Pinterest Bot

konuyu çok karıştırmak istemem ama bende bi eksisini belirteyim hocam.son adsense güncellemesinden sonra millet harıl harıl güncelleme gelmemiş adsense arıyor,alıyor.tanesi 1-1,5k arası bu adsense hesaplarınında gördügüm kadarıyla.güncelleme gelmiş hesapların geneli reddediliyor adsense tarafından,bu şekildeki sitelerin.bu işe girecek kişiler o sitelere nasıl adsense onayı alacagınıda düşünsün bence.r10dan bi arkadaş 10-12 tane böyle site açmış geçen 1 ay boyunca.sitelerden yarısı para getirecek kadar hitde çekiyor ama adam adsense onaylayamıyor.r10da adsense onayı yapılır konularından 2tanesinden ebook/yardım alayım demiş onlarda sitene bilmem kaç tane,x kelimelik full özgün yazı yazdır filan demiş.o zamanda onay alması kesin degil tabiki.yani herşey dışarıdan göründügü gibi degil hiçbi işte.bi işe girmeden önce her yönünü araştırmak gerek.

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam eline saglık.zamanında pinterestle alakalı bende kendisine bi yazılım yaptırmıştım ve kullanım amacım farklıydı ama çok güzel çalışıyordu.pinterest kaynaklı yaşanan problemden dolayı sevincim kısa sürdü tabi,orası kötü oldu :)

pinterest konusuna ne yazıkki biçok arkadaş çok dar bi alandan bakıyor.burdan para kazanmanın tek yolu adsense e yönelik site açıp ordan hit çekmek degil.daha kalıcı,uzun ömürlü çok iş var pinterestde.bi işe giriyorsanız detaylı bi şekilde araştırmak gerek ;)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam ''tavsiye alınır itinayla'' ( daha kalıcı,uzun ömürlü çok iş var pinterestde... )

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

p.m olarak ilettim burdan da yazayım

1 aylık 30 TL
3 aylık 75 TL
6 aylık 150 TL
1 Yıllık 300 TL
30 Günlük 100 Adet Proxy 5$

ve botu geliştirmeyi düşünüyorum, tüm güncellemeler ücretlere dahil olucak ekstra bir ödeme talep edilmicek belki ilerde instagram, twitter, wordpress botlarımı da bu panele dahil ederim bu güncellemelerde de ekstra ücret talebim olmucak..

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] kardeşim , Bu proxyleri kontrol etme imkanı olacak mı? (Vtools gibi) yani şöyle ki mesela ben gunde 500 -1000 proxy saglayabılırım ama bunlar sırayla patlayabılıyor vss , vtools botu bunları otomatık kontrol edip çalışmayanlarla çalışanları Change ediyor , o şekilde yapman mumkunse sankı daha güzel olur gibi :confused:

Yt çöplüğe dönünce nasıl önlem aldıysa şimdi pinterestte önlem aldı
Adsense domain onay sorunu bir yana, pinterest hesap banları, pinterest domain banları derken bu işte de ekmek aslanın midesine indi.
1-2 sene önce haberimiz olsaydı güzel para kazanırdık ta, malesef bu iş içinde geç kaldık...

aynen öyle hocam.ben işin sadece adsense tarafını anlattım.geçen gün burada bi site satış konusu vardı mesela,pintereste yönelik site ama pinteresden banlıydı.bu ara pintereste dolunca bizim spamcı tayfa,pinteresde bisürü önlemler aldı mecburen :)

ben ortalama olarak bi 5 yıldır pinteresin içindeyim.pinteresti biçok farklı şekilde kullanıyorum ve konudaki bot normalde işimede yarardı mutlaka birisi için ama zaten bu iş için yıllardır kullandıgım farklı yazılımım var.yoksa kolcak hocamın işlerini bilirim,kesin alırdım.pinterest işini çözen,bu işin yolunu bulan mutlaka para kazanır bu işten.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam ''tavsiye alınır itinayla'' ( daha kalıcı,uzun ömürlü çok iş var pinterestde... )

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] kardeşim , Bu proxyleri kontrol etme imkanı olacak mı? (Vtools gibi) yani şöyle ki mesela ben gunde 500 -1000 proxy saglayabılırım ama bunlar sırayla patlayabılıyor vss , vtools botu bunları otomatık kontrol edip çalışmayanlarla çalışanları Change ediyor , o şekilde yapman mumkunse sankı daha güzel olur gibi :confused:

abi %100 güvenceyle proxyleri ben temin edicem ücretli proxy kullanılcak herkesin proxyleri kendine ait olucak ve her hesap sadece 1 proxy kullanıcak ban yememek için, 100 proxy aylık 40 lira civarında olucak

abi %100 güvenceyle proxyleri ben temin edicem ücretli proxy kullanılcak herkesin proxyleri kendine ait olucak ve her hesap sadece 1 proxy kullanıcak ban yememek için, 100 proxy aylık 40 lira civarında olucak

Proxy fiyatı uygunmuş , zaten problem de yaşatmıyorsa öyle daha ıyı olur tabıkı , hergun 100 lerce proxy eklenıp ayıklama yapılacagına , adam gibi 50 - 100 - 1000 ne kadar lazımsa 1 kere alınıp kullanmak daha mantıklı :)
Test için beklıyoruz haberın ola :D

Fiyatı ne kadar olacak ve ayrıca Ref alabilrim

Proxy fiyatı uygunmuş , zaten problem de yaşatmıyorsa öyle daha ıyı olur tabıkı , hergun 100 lerce proxy eklenıp ayıklama yapılacagına , adam gibi 50 - 100 - 1000 ne kadar lazımsa 1 kere alınıp kullanmak daha mantıklı :)
Test için beklıyoruz haberın ola :D

aynen öyle abi :)

Fiyatı ne kadar olacak ve ayrıca Ref alabilrim

Fiyatlandırma aşağıdaki gibi

Pin oluşturma kısmını daha detaylı anlatırmısınız. veya demo vs verirseniz incelemek isterim.

Pin oluşturma kısmını daha detaylı anlatırmısınız. veya demo vs verirseniz incelemek isterim.

Demo pazar akşamı, ayrıca şuan basit bir pin yükleme sistemi mevcut ama zenginleştiricem bu kısmıda maximum 1 hafta içinde gelişmiş pin yükleme araçları olucak

konuyu çok karıştırmak istemem ama bende bi eksisini belirteyim hocam.son adsense güncellemesinden sonra millet harıl harıl güncelleme gelmemiş adsense arıyor,alıyor.tanesi 1-1,5k arası bu adsense hesaplarınında gördügüm kadarıyla.güncelleme gelmiş hesapların geneli reddediliyor adsense tarafından,bu şekildeki sitelerin.bu işe girecek kişiler o sitelere nasıl adsense onayı alacagınıda düşünsün bence.r10dan bi arkadaş 10-12 tane böyle site açmış geçen 1 ay boyunca.sitelerden yarısı para getirecek kadar hitde çekiyor ama adam adsense onaylayamıyor.r10da adsense onayı yapılır konularından 2tanesinden ebook/yardım alayım demiş onlarda sitene bilmem kaç tane,x kelimelik full özgün yazı yazdır filan demiş.o zamanda onay alması kesin degil tabiki.yani herşey dışarıdan göründügü gibi degil hiçbi işte.bi işe girmeden önce her yönünü araştırmak gerek.

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam eline saglık.zamanında pinterestle alakalı bende kendisine bi yazılım yaptırmıştım ve kullanım amacım farklıydı ama çok güzel çalışıyordu.pinterest kaynaklı yaşanan problemden dolayı sevincim kısa sürdü tabi,orası kötü oldu :)

pinterest konusuna ne yazıkki biçok arkadaş çok dar bi alandan bakıyor.burdan para kazanmanın tek yolu adsense e yönelik site açıp ordan hit çekmek degil.daha kalıcı,uzun ömürlü çok iş var pinterestde.bi işe giriyorsanız detaylı bi şekilde araştırmak gerek ;)

Hocam adsenseye site onaylatmanın yöntemini bulmuşlar,r10 da satış konuları mevcut

Konu güncelleme : bot yarın kullanıma açılıyor, yarın öğlene kadar üye olan herkese 2 gün ücretsiz kullanım verilecek..

Sisteme üye olabilirsiniz : https://botkolik.com

p.m olarak ilettim burdan da yazayım

1 aylık 30 TL
3 aylık 75 TL
6 aylık 150 TL
1 Yıllık 300 TL
30 Günlük 100 Adet Proxy 5$

ve botu geliştirmeyi düşünüyorum, tüm güncellemeler ücretlere dahil olucak ekstra bir ödeme talep edilmicek belki ilerde instagram, twitter, wordpress botlarımı da bu panele dahil ederim bu güncellemelerde de ekstra ücret talebim olmucak..

instagram,twitter,google plus bunlar gelirse efsane olur.Sadece tr değil diğer ülkelerde de müşteri bulabilirsin. Bu şekilde ki botların fiyatı aylık 10 dolardan başlıyor.Giderlerin artacağı için ileride zam olabilir tabi

instagram,twitter,google plus bunlar gelirse efsane olur.Sadece tr değil diğer ülkelerde de müşteri bulabilirsin. Bu şekilde ki botların fiyatı aylık 10 dolardan başlıyor.Giderlerin artacağı için ileride zam olabilir tabi

Twitteri da eklemeyi düşünüyorum 1 ay içinde

Bot yarın kullanıma açılıyor, yarın öğlene kadar üye olan herkese 2 gün ücretsiz kullanım verilecek..

Sisteme üye olabilirsiniz : https://botkolik.com

Videoyap gibi bişey sanırım valla helal oldun böyle bişeye ihtiyaç vardı

En önemli ve kesinlikle olmalı dediğim şey pinlediğimiz görüntülere logo ekleme özelliği olmalı

Son düzenleme:
Pinterest neden bu kadar önemli? Para kazanma imkanı mı sağlıyor acaba?

Videoyap gibi bişey sanırım valla helal oldun böyle bişeye ihtiyaç vardı

En önemli ve kesinlikle olmalı dediğim şey pinlediğimiz görüntülere logo ekleme özelliği olmalı

Logo ekleme özelliğinide ekleyebilirim 1 hafta içinde bot kullanılmaya başlansın gelen isteklere göre şekilledirmeye devam edicem sürekli yeniliklere açık bir bot olarak güncellemeler yayınlıcam

Umarım güzel olur. Siz panel ile devam edin bende wp ile. Piyasanın ilk botları olacağız bakalım. Benim botta bir kaç güne çıkacak. Sizinde denemenizi isterim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri