PM atana surpriz'im var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk atanlardan olmama ragmen msj bir türlü ulasmadı forumda hata verdi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] bunu dikkate almalısın :d

Serk@nYT isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Serk@nYT isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

:(

Ya harbi cok guldum kusurabakmayinda.Inanin dolmak bilmiyo Pm kutusu.Pm atan atana gene dolmuyor.Baktim olacak gibi degil aklima bu geldi.Cok ozur diliyorum ve cok tesekkur ediyorum hepinize. Ne demisler 1 elin nesi var 2 elin sesi var. :D

e bu nedir yağvv, bu neee işkençeee, biliydim böle olaciniii

Hepinize konuya olan ilginizden dolayi tesekkur ederim.Her ne kadar kufur yicemi bilsemde en azindan birz kafa dinlemek icin %91 olan PM kutumu sayenizde %100 yapmis bulunmakdayim.
Vkxtem7.png

Emekleriniz icin cok tesekkurler.Bu iyiliginizi unutmuycam. :D :D :D

abi söyleseydin banlardık :D

Ya harbi cok guldum kusurabakmayinda.Inanin dolmak bilmiyo Pm kutusu.Pm atan atana gene dolmuyor.Baktim olacak gibi degil aklima bu geldi.Cok ozur diliyorum ve cok tesekkur ediyorum hepinize. Ne demisler 1 elin nesi var 2 elin sesi var. :D

adam kasasını doldurdu firar ediyo şimdi asdfg

ban az gelir idam masasını hazırlayın bence :) gece gece ıyı sazanladın serkan abi..

tüh!!! tam senin için de bir sürpriz msj atmıştım ama havada kaldı,şansına küs. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

ben halen pm atabılıyorum serkanytye sorunuz varsa aracılık edebılırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri