arkadaşlar başka bi sorum daha var.
ben pintopin olaylarından vazgeçtim kafamda farklı bi plan var. bunun için kendi alan adımı kullanmak istiyorum tek sitem olcak subdomain vs takılmıcam. fakat bi sorun var. ben bu alan adını 3 farklı adsense e kayıt ettim. sebepleri şöyle ( sebeplerini okumak istemeyen --- den sonrasına atlasın )
ilkine kayıt edip onaya yolladığımda 4-5 gün bekledim siteniz inceleniyor yazısı geçmedi bi türlü. aynı şekilde verdikleri kodu kopyalamayı becerememiştim " daha sonra kopyalıcam " seçeneğiyle incelemeye yollamıştım. web konusunda sıfır bilgim vardı ve ilk defa bi web sitesini onaya gönderdiğim için böyle saçma sapan bi süreç işlettim.
bu adsense teki " siteniz inceleniyor " yazısı bahsettiğim sorunlar yüzünden(kod girmeme vs) uzun süre geçmeyeceğini düşünüp ( bunda okuduğum bazı yazılar da etkiliydi örneğin ben 2 ay bekledim öyle diyenler falan vardı ) başka adsense oluşturdum. bu defa kodu doğru bi şekilde yapıştırmayı becerdim. ( fatihbaz hocam sağolsun, cache eklentisi yüklüyse önbelleği temizleyin dedi onu yaptıktan sonra kodu algıladı adsense yoksa önceki adsensete de aynı şekilde kopyalamıştım ama cache eklentisi üzerindeki bu detayı bilmediğimden kodu bi türlü okutturamıyordum 2. adsensete sorunu [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam sayesinde çözmüştüm ) siteyi incelemeye gönderdim. 1 gün sonra " başka adsense iniz var görülüyor " uyarısı aldım ve gösterdiği adsense yıllar önce satın aldığım bi gmail hesabını işaret ediyordu ilk 4 harfinden anladığım kadarıyla fakat o hesap da devre dışı bırakılmıştı google tarafından yani silmek istesem de silemiyordum.
bu başka adsense muhabbetinin temel nedenini aynı telefon numarasını kullanıyor olmam olarak düşündüm ve sıfır bi numara, farklı adres girişi, farklı isimle sıfır bi adsense oluşturdum. siteyi bu sefer buna bağlayıp kodu yapıştırdım incelemeye yolladım. 19 elle yazdığım özgünleştirilmiş makaleyle başvurdum fakat hem politika ihlali hem başka adsense iniz olabilir gibisinden uyarı aldım. yine çuvalladım anlayacağınız, aşamadım onay sorununu.
---
şimdi sorum şu arkadaşlar. bu domain benim için şart, tam çalışmak istediğim alan üzerine oluşturduğum ve adını çok beğendiğim bi domain. içinde de ücretli template kurulu.
acaba bu domaini onaylatma şansımız hala var mıdır yoksa tamamen kara listeye düşmüş, mimlenmiş midir? diğer adsenseler kökten silinmeden başka adsense e bağlanması mümkün değil midir? domaini onaylatması için ücretli destek alcam çünkü, destek vercek kişi mimlenmiştir o demişti fakat sizler de tecrübelisiniz sizin de yorumunuzu almak istiyorum. bu domaini kurtarma, onaylatma şansımız yok mu?