Poke Mon GO

• Kullanıcı jebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
cd0d39fcb25756ed552663d62dc7cb88.png

Oyunu hala anlamadı napıcam ben şimdi bu pokemonlarla. Bide egg olayı ne. Bide bu itemlerim ne işe yarıyo basıyorum 30 dakika

Sent from my iPhone using Tapatalk

lucky egg olayını açıklıyorum.
bu yumurta 30 dakika boyunca kazanacağınız xp'leri 2 katına çıkarıyor.
Bizde her evolde için 500x2 den 1000 xp kazanıyoruz.
200-300 tane pidgey toplayıp lucky egg'i çalıştırıp evolve işlemi yapınca dehşet xp kazanıyoruz ve bu da level atlamaya yarıyor.
Level'de yüksek cp'li pokemon yakalama demek.

21a53bfa0a5341ff920b3fbd8e03d864.png

Arkadaslar pokemon yakalarken bazen top bosa gidiyor. O giden toplar bize tekrar geliyor mu yoksa uzerine su mu iciyoruz :)

Calistigim ofiste tirtil buldum :D ismine bakmadim gectim hemen :D

Ek olarak oyuna her giriste maile giris istiyor bunu otomatige alamaz miyiz her seferinde uyelik girmek yoruyor beni :)

o boşa giden topu ben geri alıyorum.topu attıgında yerde sekerken hemen üzerine hızlı hızlı tıklayınca yerden geri alıyor topu.1 tane topu,10 defadan fazla aldım yerden bikeresinde.en son 12-13 denemeden sonra yakalayamadım,sıkıldım ve topda boşa gitti.işin kötüsü bizim buradada pokestop mudur nedir o yok,topda bitti kaldık öyle.

oyuna girdigin mail ile gmailda oturum aç,oturumuda açık bırak yani çıkış yapma hocam.o zaman sormuyor,bende öyle yani...

Beyler başka pikacu yakalayanınız yokmu :D

ilk 3 pokemonumdan birisiydi pikachu,ama şuan elimdeki en düşüklerden birisi.

şu top olayını halledebilsek oyunu oynamak istiyorum ama topum 3-5 tane kaldı,oyunu açamıyorum dahi :p

edit : bu arada şu pokemonları çekmek için kullanılan tütsü mü ne varya onu 30dk degil bütün gün kullanabilirsiniz telefonun saati ile oynayarak.

o boşa giden topu ben geri alıyorum.topu attıgında yerde sekerken hemen üzerine hızlı hızlı tıklayınca yerden geri alıyor topu.1 tane topu,10 defadan fazla aldım yerden bikeresinde.en son 12-13 denemeden sonra yakalayamadım,sıkıldım ve topda boşa gitti.işin kötüsü bizim buradada pokestop mudur nedir o yok,topda bitti kaldık öyle.

oyuna girdigin mail ile gmailda oturum aç,oturumuda açık bırak yani çıkış yapma hocam.o zaman sormuyor,bende öyle yani...

ilk 3 pokemonumdan birisiydi pikachu,ama şuan elimdeki en düşüklerden birisi.

şu top olayını halledebilsek oyunu oynamak istiyorum ama topum 3-5 tane kaldı,oyunu açamıyorum dahi :p

edit : bu arada şu pokemonları çekmek için kullanılan tütsü mü ne varya onu 30dk degil bütün gün kullanabilirsiniz telefonun saati ile oynayarak.

Bizim burdada pokestop dolu pokemon yok garip :D

bot, fake gps gibi şeyler farkedilirse 3-5 günlük soft ban veya sınırsız ban uygulanıyormuş ve ileride düzenlenebilecek turnuvalara katılma şansınız olmuyor kullanırken birdaha düşünün :D

şuan evdeki laptopdan yazıyorum,buradan yani oturdugum yerden hiç kalkmadan 35-40 tane pokemon yakaladım.bikaç kez denedim,dışarısıda kaynıyor yani heryerde pokemon var ama top olmayınca işe yaramıyor :)

Vay arkadaş ben evde 3 tane anca yakaladım mecbur gidecen bi parka falan topluyacan poketoplarını biraz uğraştırıcak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri