konuyu çok karıştırmak istemem ama bende bi eksisini belirteyim hocam.son adsense güncellemesinden sonra millet harıl harıl güncelleme gelmemiş adsense arıyor,alıyor.tanesi 1-1,5k arası bu adsense hesaplarınında gördügüm kadarıyla.güncelleme gelmiş hesapların geneli reddediliyor adsense tarafından,bu şekildeki sitelerin.bu işe girecek kişiler o sitelere nasıl adsense onayı alacagınıda düşünsün bence.r10dan bi arkadaş 10-12 tane böyle site açmış geçen 1 ay boyunca.sitelerden yarısı para getirecek kadar hitde çekiyor ama adam adsense onaylayamıyor.r10da adsense onayı yapılır konularından 2tanesinden ebook/yardım alayım demiş onlarda sitene bilmem kaç tane,x kelimelik full özgün yazı yazdır filan demiş.o zamanda onay alması kesin degil tabiki.yani herşey dışarıdan göründügü gibi degil hiçbi işte.bi işe girmeden önce her yönünü araştırmak gerek.
[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam eline saglık.zamanında pinterestle alakalı bende kendisine bi yazılım yaptırmıştım ve kullanım amacım farklıydı ama çok güzel çalışıyordu.pinterest kaynaklı yaşanan problemden dolayı sevincim kısa sürdü tabi,orası kötü oldu![]()
pinterest konusuna ne yazıkki biçok arkadaş çok dar bi alandan bakıyor.burdan para kazanmanın tek yolu adsense e yönelik site açıp ordan hit çekmek degil.daha kalıcı,uzun ömürlü çok iş var pinterestde.bi işe giriyorsanız detaylı bi şekilde araştırmak gerek![]()
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam ''tavsiye alınır itinayla'' ( daha kalıcı,uzun ömürlü çok iş var pinterestde... )
---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------
p.m olarak ilettim burdan da yazayım
1 aylık 30 TL
3 aylık 75 TL
6 aylık 150 TL
1 Yıllık 300 TL
30 Günlük 100 Adet Proxy 5$
ve botu geliştirmeyi düşünüyorum, tüm güncellemeler ücretlere dahil olucak ekstra bir ödeme talep edilmicek belki ilerde instagram, twitter, wordpress botlarımı da bu panele dahil ederim bu güncellemelerde de ekstra ücret talebim olmucak..
[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] kardeşim , Bu proxyleri kontrol etme imkanı olacak mı? (Vtools gibi) yani şöyle ki mesela ben gunde 500 -1000 proxy saglayabılırım ama bunlar sırayla patlayabılıyor vss , vtools botu bunları otomatık kontrol edip çalışmayanlarla çalışanları Change ediyor , o şekilde yapman mumkunse sankı daha güzel olur gibi