Piyangonun kime vurcağı hiç belli olmaz.

• Kullanıcı flaim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
böyle bir olay yok hocam coin yakma oldu ve bende 708k vardı şu an elimde 708 adet var 3 sıfır sildiler konuyu açan arkadaşın dikkatine yanlış bilgi vermesin...

[MENTION=48460]whitedevil1[/MENTION] 200 tl atcam diyordu son durum nedir hocam ? :D

Hocam başka yerlere attım o paraları ...Düşüşler ana paramı etkilemedi. Ciddi biçimde kar dayım. Son düşüşler olmasa daha iyi olurdu tabikide...
4 hane tl üzeri kar var. biraz açayım....
düşüşler normala dönerse daha güzel yerlere gelicek sanırsam :)

Furkan Akman flaim
ilginize teşekkürler yinede :D Ben üniversiteden beri borsa ile uğraşıyırm, az biraz anlarım bişeler bakıncada... kazanıyorum çat pat bişeler... Şükür biraz anlıyoruz : ))

Son düzenleme:
Şaka gibi... Bu konuyu gördüğüm zaman yarın alırım diye diye erteledim ve ne hale gelmiş şu coin. Pişmanlık level: max. :D

Arkadaşlar bu coin yakma dediğiniz sanırım borsada var olan halk arasında " benım hisse yavruladı " derler... borsada ise biz hisse yavruları deriz... 1 hisse=1 lot oluyor... yani bedelsiz hisse senedi verdi .. bu coin yakma dediğiniz şey o olsa gerek....

borsada bu işlem şöyledir. şirket fiyatı attım 100 tl dir... 1 hisse 1 tl dir... 1*100 hisse= 100 şirkete eşit olur... 100 tane doşalımda hisse senedi olur... şirket derki ben bedelsiz hisse vericem yani... şirket fiyatı yine aynı olur. 100 tl ama elinde hisse olanların hissesi 2 ye katlanır. 1 kisse olur 1 tl den aşağı 0,50 tl *200 hisse =100 olur...
yani coinde ki mantıkda bu olsa gerek. Özetle para değeri aynı kalır. dolaşımdaki coin miktar ayarlaması yapılır.
not: konuyu detaylı bilmiyorum ilgili coini araştırmadım. forumdaki bilgilere baktığımda borsadakı bu mantık bu coinde gerçekleşmiş... coindeki ana para aynı, coin miktarı para göre şekillenmiş...
Herkese boş kazançlar dilerim.

Bir an ösym sonuçlarına bakar gibi baktım.240.000 olmuş 240 :)

$0,016054 USD
0,00000180 BTC

Btc değeride dolar değeride hala birşeye yaramıyor.
Coinmarkette 3. sırada felanda değil.
Klasik çarpıtma haberler.
Alanlar 3-6 sene beklesin belki 1$ o zaman olur ama bence 2 sene içinde bir cacık olmaz bu coinden.
:D

ben bu ıslerde hala fransız,bı anlayamadım gıttı

kimse zengin falan olmadı :) tamamen coinmarketcap'ın yaptığı hıyarlıktan kaynaklı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri