Pinterest Bot

Pinterest işinde iyi para var bilmeyen arkadaşlara önerim araştırmalı, olmasa zaten botu yazılmaz idi düşüncesindeyim.

Pinterest işinde iyi para var bilmeyen arkadaşlara önerim araştırmalı, olmasa zaten botu yazılmaz idi düşüncesindeyim.

İşi bilenler pinterest üzerinden iyi bir trafik sağlayabilir ve kazanca dönüştürebilir son zamanlarda pinterest için 4-5 adet farklı yazılımlar geliştirdim ve ihtiyaç olduğunu görerek böyle bir botu piyasaya sürmeye karar verdim

Toplu takip etme olayında kullanııcıı adlarını bizim girmemiz yerine kategoriye göre arayıp kendi otomatik bulup takip etse

Birde instagram takip progrmalarındaki gibi birşey eklenebilir [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] . Eklediğimiz kullanıcıları takip eden son 5 - 10 - 20 sayıyı biz belirleriz takip eden kişileri takip etse dönüp dönüp sürekli

Her zamanki gibi kolcak hocam pinterest isinede el atmissiniz hayirlisi olsun

Fiyat ne olacak pm lütfen almak istiyorum

p.m olarak ilettim burdan da yazayım

1 aylık 30 TL
3 aylık 75 TL
6 aylık 150 TL
1 Yıllık 300 TL
30 Günlük 100 Adet Proxy 5$

ve botu geliştirmeyi düşünüyorum, tüm güncellemeler ücretlere dahil olucak ekstra bir ödeme talep edilmicek belki ilerde instagram, twitter, wordpress botlarımı da bu panele dahil ederim bu güncellemelerde de ekstra ücret talebim olmucak..

Son düzenleme:
Spam bitmedi Pinterestte devam ediyor,günlük 4 hane kazananlar tanıyorum-olay çok basit çok pinterest çok site eşittir çok kazanç..
Günde 2-3 site ve bunlara pinterest aç,bot çeksin ayda 100 site eder,en kötü her biri günlük 5-100 tl arası kazanç bırakıyor :)
Gerisini varın siz hesaplayın :) Pinteresti ağlatıyorlar,kaçırmayın bu fırsatı :)
Kategori de vereyim,kadın ağırlıklı,ingilizce ve almanca saç bakımı,moda,el işleri,ayakkabı vs.
Hayırlı satışlar hocam bu arada ...

Spam bitmedi Pinterestte devam ediyor,günlük 4 hane kazananlar tanıyorum-olay çok basit çok pinterest çok site eşittir çok kazanç..
Günde 2-3 site ve bunlara pinterest aç,bot çeksin ayda 100 site eder,en kötü her biri günlük 5-100 tl arası kazanç bırakıyor :)
Gerisini varın siz hesaplayın :) Pinteresti ağlatıyorlar,kaçırmayın bu fırsatı :)
Kategori de vereyim,kadın ağırlıklı,ingilizce ve almanca saç bakımı,moda,el işleri,ayakkabı vs.

Sağolun hocam teşekkürler

konuyu çok karıştırmak istemem ama bende bi eksisini belirteyim hocam.son adsense güncellemesinden sonra millet harıl harıl güncelleme gelmemiş adsense arıyor,alıyor.tanesi 1-1,5k arası bu adsense hesaplarınında gördügüm kadarıyla.güncelleme gelmiş hesapların geneli reddediliyor adsense tarafından,bu şekildeki sitelerin.bu işe girecek kişiler o sitelere nasıl adsense onayı alacagınıda düşünsün bence.r10dan bi arkadaş 10-12 tane böyle site açmış geçen 1 ay boyunca.sitelerden yarısı para getirecek kadar hitde çekiyor ama adam adsense onaylayamıyor.r10da adsense onayı yapılır konularından 2tanesinden ebook/yardım alayım demiş onlarda sitene bilmem kaç tane,x kelimelik full özgün yazı yazdır filan demiş.o zamanda onay alması kesin degil tabiki.yani herşey dışarıdan göründügü gibi degil hiçbi işte.bi işe girmeden önce her yönünü araştırmak gerek.

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam eline saglık.zamanında pinterestle alakalı bende kendisine bi yazılım yaptırmıştım ve kullanım amacım farklıydı ama çok güzel çalışıyordu.pinterest kaynaklı yaşanan problemden dolayı sevincim kısa sürdü tabi,orası kötü oldu :)

pinterest konusuna ne yazıkki biçok arkadaş çok dar bi alandan bakıyor.burdan para kazanmanın tek yolu adsense e yönelik site açıp ordan hit çekmek degil.daha kalıcı,uzun ömürlü çok iş var pinterestde.bi işe giriyorsanız detaylı bi şekilde araştırmak gerek ;)

Son düzenleme:
konuyu çok karıştırmak istemem ama bende bi eksisini belirteyim hocam.son adsense güncellemesinden sonra millet harıl harıl güncelleme gelmemiş adsense arıyor,alıyor.tanesi 1-1,5k arası bu adsense hesaplarınında gördügüm kadarıyla.güncelleme gelmiş hesapların geneli reddediliyor adsense tarafından,bu şekildeki sitelerin.bu işe girecek kişiler o sitelere nasıl adsense onayı açacagınıda düşünsün bence.r10dan bi arkadaş 10-12 tane böyle site açmış geçen 1 ay boyunca.sitelerden yarısı para getirecek kadar hitde çekiyor ama adam adsense onaylayamıyor.r10da adsense onayı yapılır konularından 2tanesinden ebook/yardım alayım demiş onlarda sitene bilmem kaç tane,x kelimelik full özgün yazı yazdır filan demiş.o zamanda onay alması kesin degil tabiki.yani herşey dışarıdan göründügü gibi degil hiçbi işte.bi işe girmeden önce her yönünü araştırmak gerek.

@KOLCAK hocam eline saglık.zamanında pinterestle alakalı bende kendisine bi yazılım yaptırmıştım ve kullanım amacım farklıydı ama çok güzel çalışıyordu.pinterest kaynaklı yaşanan problemden dolayı sevincim kısa sürdü tabi,orası kötü oldu :)

pinterest konusuna ne yazıkki biçok arkadaş çok dar bi alandan bakıyor.burdan para kazanmanın tek yolu adsense e yönelik site açıp ordan hit çekmek degil.daha kalıcı,uzun ömürlü çok iş var pinterestde.bi işe giriyorsanız detaylı bi şekilde araştırmak gerek ;)

Yt çöplüğe dönünce nasıl önlem aldıysa şimdi pinterestte önlem aldı
Adsense domain onay sorunu bir yana, pinterest hesap banları, pinterest domain banları derken bu işte de ekmek aslanın midesine indi.
1-2 sene önce haberimiz olsaydı güzel para kazanırdık ta, malesef bu iş içinde geç kaldık...

Bu arada [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam hayırlı satışlar

Son düzenleme:
Adsense domain onay sorunu bir yana, pinterest hesap banları, pinterest domain banları derken bu işte de ekmek aslanın midesine indi.
1-2 sene önce haberimiz olsaydı güzel para kazanırdık ta, malesef bu iş içinde geç kaldık...

:( katılıyorum..

Bu arada [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam hayırlı satışlar

sağolun hocam teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri