Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonucu merak ile bekliyoruz2. pinimi 4 nisanda istemiştim, an itibari ile 3.yü istemeden gönderdim bakalım, cevap bekliyorum heyecan ile![]()
bugün gelen mail, çokta kibar bir şekilde durumu açıklamış yağmur hanım;
Merhaba Serdar Bey,
E-postanız için teşekkür ederiz.
[FONT=Arial, sans-serif]Google, hesapların güvenliğini sağlamak amacıyla, size ödeme gönderebilmemiz için adresinizi doğrulamanızı zorunlu kılmaktadır. Bunun için, ödeme adresinize bir Kişisel Kimlik Numarası (PIN) göndeririz. Daha sonra, bu PIN'i hesabınıza girmeniz gerekir.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]2. PIN kodunuzun 4 Nisan 2014 tarihinde adresinize postalandığını görüyorum. PIN'ler genellikle 2-4 hafta içinde alıcıya ulaşır, ancak bu süre bulunduğunuz yere bağlı olarak uzayabilir.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Bazen PIN kodunuz size ulaşmayabilir. Bu nedenle, ikinci PIN'iniz elinize ulaşmazsa, 1 kez daha yeni PIN isteyebilirsiniz. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Yalnızca, 3 kez PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde son PIN isteğinizden itibaren 4 hafta içinde hiç PIN almadıysanız,bu e-postaya yanıt vererek resmi kimliğinizin bir kopyasını bana göndermenizi rica ediyorum. 3 kez PIN kodunuzu talep etmeden, sistemden kimliğinizi doğrulamamız maalesef teknik olarak mümkün değildir.[/FONT]
PIN doğrulama işleminiz tamamlanana kadar sizinle olan iletişimimi açık tutuyor olacağım. Sizden ricam PIN'iniz elinize ulaştığında, ya da 3. PIN'inizi istemenizin üzerinden 4 hafta geçmesine rağmen PIN'iniz elinize ulaşmadığında bu e-postaya yanıt vererek beni bilgilendirmeniz. Sorununuzun çözümünde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Saygılarımla,
Yağmur Arman
3. istedikten 4 hafta sonra diyor ya, 2 gün geçmeden bi daha gönderirim valla ben![]()
Bugün 3. pinimi istedim ve ardından bu yöntemi denedim
5 dk geçmeden onayladılar.
Teşekkürler.. inşallah bankamı onaylatmıştım bekliyorum kesinleşmiş miktarı
deneyeyim dedim ve oldu gerçekten. içimde şüphe vardı hala ama google onayladıkendi adıma 3. adsense imi de açayım bari. farklı bi isme gerek kalmadı
![]()
5 Dakika İçerisinde Onaylandı Teşekkürler ...
Bugün 3. pinimi istedim ve ardından bu yöntemi denedim
5 dk geçmeden onayladılar.
çok sağolasın kardeş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.