Primmi Gerçekmi ? Ekin Soyak

Primmi Gerçekmi

• Prim

Oy: 129 90,2%
  • Gerçek

Oy: 14 9,8%

• Kullanılan toplam oy
    143
bazı konuları direk silmek istiyorum ama olmuyor :)

report eden yok mu? :)

https://m.youtube.com/watch?v=R2uYnOl_1Ag Geçmişini bilmem zaten kendisini bağlar. Bu videoda bi anormallik yok. Bence doğru yolda. Diğer ifşa vs diyen çekirgeyide kısa izledim boş konuşuyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerlerine, yapısına, birliğine ve beraberliğine saygı duymayıp hakaret ediyor. Ülkenin kurucu lideri Atatürk ve onun silah arkadaşlarına karşı duruyor. Halkı devletine karşı kışkırtıyor ve aynı zamanda kin ve düşmanlığa sevk ediyor. Şehit askerlerimizin kanı daha kurumamışken katillerinin ekmeğine yağ sürüyor. Kişi hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

Eğer ki yüreğin varsa senin veya bu forumda herhangi birinin yukarıdaki ekin soyak ile ilgili veya daeş ışid ile ilgili konularda düşüncesini yazar.

Yüreğiniz varsa yazın ki cezasını yüce Türk mahkemeleri önünde çekin. Konu hakkında halkın da muhalefetin de Cumhurbaşkanımızın da düşüncesi belli.

Milletimizin varlığına ve birliğine, yönetim yapısına uzanacak eller tek tek temizlenecek. Bunu böyle bilin.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerlerine, yapısına, birliğine ve beraberliğine saygı duymayıp hakaret ediyor. Ülkenin kurucu lideri Atatürk ve onun silah arkadaşlarına karşı duruyor. Halkı devletine karşı kışkırtıyor ve aynı zamanda kin ve düşmanlığa sevk ediyor. Şehit askerlerimizin kanı daha kurumamışken katillerinin ekmeğine yağ sürüyor. Kişi hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

Eğer ki yüreğin varsa senin veya bu forumda herhangi birinin yukarıdaki ekin soyak ile ilgili veya daeş ışid ile ilgili konularda düşüncesini yazar.

Yüreğiniz varsa yazın ki cezasını yüce Türk mahkemeleri önünde çekin. Konu hakkında halkın da muhalefetin de Cumhurbaşkanımızın da düşüncesi belli.

Milletimizin varlığına ve birliğine, yönetim yapısına uzanacak eller tek tek temizlenecek. Bunu böyle bilin.

Sen ne dedin şimdi anlamadım. Elemanı tanımam, takip etmem, gerçi sosyal medyada kimseyi takip etmem, videolarını izlemem yaşantısını bilmem. Kim kimi nereye sevk ediyor? elemanın konusunu gördüm kısa açıklama yazan videosunu izledim bi anormallik yok dedim.

Düşüncelerimi merak ediyorsan söylerim. Bunun sana göre yürekle alakası olabilir bana göre sıradan birşey. Daeş midir işit midir neyse pkk da odur dedim aynısını şimdide söylüyorum. ite değil sahibine bakmak lazım. Yazdıklarımı yanlış mı anladın anlamadınmı bilmiyorum. Git bildiğin yere şikayet et. Biz bu vatan için bedeller ödedik öderiz de. Alıntılama mesajlarımı.

Adam gayet güzel açıklamış niyetini kimin neden zoruna gidiyor.
Şeriatı savunmak, işid vehhabilik miş onu da öğrenmiş oldum. Şunu yazan arkadaş vehhabiliğin in ne olduğunu bi araştırasın önce.

Ülkede bunun gibi milyonlarca tip var zaten.
Şeriatın ne demek olduğunu bilmeden Şeriat isteyen tipler sokakta, bu tipemi şaşırıyorsunuz.
İzlemeyin videolarını prim vermeyin olsun bitsin.
Tanımam etmem bu zerzavatı, şimdiye kadar 1 tane bile videosunuda izlememişimdir.

Bu ülkede Allah ın kanunlarına göre yönetilmek istemek ne zamandır ışidcilik oluyor.Islamı televizyondan değilde Kuran-ı Kerimden öğrenseydiniz burdaki yorumların hiç birini yazmaya cesaret etmezdiniz.Çünki bilirdinizki Allah ın kanunları beşerin(insanların) kanunlarından üstündür.
Sadece bunu istemiş ekin arkadaş ama konuya yanlış yerden başlamış kişi yerine yani atatürkü ele almak yerine Kuranı örnek göstermesi yeterli olabilirdi.O zaman insanlar ne konuda yanlıştalar, ne konuda doğru biliyorlar kendileri tespit edebilirdi Allah en doğrusunu bilir.

Gerçek, rabbinizden gelendir. Artık dileyen iman etsin dileyen inkâr etsin.(Kehf 29)

Şeriat isteyen bu sayfaya bakmasını istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti ebediyen Laik Kalacaktır...

Sen ne dedin şimdi anlamadım. Elemanı tanımam, takip etmem, gerçi sosyal medyada kimseyi takip etmem, videolarını izlemem yaşantısını bilmem. Kim kimi nereye sevk ediyor? elemanın konusunu gördüm kısa açıklama yazan videosunu izledim bi anormallik yok dedim.

Düşüncelerimi merak ediyorsan söylerim. Bunun sana göre yürekle alakası olabilir bana göre sıradan birşey. Daeş midir işit midir neyse pkk da odur dedim aynısını şimdide söylüyorum. ite değil sahibine bakmak lazım. Yazdıklarımı yanlış mı anladın anlamadınmı bilmiyorum. Git bildiğin yere şikayet et. Biz bu vatan için bedeller ödedik öderiz de. Alıntılama mesajlarımı.

Hayatini idame ettirmek icin videolar calip kendi kanallarina yukleyen adamlar mi soyluyor bunu.

Seriat olsa senin kollarinin kesilmesi lazimdi. Dua et ki yok.

Ayrica dinde dayatma yoktur. Herkes kendi dinini istedigi gibi yasar. Cezasini obur dunyada ceker.

Allahcilik oynamayin. Şirk yapmayin. Cezayi verecek olan allahtir kul degil.

Ikile.

Yine saçma sapan tartışmalar.düzgğn konuşmayı beceremeyiz zaten.
Din bilgisi olmayan adam alim,
İlmi olmayan adam kendin ordinaryus sanan toplumda ya benzini konuşuruz yada ekin soyağı.inanıyorumki ekin soyak kaliteli içerik üretince toplum gelişecek malum o kadar tartıştınız çözülecek sorunlar

0o0o0o0o Forumda gerçek İslam bu değil, gerçek Şeriat bu değil diye tartışma başlayacak birazdan.

giphy.gif

Çerezler elimde bekliyorum.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri