Pinlerin Hiçbiri Ortada Yok

ozelgoktug

Kayıtlı Üye
2. Pin i istedim gelmedi 3. Pin çıksa isteyip hemen kimlik yollayacağım ancak 3. Pin isteme de çıkmadı hala.. Kazançlar da kesinleşti. 15 ine kadar pini girmem gerek galiba ancak 3. pin isteme neden hala çıkmadı anlamadım. 3. Pin Talep Butonu gelen var mı?

TL hesaplar için pin süresi 20 si bu tarihten sonra girseniz bile bir sonraki ay beklemeden ödeme yapılıyor. Örnek geçen ayın 21 inde pin girdim araya yılbası tatilide girdi ocak 6 da ödeme geldi.

pin gelmesı nekadar suruyor arkadaslar ve nereye gelıyo

TL hesaplar için pin süresi 20 si bu tarihten sonra girseniz bile bir sonraki ay beklemeden ödeme yapılıyor. Örnek geçen ayın 21 inde pin girdim araya yılbası tatilide girdi ocak 6 da ödeme geldi.

hocam bir sorum olacaktı ben daha önce sitemde adsense kullanıyordum ödeme de aldım ancak daha sonra adsense hesabımı sattım şimdiki youtube adsense ise aileden birinin üzerine kayıtlı şimdi ben ödememi benim kendi banka hesabıma yatırılma olasılığı varmı sadece tek banka hesabım var eski adsensem de bu hesaba yatıyordu

hocam bir sorum olacaktı ben daha önce sitemde adsense kullanıyordum ödeme de aldım ancak daha sonra adsense hesabımı sattım şimdiki youtube adsense ise aileden birinin üzerine kayıtlı şimdi ben ödememi benim kendi banka hesabıma yatırılma olasılığı varmı sadece tek banka hesabım var eski adsensem de bu hesaba yatıyordu

Aynı şubenizden yeni bir hesap açtırabiirsiniz hocam varsa internet bankacılığı ilede açabilirsiniz

adsense bir kaç aydır pinler yola cıktı diyor ama bize gelen giden bişey yok eskiden bu kadar uzun zaman beklemiyordu.

dostum ben bu ayın 9u gıbı adsenseden hesabımı bankamla onaylattım pin nezaman gelır
ve herhangı bır mesaj gelıyormu

gecen ayın pini 4 ünde gelmişti.
bu ay 12 si oldu hala kimseye gelmedi :S

3 kere pin isteme hakkın var. 3 ay süre içerisinde 3 pin isteme hakkınıda doldurduysan ve pin gelmemişse kimlik felan taratır yollarsın. 3.istemenden hemen sonra bilgilerini gönder onaylanır. Pinin gelmesi sürüyor biraz. Adres doğru ise gelir pin ama ne zaman bilmiyorum.
Ayrıca 3.pin isteme butonuda , pini ilk istediğin tarihten itibaren 3 ay 5 gün sonra felan çıkar. Erken çıktığıda görülmüştür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri