Pinterest için 85 adet onaylı domainli hesaplar satılır.

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pinterest
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaDa

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda oldukça iyi bir kazanç kapısı olan pinterest ten güzel gelirler elde eden arkadaşlar olduğunu biliyoruz bizde kazanmak istiyoruz ama adsense yok adsense olsa domain yok kazanmamız için sitemizde reklam çıkması gerekiyor dimi :)

Çoğu arkadaşımız bu sorunla karşılaştığı için daha başlamadan bu işe veda etti ama merak etmeyin artık WaDa abiniz/kardeşiniz var. :) Saygılar... (amma esnaf ağzı varmış bendede he)

Elimde adsenseler var ve adsenselere 85 er adet domain ekleyip onaylattırdım ayrıca adsenselerin reklam birimlerinide aktif ettim (3-7 gün) siz beklemeyin niye reklam çıkmıyor demeyin diye adsenseye eklenen domainler alınmamıştır adsenseyi alan arkadaş domainleri çok kolay bir şekilde alabilecek şekilde hazırlanmıştır.

NOT : Eğer hesabı güncelleme gelmeden önce alırsanız (her an gelebilir o yüzden 85 domain ekedik önlem amaçlı) istediğiniz kadar domain ekleyebilirsiniz sınır 85 değil yani Sınır 500

Çoğu ücretsiz uzantılara sahip (freenom'dan alınabilir) ayrıca com ve club uzantılı domainlerde mevcuttur.

Adsenselerdeki domainler birbirinden benzersizdir x adsenseyi alan ahmet y adsenseyi alan mehmetin domainlerini tahmin bile edemeyecek şekilde hazırlandı.

Hesaplar alındıktan sonra geri iade yoktur ve adsense hesapları tr-uk-alman pinsiz adsense hesaplarıdır pin konusunda her türlü yardımcı olunacaktır ve ödeme konusunda da aynı şekilde yardımcı olunacaktır. KISA BİR SÜRELİĞİNE FİYAT = 400 bu fiyat tr adsenseler için geçerlidir tr-uk-alman hesap hizmeti vermekteyim yabancı hesaplarda fiyat değişkenlik gösterebilir.

Ayrıca isteyen arkadaşlara istedikleri domain listesini (100 domaine kadar ek ücret almayacağım.) gönderdikleri takdirde istekleri doğrultusunda tüm domainlerin onaylı bir şekilde yer aldığı web adsense hesabı teslim edilir ve özel hizmet sınıfına girdiği için fiyat 700₺ dır ve 100 domainden sonra domain başı 5₺dır.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda oldukça iyi bir kazanç kapısı olan pinterest ten güzel gelirler elde eden arkadaşlar olduğunu biliyoruz bizde kazanmak istiyoruz ama adsense yok adsense olsa domain yok kazanmamız için sitemizde reklam çıkması gerekiyor dimi :)

Çoğu arkadaşımız bu sorunla karşılaştığı için daha başlamadan bu işe veda etti ama merak etmeyin artık WaDa abiniz/kardeşiniz var. :) Saygılar... (amma esnaf ağzı varmış bendede he)

Elimde adsenseler var ve adsenselere 85 er adet domain ekleyip onaylattırdım ayrıca adsenselerin reklam birimlerinide aktif ettim (3-7 gün) siz beklemeyin diye adsenseye eklenen domainler alınmamıştır adsenseyi alan arkadaş domainleri çok kolay bir şekilde alabilecek şekilde hazırlanmıştır.

Çoğu ücretsiz uzantılara sahip (freenom'dan alınabilir) ayrıca com ve club uzantılı domainlerde mevcuttur.

Adsenselerdeki domainler birbirinden benzersizdir x adsenseyi alan ahmet y adsenseyi alan mehmetin domainlerini tahmin bile edemeyecek şekilde hazırlandı.

Hesaplar alındıktan sonra geri iade yoktur ve adsense hesapları tr-uk-alman pinsiz adsense hesaplarıdır pin konusunda her türlü yardımcı olunacaktır ve ödeme konusunda da aynı şekilde yardımcı olunacaktır.

Ayrıca isteyen arkadaşlara istedikleri domain listesini (100 domaine kadar ek ücret almayacağım.) gönderdikleri takdirde istekleri doğrultusunda tüm domainlerin onaylı bir şekilde yer aldığı web adsense hesabı teslim edilir.

Hayırlı satışlar :)

Daha öncede söyledim yine söylüyorum :

PİNTEREST ŞU ANDA YOUTUBE NİN BAŞLANGIÇ DÖNEMİNİ YAŞIYOR...İŞİNİ BİLENLER AYLIK 6 HANE KAZANÇLARA ULAŞTI :)

pinpara.com....anlayan anladı :D

Bu pinterest hakkında biraz daha bilgimiz olacağı bi yer var mı? Araştırıyorum ama bir şey anlamadım.

Bende anlamıyodum 1 ayda herşeyi öğrendik istediğimiz kazançlara ulaşamadık daha ama hayırlısı bakalım :) bu arada özelden devam edin lütfen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

peki hocam site kurulumu ve site için içerik konusunda yardımcı oluyormusunuz

Hayırlı satışlar :)

Daha öncede söyledim yine söylüyorum :

PİNTEREST ŞU ANDA YOUTUBE NİN BAŞLANGIÇ DÖNEMİNİ YAŞIYOR...İŞİNİ BİLENLER AYLIK 6 HANE KAZANÇLARA ULAŞTI :)

pinpara.com....anlayan anladı :D
hocam şu site kurulumu filan hiç bilmeyen benim gibiler için örnek bir video yapsanız

Elimde adsenseler var ve adsenselere 85 er adet domain ekleyip onaylattırdım ayrıca adsenselerin reklam birimlerinide aktif ettim (3-7 gün) siz beklemeyin niye reklam çıkmıyor demeyin diye adsenseye eklenen domainler alınmamıştır adsenseyi alan arkadaş domainleri çok kolay bir şekilde alabilecek şekilde hazırlanmıştır.

Hesaplar alındıktan sonra geri iade yoktur ve adsense hesapları tr-uk-alman pinsiz adsense hesaplarıdır pin konusunda her türlü yardımcı olunacaktır ve ödeme konusunda da aynı şekilde yardımcı olunacaktır. FİYAT = 500 bu fiyat tr adsenseler için geçerlidir tr-uk-alman hesap hizmeti vermekteyim yabancı hesaplarda fiyat değişkenlik gösterebilir.

Ayrıca isteyen arkadaşlara istedikleri domain listesini (100 domaine kadar ek ücret almayacağım.) gönderdikleri takdirde istekleri doğrultusunda tüm domainlerin onaylı bir şekilde yer aldığı web adsense hesabı teslim edilir ve özel hizmet sınıfına girdiği için fiyat 700₺ dır ve 100 domainden sonra domain başı 5₺dır.

hocam site işlerinden anlamıyorum şimdi bunlar için host varmı yoksa bizmi alacağız

Satış konusu ne hale getirilmiş ya yazık bu derece mi saygınız yok.

Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

wp ,site kurulum, optimizasyon , seo, php editing vb uzmanlığım var ama bu pinterest olayını biri bana anlatırsa birlikte çalışalım isterim..

wp ,site kurulum, optimizasyon , seo, php editing vb uzmanlığım var ama bu pinterest olayını biri bana anlatırsa birlikte çalışalım isterim..

Bu konu pinterest çalışma arkadaşı bulma konusu değildir. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 adet ing adsense alındı.Aynen dediği gibi domainleri hep eklemiş sağolsun
Allah utandırmasın bi yerden başladık artık .

Kısa bir süreliğine TR pinsiz 85 adet domainli hesaplar SADECE 400 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri