Polis Özel Harekat Başvurları

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar bildiğiniz üzere 10bin Polis Özel Harekat alınacak bende başvuru yaptım Allahın iziniyle acaba aramızda katılacak veya önceden katılmış varmı mülakatlar nasıl geçer sözlü mülakatta neler olur ne sorarlar :)

10-20 Bin arası değişebilirmiş alım sayısı, şu anda 900 Bin başvuru varmış, internet sitesi çökmüş.
Haber sitelerinde felan yazıyordu.

Hayırlısı olsun, neye göre seçiyorlar şu anda hiçbirşey belli değil.
Umarım istediğiniz olur.

Allah hayırlı uğurlu etsin :)

sporla aranız iyiyse kazanırsınız cok kasacaklarını düşünmüyorum

3 sene önce girdim her aşamayı geçmeme rağmen sıralamaya sokmadılar beni allahsız kitapsız ********ler , soktular adamlarını biz garibanlar gine giremedik. ( ordaki bayan polis anlattı durumları bize ondan biliyorum )

10-20 Bin arası değişebilirmiş alım sayısı, şu anda 900 Bin başvuru varmış, internet sitesi çökmüş.
Haber sitelerinde felan yazıyordu.

Hayırlısı olsun, neye göre seçiyorlar şu anda hiçbirşey belli değil.
Umarım istediğiniz olur.

O yanlis anlasilma hocam 900k siteye giriş var başvuru degil :)

Sitelerin donması veya çökmesi güzel ülkemin henüz gelişemediğinin bir göstergesi ...

Herkes f5 manyağı oldu.

Bende başvurmayı düşünüyorum. Sanırım ayın 14'ü son gün. Bi kaç güne başvurumu yaparım. :)

Abim uzman çavuş, sözleşmesi 2020'de bitiyor. O şuanda başvurabilir mi? Bu konuda bilgisi olan varsa, yazarsa sevinirim.

- 1 ocak 1989 ve sonrası doğanlar başvuru yapabiliyor
- en az lise mezunu olma şartı var
- askerlik şartı vardı kaldırdılar
- doğuda en az 10 sene görev şartı var sonrasında isteğe bağlı çeviğe geçebiliyorsunuz
- 2015 te başvuru yaptım kazanamadım bu sene çok başvuru var gençlere daha çok öncelik tanıyorlar

bende basvuracaktım yaş kurtarmadı.

Hadi ya küçükmüsün büyükmüsün hocam :)

Allah hayırlı uğurlu etsin :)

sporla aranız iyiyse kazanırsınız cok kasacaklarını düşünmüyorum

Amin hocam sağolasın :) haftanın 3 günü en az halısaha macı yaparım nette izlediğim kadarıyla parkurda yapılanları klubde antreman olarak yaptıgımız seyler bir aksılık olmazsa onları sıkıntısız gecıcegımı dusunuyorum :)

Aynen aşırı yüklenme var o yüzden :)

3 sene önce girdim her aşamayı geçmeme rağmen sıralamaya sokmadılar beni allahsız kitapsız ********ler , soktular adamlarını biz garibanlar gine giremedik. ( ordaki bayan polis anlattı durumları bize ondan biliyorum )

Okudugum kadarıyla baya torpil mevzuları dönüyormuş knka :(

Sitelerin donması veya çökmesi güzel ülkemin henüz gelişemediğinin bir göstergesi ...

Herkes f5 manyağı oldu.

Yav hocam ALLAH RIZASI İÇİN her konuda memleketinizi kötülemeyin siteye 900k yüklenme oldu anında serverlar kaldırmıyor dünyanın en sağlam siteleri ddos saldırılarıyla etkisiz kılınıyor buna abd rusya çin gibi ülkerin resmi siteleri çöküş yaşıyorlar gelimemişlikle alakası yok serverın kapasıtesı aynı anda 100k dır 1m ınsan gırınce kaldırmaz tabi biraz ddos nedir araştırın anlarsınız :)

Dövmeyi sildirip basvuracam

Mobil Mesaj

Hadi hayırlısı hocam :)

Bende başvurmayı düşünüyorum. Sanırım ayın 14'ü son gün. Bi kaç güne başvurumu yaparım. :)

Aynen hocam 14'ü son .

Allah yolunuzu açık etsin bu iş para için yapılacak bir iş değil böyle konular gördükçe göğsüm kabarıyor. Allah hepinizden razı olsun..

Allah razı olsun hocam para için girecekler varsa veya kurtlar vadisi ne bilim arka sokakları izleyip gaza gelip girecek varsa şimdiden hiç başvurmasınlar çünkü o düşünce ile gidip orda ki eğitimi görünce pişman olmayın ben hep demişimdir birşey yapıyorsan birşey diyorsan bilerek sonuclarına katlanarak yap ki pişman olma asla :)

Abim uzman çavuş, sözleşmesi 2020'de bitiyor. O şuanda başvurabilir mi? Bu konuda bilgisi olan varsa, yazarsa sevinirim.
Askerdekinler başvurabiliyormuş fakat sözleşmeli oldugu ıcın sanmıyorum :(

- doğuda en az 10 sene görev şartı var sonrasında isteğe bağlı çeviğe geçebiliyorsunuz
- 2015 te başvuru yaptım kazanamadım bu sene çok başvuru var gençlere daha çok öncelik tanıyorlar

İnternette bir kaç arkadaş şey demiş okadar başvuru olmasından korkmayın yarısı sadece internet başvurusu yapar ama para yatırmaz bazıları para yatırır gitmez bazıları gider ama sağlıkdan vs elenir o yüzden gözünü korkutmayın diyorlar :)

acıklayici olmus hocam saolun kolay gelsin bol kazanclar

Şimdi yaptım başvurumu hayırlısıyla. Beklemedeyiz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri