BurakAkman
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya harbi cok guldum kusurabakmayinda.Inanin dolmak bilmiyo Pm kutusu.Pm atan atana gene dolmuyor.Baktim olacak gibi degil aklima bu geldi.Cok ozur diliyorum ve cok tesekkur ediyorum hepinize. Ne demisler 1 elin nesi var 2 elin sesi var.![]()
Hepinize konuya olan ilginizden dolayi tesekkur ederim.Her ne kadar kufur yicemi bilsemde en azindan birz kafa dinlemek icin %91 olan PM kutumu sayenizde %100 yapmis bulunmakdayim.
![]()
Emekleriniz icin cok tesekkurler.Bu iyiliginizi unutmuycam.![]()
![]()
![]()
Ya harbi cok guldum kusurabakmayinda.Inanin dolmak bilmiyo Pm kutusu.Pm atan atana gene dolmuyor.Baktim olacak gibi degil aklima bu geldi.Cok ozur diliyorum ve cok tesekkur ediyorum hepinize. Ne demisler 1 elin nesi var 2 elin sesi var.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.