Pinterest Bot

Umarım güzel olur. Siz panel ile devam edin bende wp ile. Piyasanın ilk botları olacağız bakalım. Benim botta bir kaç güne çıkacak. Sizinde denemenizi isterim.

Sağolun hocam ben yazılım kısmı ile ilgileniyorum ne youtube ne wordpress çalışmıyorum :)

akşam 20.00' da bot aktif olucak arkadaşlar 19.00'a kadar üye olan herkese 2 gün ücretsiz verilecek ve 3 adet hesap ekleme hakkı + 3 Adet proxy verilecek..

Son düzenleme:
Güncel : 20.00 da bot aktif olarak hizmet vermeye başlıcak 20.00 a kadar üye olan herkese 2 gün kullanım hakkı 3 hesap bağlama ve 3 proxy ücretsiz olarak verilecek

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Proxyler ve ücretsiz kullanımlar üye olan hesaplara tanımladı 30 dakika içinde işlem yapmaya başlayabilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

NOT : Deneme sürümü kazanan arkadaşlar hesaplarınıza proxy'yi uygulamayı unutmayın hesabınızın güvenliği için proxysiz işlem yapmayın proxyleri uygulamak için sol menüde bulunan hesaplar menüsünden Her Hesaba 1 Adet Proxy Uygula butonuna basın

Güncel : 20.00 da bot aktif olarak hizmet vermeye başlıcak 20.00 a kadar üye olan herkese 2 gün kullanım hakkı 3 hesap bağlama ve 3 proxy ücretsiz olarak verilecek

Proxyler ve ücretsiz kullanımlar üye olan hesaplara tanımladı 30 dakika içinde işlem yapmaya başlayabilirsiniz

NOT : Deneme sürümü kazanan arkadaşlar hesaplarınıza proxy'yi uygulamayı unutmayın hesabınızın güvenliği için proxysiz işlem yapmayın proxyleri uygulamak için sol menüde bulunan hesaplar menüsünden Her Hesaba 1 Adet Proxy Uygula butonuna basın

her hesaba özel kendi proxymizi tanımlatabilme şansımız var mı hocam?

ref lütfen.

Ayrıca henüz inceleme fırsatım olmadı ama site içerisindeki kategorileri otomatik çekip board açma özelliği var mı ve pinleri atma hızı random belirlediğimiz zaman aralıklarında mı atıyor. Ayrıca birden fazla pinterest hesabı ekleyip tek sitenin içeriklerini pinleme şansımız var mı? Muhtemelen etiketleri çekiyordur kısa açıklamalarla beraber.

Hocam birde kullanılan IP herkesin aynı mı olacak yoksa farklı bir uygulama var mı. Herkes aynı IP ile pinleme yaparsa toplu katliam çıkma olasılığı var.

Hocam yeni üye olabildim kaçırmışım deneme süresi verebilir misiniz?
Kullanıcı adı qwerr01

ref lütfen.

Ayrıca henüz inceleme fırsatım olmadı ama site içerisindeki kategorileri otomatik çekip board açma özelliği var mı ve pinleri atma hızı random belirlediğimiz zaman aralıklarında mı atıyor. Ayrıca birden fazla pinterest hesabı ekleyip tek sitenin içeriklerini pinleme şansımız var mı? Muhtemelen etiketleri çekiyordur kısa açıklamalarla beraber.

Hocam birde kullanılan IP herkesin aynı mı olacak yoksa farklı bir uygulama var mı. Herkes aynı IP ile pinleme yaparsa toplu katliam çıkma olasılığı var.

işlemler proxy ile farklı ip adreslerinden yapılıyor hocam ayrıca şuan otomatik işlem yok 1 hafta içinde eklicem

Otomatik repin özelliği sisteme entegre edilmiştir. Çalışma mantığı şöyledir, düzenli aralıklarla örn: 15 dakikadar bir takip etmesini istediğiniz Pinterest Hesabının paylaştığı pinleri otomatik olarak sizin belirlediğiniz hesabın board'ına repinler

Genel olarak kullanılma şekli, Paylaşım yapılan bir ana pinterest hesabının pinlerini repin yapan 30 yan hesap gibi..

aynen öyle hocam.ben işin sadece adsense tarafını anlattım.geçen gün burada bi site satış konusu vardı mesela,pintereste yönelik site ama pinteresden banlıydı.bu ara pintereste dolunca bizim spamcı tayfa,pinteresde bisürü önlemler aldı mecburen :)

ben ortalama olarak bi 5 yıldır pinteresin içindeyim.pinteresti biçok farklı şekilde kullanıyorum ve konudaki bot normalde işimede yarardı mutlaka birisi için ama zaten bu iş için yıllardır kullandıgım farklı yazılımım var.yoksa kolcak hocamın işlerini bilirim,kesin alırdım.pinterest işini çözen,bu işin yolunu bulan mutlaka para kazanır bu işten.

Güncelleme sonrası pinsiz web adsense nin almanın yararı olurmu fatıh hocam.Pinsiz web adsense alacaktım.

Güncelleme sonrası pinsiz web adsense nin almanın yararı olurmu fatıh hocam.Pinsiz web adsense alacaktım.

hiçbi faydası yok.hem pin bekleyeceksin,ugraşacaksın hemde sıfırdan adsense başvurusu yapacaksın zaten.kendin başvur daha iyi,parar verme bari :) para vereceksen güncelleme gelmemiş adsense al hocam,yada kendin başvur sıfırdan.

hiçbi faydası yok.hem pin bekleyeceksin,ugraşacaksın hemde sıfırdan adsense başvurusu yapacaksın zaten.kendin başvur daha iyi,parar verme bari :) para vereceksen güncelleme gelmemiş adsense al hocam,yada kendin başvur sıfırdan.

Güncelleme gelmemiş hesap kaldı mı hocam :D

Botu kullanan varmı?
Şuan aktif değil galiba?

Hocam yaptıysa bot tertemiz çalışıyordur. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Hayırlı satışlar usta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri