Pixel Plus Network Tanıtım Konusu

Hayırlı olsun kaliteli bir giriş. Umarım bu kalitede uzun süre devam edersiniz.

PM Bakarmısınız hocam.

güzel faydalı bir paylaşım denenebilir kesıntı oranı cezbedıcı

Allah Yolunuzu Açık Etsin hocam :)

Abi hayırlısı olsun web sitesi muhteşem olmuş.

Hayırlı olsun kaliteli bir giriş. Umarım bu kalitede uzun süre devam edersiniz.

Hayırlı olsun,güzel bir başlangıç yapmışsınız.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım hem bizler hem tüm youtuberlar için hayırlı bir girişim olur..

Bu arada boş yada spam kanallar ile yapılan tüm başvurular reddedilmiştir bilgilerinize...

Son düzenleme:
[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] hocam %92 verince one route ne kazanacakki size ne kar verecek adam :)

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] hocam %92 verince one route ne kazanacakki size ne kar verecek adam :)

Öncelikle birincil amaç para basmak felan değil hocam.. Biz ancak partnerlerimiz ile birlikte büyüme şansımız olduğunun farkındayız o yüzden %92'yi almayı hak edecek kadar iyi bir kanalı olan arkadaşımıza seve seve veririz bu oranı..

Öncelikle birincil amaç para basmak felan değil hocam.. Biz ancak partnerlerimiz ile birlikte büyüme şansımız olduğunun farkındayız o yüzden %92'yi almayı hak edecek kadar iyi bir kanalı olan arkadaşımıza seve seve veririz bu oranı..

tabiki para basın demedim hocam hemen baltacı muamelesi yapmayın :) sadece merak ettim. ana partner bu şartla kabul ediyorsa güzel :) Başarılar.

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] oncelikle hayirli olsun

Aklimda bir takim sorular var cogunlukla adsense calistigin icin bazi sorular komik gelebilir

Oncelikle pay olayinibir kenara birakirsak tiklama basi geliriniz nasil bazi mcn lerin partnerlerine yuksek kazancli reklamlar verdigini duymustum

Tek bir dashboardda tum kanallari toplayabilirmiyiz?

Sozum size degil ancak mcn firmaniza guvenebilirmiyiz

Videolarimizin kopyalanmasina karsi bir desteginiz varmi

Haksiz kanal kapanmalarina karsi bir desteginiz var mi

Pay yukseltme icin belirli bir baraj varmi yoksa goreceli olarak sizin on gordugunuz kanallar mi payi yukseliyor?

Simdilik bu kadar aklima geldikce yine yazarim

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] oncelikle hayirli olsun

Aklimda bir takim sorular var cogunlukla adsense calistigin icin bazi sorular komik gelebilir

Oncelikle pay olayinibir kenara birakirsak tiklama basi geliriniz nasil bazi mcn lerin partnerlerine yuksek kazancli reklamlar verdigini duymustum

Tek bir dashboardda tum kanallari toplayabilirmiyiz?

Sozum size degil ancak mcn firmaniza guvenebilirmiyiz

Videolarimizin kopyalanmasina karsi bir desteginiz varmi

Haksiz kanal kapanmalarina karsi bir desteginiz var mi

Pay yukseltme icin belirli bir baraj varmi yoksa goreceli olarak sizin on gordugunuz kanallar mi payi yukseliyor?

Simdilik bu kadar aklima geldikce yine yazarim

TBG denilen değer sizin kanal içeriğinizden çok ülkenizdeki reklam verenlerin bu işe yarırtıkları para ile alakalıdır. İçeriğininz TBG'in oynamasında etkiye sahip olsada bu etki çok büyük değildir. Zaten bu konuda kimsenin net bir rakam konuşması pekte mümkün değil..

Tek dashboardta tüm kanallarınızı toplayamazsınız

MCN firmamız İngiltere merkezli Amerikada da ofisi olan bir firma.. Dilerseniz direk onlarlar da iletişim kurup sorabilirsiniz herşeyi.

Contant ID desteğimi sadece belli büyüklükteki kanallar için var her kanalımıza bu özelliği maalesef sağlayamıyoruz.

%100 özgün içerik olmadığı sürece zaten kabul etmiyoruz. Öyle olduğunuz halde kapanırsa elbette elimizden gelen yardımı yapar yol gösteririz ANCAK başvuruları yapması gereken kişi sizsiniz.

Pay yükseltmek için belirlemiş olduğumuz bir ön şart yok şuan için

Son düzenleme:
BİLGİLENDİRME: Dashboard güncellediğimiz için kısa bir süre tüm başvuru ve başvuru değerlendirme işlemleri dondurulmuştur. Bir aksilik olmaması halinde bu gece güncelleme tamamlandıktan sonra başvurular yeniden açılacak.

Kanal alımı manuel mi yapılıyor?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar

Kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Pixel Plus Network olarak kanal kabulüne başladıktan 1 gün sonra MCN firmamız tarafından dashboard güncellemeye alınmıştı. Ancak aradan geçen 1 haftada güncelleme bitmediği gibi iletişimde de sürekli sıkıntılar yaşadığımız için gelecekte partnerlerimizi mağdur etmemek için anlaşmamızı iptal etmiştik.

Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan tüm dostlarımıza öncellikle teşekkür etmek istiyorum. Daha sonra da güzel bir haberim var.

Pixel Plus Network olarak yeni bir MCN firması ile gerekli tüm anlaşmaların sağlandığını ve en geç 1-2 gün içinde yeniden kanal kabulüne başlayacağımızı bildirmekten mutluluk duyuyorum. Bundan sonra yolumuza emin adımlarla bu çeşit sıkıntıları bir kez daha yaşamadan devam edeceğiz.

Saygılarımla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri