Pinim Bügün Elime Ulaştı

hocam bu olayı fazla bilmiyorum posta kutusu postane ne alaka biraz açıklarmısın bilmyiorum kusura bakma pin fazla bilgim yok pin adsense mesaj olarak gelmiyor mu postaneye gidicem hangi postane biraz açıklayın yabancıyım konuda :)

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/192-pin-nedir-pin-postasi-ornegi.html

Size bu konudaki gibi bir posta gelecek, verdiğiniz adrese. İçinde pin kodunuz yazılı olacak. Hangi adresi verdiysen ona göre yaşadığın yerde posta işleme merkezi hangi postahane ise oraya gidip sorabilirsin.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/192-pin-nedir-pin-postasi-ornegi.html

Size bu konudaki gibi bir posta gelecek, verdiğiniz adrese. İçinde pin kodunuz yazılı olacak. Hangi adresi verdiysen ona göre yaşadığın yerde posta işleme merkezi hangi postahane ise oraya gidip sorabilirsin.

hocam çok sağol ufak tefek bir iki sorum daha var Trabzon yaşıyorum Ptt benim yaşadığım mahallede yok başka mahallelerde var bana posta nereye geleceğini ptt arasam söylerler mi?
hocam posta geldi diyelim postaneye belki şuanda orda duruyor bazı postalarda oluyor.Bunu arayıp öğrenebiliyormuyuz belkide geldi.

hocam çok sağol ufak tefek bir iki sorum daha var Trabzon yaşıyorum Ptt benim yaşadığım mahallede yok başka mahallelerde var bana posta nereye geleceğini ptt arasam söylerler mi?
hocam posta geldi diyelim postaneye belki şuanda orda duruyor bazı postalarda oluyor.Bunu arayıp öğrenebiliyormuyuz belkide geldi.

Hocam posta eğer postahaneye ulaşmış ise ve dağıtıma çıkmamış ise, şubelerde olacağını sanmıyorum. Merkez bir postahane vardır. Postalar oraya gelir. İl ise ilin büyük merkezi, ilçe ise ilçenin merkezi olur. Orada postalar mahalle mahalle ayrılır daha sonra postacılar dağıtıma çıkarlar. Siz ptt şubesinden alamazsınız bu dediğim Posta İşleme Merkezi denen "PİM" olacak. Trabzon'da merkezdeyseniz Google'da Trabzon PİM diye arayıp telefon numarasına ulaş, veya ilçedeysen oranın ismini ara yine " ilçe adı PİM" şeklinde, telefondan sorarsan bakıp gelip gelmediğini söylerler.

Hocam posta eğer postahaneye ulaşmış ise ve dağıtıma çıkmamış ise, şubelerde olacağını sanmıyorum. Merkez bir postahane vardır. Postalar oraya gelir. İl ise ilin büyük merkezi, ilçe ise ilçenin merkezi olur. Orada postalar mahalle mahalle ayrılır daha sonra postacılar dağıtıma çıkarlar. Siz ptt şubesinden alamazsınız bu dediğim Posta İşleme Merkezi denen "PİM" olacak. Trabzon'da merkezdeyseniz Google'da Trabzon PİM diye arayıp telefon numarasına ulaş, veya ilçedeysen oranın ismini ara yine " ilçe adı PİM" şeklinde, telefondan sorarsan bakıp gelip gelmediğini söylerler.

sağolasın hocam yardımcı olduğun için:)

---------- Mesaj saat 15:29:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:23:27 civarında gönderildi. ----------

TRABZON PİM POSTANESİ - MERKEZ - TRABZON - (0462) 334 06 6... / TAŞIMA - LOJİSTİK firmaları / firma rehberi - firmasec.com
hocam durumu anlattım pim dedim gelicek dedim youtube çalışıyorum dedim o ne nedir diye sordular bana kargo mu tahatütlü mü dediler yurt dışından mı geliyor dediler karışık mesele biraz:)

Hocam sen normal ismine yurtdışından posta geleceğini söyleyeceksin. kayıtlı evrak felan değil . sıradan normal posta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri