,

E-postanız için teşekkür ederiz.

[FONT=Arial, sans-serif]Google, hesapların güvenliğini sağlamak amacıyla, size ödeme gönderebilmemiz için adresinizi doğrulamanızı zorunlu kılmaktadır. Bunun için, ödeme adresinize bir Kişisel Kimlik Numarası (PIN) göndeririz. Daha sonra, bu PIN'i hesabınıza girmeniz gerekir.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2. PIN kodunuzun 4 Nisan 2014 tarihinde adresinize postalandığını görüyorum. PIN'ler genellikle 2-4 hafta içinde alıcıya ulaşır, ancak bu süre bulunduğunuz yere bağlı olarak uzayabilir.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Bazen PIN kodunuz size ulaşmayabilir. Bu nedenle, ikinci PIN'iniz elinize ulaşmazsa, 1 kez daha yeni PIN isteyebilirsiniz. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Yalnızca, 3 kez PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde son PIN isteğinizden itibaren 4 hafta içinde hiç PIN almadıysanız,bu e-postaya yanıt vererek resmi kimliğinizin bir kopyasını bana göndermenizi rica ediyorum. 3 kez PIN kodunuzu talep etmeden, sistemden kimliğinizi doğrulamamız maalesef teknik olarak mümkün değildir.[/FONT]

PIN doğrulama işleminiz tamamlanana kadar sizinle olan iletişimimi açık tutuyor olacağım. Sizden ricam PIN'iniz elinize ulaştığında, ya da 3. PIN'inizi istemenizin üzerinden 4 hafta geçmesine rağmen PIN'iniz elinize ulaşmadığında bu e-postaya yanıt vererek beni bilgilendirmeniz. Sorununuzun çözümünde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla,

Yağmur Arman

bugün gelen mail, çokta kibar bir şekilde durumu açıklamış yağmur hanım;

Merhaba Serdar Bey,

E-postanız için teşekkür ederiz.

[FONT=Arial, sans-serif]Google, hesapların güvenliğini sağlamak amacıyla, size ödeme gönderebilmemiz için adresinizi doğrulamanızı zorunlu kılmaktadır. Bunun için, ödeme adresinize bir Kişisel Kimlik Numarası (PIN) göndeririz. Daha sonra, bu PIN'i hesabınıza girmeniz gerekir.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2. PIN kodunuzun 4 Nisan 2014 tarihinde adresinize postalandığını görüyorum. PIN'ler genellikle 2-4 hafta içinde alıcıya ulaşır, ancak bu süre bulunduğunuz yere bağlı olarak uzayabilir.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Bazen PIN kodunuz size ulaşmayabilir. Bu nedenle, ikinci PIN'iniz elinize ulaşmazsa, 1 kez daha yeni PIN isteyebilirsiniz. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Yalnızca, 3 kez PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde son PIN isteğinizden itibaren 4 hafta içinde hiç PIN almadıysanız,bu e-postaya yanıt vererek resmi kimliğinizin bir kopyasını bana göndermenizi rica ediyorum. 3 kez PIN kodunuzu talep etmeden, sistemden kimliğinizi doğrulamamız maalesef teknik olarak mümkün değildir.[/FONT]

PIN doğrulama işleminiz tamamlanana kadar sizinle olan iletişimimi açık tutuyor olacağım. Sizden ricam PIN'iniz elinize ulaştığında, ya da 3. PIN'inizi istemenizin üzerinden 4 hafta geçmesine rağmen PIN'iniz elinize ulaşmadığında bu e-postaya yanıt vererek beni bilgilendirmeniz. Sorununuzun çözümünde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla,

Yağmur Arman

Bence Erkek hocam o yetkili :D.Malesef 3.üncüyi istemeden kabul etmiyorlar bende kaç kere denedim.

Yagmur Arman - YouTube

3. istedikten 4 hafta sonra diyor ya, 2 gün geçmeden bi daha gönderirim valla ben :)

an itibarı ile 3. pinimi istedim, bu şekilde başvurmadan önce kimlikle onaylatmayı nasıl yapıyoruz? kimliğin sadece ön tarafını çekip yollasam kabul ediyorlar mı?

3. pini istedikten 5 dk sonra gönderdim, 5 dk sonra onay maili geldi, beni de listeye eklerseniz sevinirim :)

gelen mail:

Hello,
Thank you for sending your proof of identity. I'm happy to let you know that this fulfills the address verification requirement for AdSense. You no longer need to enter a PIN for this account.
Now that you’ve verified your address, please ensure you’ve completed these additional steps to getting paid:

1. Choose a form of payment
  2. Check if your balance has reached the minimum payment threshold
  3. Review our payment timeline to learn when you will be paid
YouTube publishers: your YouTube earnings for the previous month will be finalized and added to your AdSense account balance between the 10th and 15th of the month. If you’ve completed the above payment steps, your balance will be paid out at the end of the month, according to our payment timeline.
Sincerely,
The Google AdSense Team

bir de arkadaşlar onay şimdi yapıldı içinde kesinleşen miktar ne zaman yatar 2 aylık birikmiş var şubat ve mart birikmiş durumda

Bugün 3. pinimi istedim ve ardından kimlik fotokopimi gönderdim.

5 dk geçmeden onayladılar.

Teşekkürler..

Bugün 3. pinimi istedim ve ardından bu yöntemi denedim

Teşekkürler.. inşallah bankamı onaylatmıştım bekliyorum kesinleşmiş miktarı

kesinleşen miktarı yatırıyosalar ben de göndereyim hemen kimliği :D

Teşekkürler.. inşallah bankamı onaylatmıştım bekliyorum kesinleşmiş miktarı

Nasıl Gönderdin Hocam Ya Ben 2 Gündür Gönderiyorum.. İsmail cınar diye biri lütfen kimliğinizi gönderin diyor.. en son az önce mail attı kimliğinizi göndermezseniz olmaz diyordu :D

kardeşim ilk önce yapacagın hani en son pin oluşturulma tarihi yazıyor ya oraya bak en altta yeni pin iste açılmışsa önce onu iste yani 3.pin daha sonra bu konudaki ilk sayfaya gel tarif edilen yerden ekran görüntüsü al denilen sekilde gönder kabül ediyorlar otomatik sanırsam

deneyeyim dedim ve oldu gerçekten. içimde şüphe vardı hala ama google onayladı :) kendi adıma 3. adsense imi de açayım bari. farklı bi isme gerek kalmadı :)

5 Dakika İçerisinde Onaylandı Teşekkürler ...

çok sağolasın kardeş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri