Portekiz - Fransa Final Maçı

CnCLLqdXgAAZShU.jpg

Hocam pek sanmıyorum ya Tous avec les bleus ce soir !!! Allez les gars !!! #AllezLesBleus bunu yazan adam niye sevinsin :D bu arada tamam çoğu göçmen ama herkesin okadar düşmanlık besleyeceğini sanmıyorum yaşadığı ülkeye. Neyse hayırlı olsun portekizli çingenelere :D

destekliyorsa portekizi sevmiyordu burada bazı pis portekizler var ondan ben burada yaşadıgım için gurbetciler sevmez devleti

Fransa'da yasamayanin Fransaya dusman olmasi sevmemesi bir nevi anlasilabilir.
Fakat ekmegini yedigi, suyunu ictigi, Fransa bayragi altinda yasayan yabancilarin Fransaya dusman olmasi anlasilir gibi degil. Sevmiyorsun ama, issizlik parasi, rsa,rsi,cocuk parasi, ev yardimi vs... almasini biliyorsun§. Sevmiyorsan neden yasiyorsun Fransada ? Seni zorla tutanmi var ? Turkiyede yasayipta, ekmegini yedigi,syunu ictigi topraklara nefret besleyen ihanet eden insanlardan acaba ne farkiniz var ki ? Cahilligin bu kadarina da pes diyorum gercekten.

Kimseyi kirmak uzmek degil amacim; ama artik dedem zamanindan kalma akilla hareket etmeyin. Dusun ki Turkiyede yasiyorsun, Fransanin verdigi olanaklarin 10 da 1 ini Turkiyede bulabilecekmisin ? Bulamicagin icin zaten Fransadasin ya.
Sadece bu konuda degil, bircok konuda oldugu gibi ;Su duz mantik, cahiliye aklindan insallah birgun vaz gecer yurdum insani.

Son düzenleme:
ronaldo tam bir başarı örneği al ders kitaplarına koy gençlere örnek olsun.Adamın almadığı kupa kalmadı gelmiş geçmiş en iyi 4-5 futbolcudan birisi kazandığı paranın haddi hesabı yok ama hala sanki 18 yaşındaki ilk turnuvasına çıkmış bir çocuk gibi hırslı heyecanlı azimli ve en önemlisi temiz ve saf bir hırsı var.Gerçekten başarısının bir tesadüf olmadığını bu turnuvada bana fazlasıyla gösterdi.Dilerim ronaldo karakterinde futbolcular birgün bizim ülkemizdende çıkarlar.Bizimkiler hiçbir başarıları olmadığı halde ronaldodan 10 kat daha egolu burnu havada ve yeteneksizler.

Fransa'da yasamayanin Fransaya dusman olmasi sevmemesi bir nevi anlasilabilir.
Fakat ekmegini yedigi, suyunu ictigi, Fransa bayragi altinda yasayan yabancilarin Fransaya dusman olmasi anlasilir gibi degil. Sevmiyorsun ama, issizlik parasi, rsa,rsi,cocuk parasi, ev yardimi vs... almasini biliyorsun§. Sevmiyorsan neden yasiyorsun Fransada ? Seni zorla tutanmi var ? Turkiyede yasayipta, ekmegini yedigi,syunu ictigi topraklara nefret besleyen ihanet eden insanlardan acaba ne farkiniz var ki ? Cahilligin bu kadarina da pes diyorum gercekten.

Kimseyi kirmak uzmek degil amacim; ama artik dedem zamanindan kalma akilla hareket etmeyin. Dusun ki Turkiyede yasiyorsun, Fransanin verdigi olanaklarin 10 da 1 ini Turkiyede bulabilecekmisin ? Bulamicagin icin zaten Fransadasin ya.
Sadece bu konuda degil, bircok konuda oldugu gibi ;Su duz mantik, cahiliye aklindan insallah birgun vaz gecer yurdum insani.
sonuna kadar haklısın ama pkk yı besleyen bir ülkeyi desteklemek bana yakışmaz

sonuna kadar haklısın ama pkk yı besleyen bir ülkeyi desteklemek bana yakışmaz

Francoise mitterrand zamani haricinde pkk yi desdekledigini ben gormedim.
Bundan birkac ay oncesi paris te polis pkk nin butun inlerine girdi. Hatta Turk poliside yanindaydi.
Sanki diger devletler sutten cikma ak kasik ?

Francoise mitterrand zamani haricinde pkk yi desdekledigini ben gormedim.
Bundan birkac ay oncesi paris te polis pkk nin butun inlerine girdi. Hatta Turk poliside yanindaydi.
Sanki diger devletler sutten cikma ak kasik ?

hocam siz medyanın gösterdiklerine çok inanmayın bence :)

Böyle saçma sapan bir turnuva 2004 Yunanın aldığı kupadan bu yana olmamıştır.
Sen kalk Cendereden İspanya-Almanya-İtalya sıyrıl gel, Portekize kupayı kaptır.
:D

Bu Fransızlara ne denir bilmiyorum koca maçta 2 pozisyon bulup onuda atamadılar.
Son 5dk'da akıllandılar sanki atar yapıyorlar Ergen çocuklar gibi.
Portekiz hak etti etmedi ayrı bir mevzu, onlar Fransadan beterler top oynamadan Paso penaltılarla-Beraberlikle buraya kadar geldiler.

Kaza bela üst tura Türkiye kalsa Yarı final görürdük herhalde.

İki sıkıcı takımın pozisyonsuz ve zevksiz maçı Karambol bir Şutla, kalecininde tabiri caizse ARMUT gibi yediği yolle, Portekiz kupayı aldı.
Kaleci sanki çayda yürüyüşe çıkmış, adam sola gidiyor ne varsa solda, bir şut kalecinin sağ köşesine baya bir yukarda kalan kaleci ARMUT gibi yiyor golü.
Maçın özeti-gerisi hikayesi yok.

Tabi Ronaldo hayranı fanatikler Ronaldo güzellemesi yapacak, kupayı almasındaki katkıları vs diye yazacaklar çizecekler.

Şu Fransaya Almanya yenildi ya yanarım yanarım geçen maça yanarım.

benim için pek inandırıcı bir olay değil doğrudur diğer ülkelerde bu olayın içinde.
düşmanım derken orada biraz arbartmışım şimdi tekrar okudum zaten devletten para alıp devlete küfür edecek kadar şeref yoksunu bir insan değilim parada almıyorum zaten ama halkına saygım sonsuz şuan ne durumda oldugumu allah bilir 3 senedir 1+1 evde 4 kişi yatıyoruz 2+1 ev bekliyoruz hala vericekler ;) nerede devlet... ve annem diyabet hastası dahada yazayım mı özel hayatımı ? şuan zaten isteyerek yaşamadıgım bir ülkedeyim dahada yazmama gerek yok

Zaten sizin icin yazmadim yazimi. Sizin oturdugunuz sehire ben defalarca geldim.
Ama 3 senedir bir ev bulamama ? Mutlaka olagan disi birsey vardir.Calisip 1800-2000 euro maas alipta 400-500 euro ya 10 larca daire bulunabilir.
Amacim tartismak falan degil. Annenize Allah sifa versin.

Zaten sizin icin yazmadim yazimi. Sizin oturdugunuz sehire ben defalarca geldim.
Ama 3 senedir bir ev bulamama ? Mutlaka olagan disi birsey vardir.Calisip 1800-2000 euro maas alipta 400-500 euro ya 10 larca daire bulunabilir.
Amacim tartismak falan degil. Annenize Allah sifa versin.

Olagan disi olan babamin calismamasi ama bu bir bahane tabi bircok yardim kurulusu var hicbirinden bir fayda gormedik. Anlattigin rsa durumu babam icin gecerli ki ben kendisini hicbir konuda desteklemem. Amin sagolasin

İkinci yarıdan itibaren fransanın yorulmasıyla ve portekizin isabetli değişiklikleriyle sürpriz bir golle kazanacağını sezmiştim. Ama Griezmann ın baştaki kafası gol olsaydı farka giderdi maç. :)

Olagan disi olan babamin calismamasi ama bu bir bahane tabi bircok yardim kurulusu var hicbirinden bir fayda gormedik. Anlattigin rsa durumu babam icin gecerli ki ben kendisini hicbir konuda desteklemem. Amin sagolasin

Allah kolaylik versin arkadasim. Yakin olsaydiniz bana, herturlu bir is bulabilirdik size ve babaniza. Yardimci olmami istediginiz birsey varsa ozelden haberlesiriz.

Allah kolaylik versin arkadasim. Yakin olsaydiniz bana, herturlu bir is bulabilirdik size ve babaniza. Yardimci olmami istediginiz birsey varsa ozelden haberlesiriz.

Buradakileri bilirsin okey ve kahve ikilisi. Mision locale isimizi goruyor zaten 3 5 ay sonra kimsenin eline bakmayiz zaten. Sagolasin iyi dileklerin icin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri