Prison Break Bitti Dizi Oneri

Kesinlikle ;
Californication (Özellikle tavsiye edilir)
Fringe
Hannibal
Breaking Bad
True Detective

Sherlock Holmes dizisi ( Kısa sürede bitirirsin )
Kayıp Oda ( 6 Bölümdü galiba o da hemen biter )
Game of Thrones
Spartacus
Oz

Sherlock Holmes bence izlemelisin

Alttakiler pek ramazan ayına hitap etmiyor ama güzeller
True Detective
Game of Thrones
Spartacus

fena olmayanlar
dexter
fringe
csi serileri
lost

komik
Coupling
How I Met Your Mother

daha çok ama hatırlayamadım...

yeni başladığım mr robot güzele benziyor

fringe çok sığ dizi yada benim bilimkurgu kapasiteme uygun dğeil:D ama izledim yoklukta yalan yok çerezlik gitti,true detective kesin izle oz izle the sopranos

Oz ve fringe sıkıcı. Diziye bağlanmak istiyorsan.

Prison break gibi merak uyandıran 10 bölüm üst üste izleten Lost var.

Breaking bad- dexter deneyebilirsin.

The flash var ilk sezonunu bitirdim. Fena değildi.

Zaten popüler dizileri izleyen biri olarak klasik şeyler önerdim. Önerdiklerimi izlemediysen izle.

Oz ve fringe'nin ilk sezonunu izledim. Gerçekten sıkıcılardı. Oz baya eskimiş. Sanırım millet dizi bulamamaktan izlemiş o dönemler. Fringe ise alt yazı takip etmekten yorulmuştum. Konuşmaya dayalı klasik bilim kurgu işte.

Bunların hepsi daha az kazanmamız için üzerimize oynanan oyunlar. :D Bırakın diziyi arkadaşlar gidin kanal acın ehe.

Fringe basliyorum arkadaslar spam az ara verelim yorulduk artik kanallari koyduk akisina birakiyorum bir sure sonra bayginlik geliyor yuksek ucmamak lazim :(

Black Mirror kimse yazmamış her bölümün yönetmeni oyuncuları farklı konu aynı farklı bir vizyon katacaktır en kötü 1. bölümdür, 2 sezon vardır 3 bölümden 6 bölüm birde 3. sezona sadece yılbaşına özel çıkardılar efsanedir, pişman olmayacaksınız

Dönecekmiş hocam. Ayrıca film tadında çıkan son Prison Break Final Break bölümü kaale alınmayacakmış. Yani Michael ölü gösterilmişti orada ama ölmüyormuş.

Mezardan kaçış yolu bulmuş diyolar :)

2 ay kadar önce başladım 1.sezonu bitirdim. 2.sezona zevkle başlıyacaktım taki bir yorumlara bakayım dedim. orda michael en son ölüyor yazmış biri tüm şevkimi aldı 2.sezona başlayamadım ve bu gidişle başlamayacağım galiba. bu aralar arrow sardım. prison break tan sonra kesinlikle yorumları okumuyorum

Seneler oldu hala lostun ustune dizi tanimam...

Mobilden yazildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri