Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 ay kadar önce başladım 1.sezonu bitirdim. 2.sezona zevkle başlıyacaktım taki bir yorumlara bakayım dedim. orda michael en son ölüyor yazmış biri tüm şevkimi aldı 2.sezona başlayamadım ve bu gidişle başlamayacağım galiba. bu aralar arrow sardım. prison break tan sonra kesinlikle yorumları okumuyorum
the flash cok ovuyorlar nasil sizce o ?
Prison Break'i tekrar çekeceklermiş 10 bölüm ilk sezon.
Tepkiler iyi gelirse devam ederler diye tahmin ediyorum.
Ağır saçmalamışlardı normalde PB'de son 1,5-2 sezon vakit kaybı.
Maykıl'da öldü bu hollywood'dan korkulur bakalım yeni karakterler kim olacak.
Eski tadı vermez herhalde.
aslında 1.sezonda sonrasının kötü bulunması ilk sezonla alakalı bir şey.O kadar üst düzeydiki diğer sezonlar sönük kaldı ama bence bu dizinin ölüsü bile diğer dizilerle kıyaslanamayacak kadar iyi.Scofield ve lincoln 5.sezonda oyanacaklarmış dizi 2016'da başlayacakmış artık scofieldı mezardan nasıl çıkartacaklar bilmiyorum.
Öyle olması gerekiyor zaten,scofield olmazsa kim napsın abisi olacak çapsızıdediğin gibi olursa süper olur tüm prson break izleyenler scofieldı bekliyordur.
Öyle olması gerekiyor zaten,scofield olmazsa kim napsın abisi olacak çapsızıçok sevdiğim dizidir ama keşke tekrar başlamasa.Kesinlikle aynı tadı veremeyecek,gönlümüzdeki yer ayrıydı öyle de kalsa iyi olurdu.
Öyle olması gerekiyor zaten,scofield olmazsa kim napsın abisi olacak çapsızıçok sevdiğim dizidir ama keşke tekrar başlamasa.Kesinlikle aynı tadı veremeyecek,gönlümüzdeki yer ayrıydı öyle de kalsa iyi olurdu.
2 ay kadar önce başladım 1.sezonu bitirdim. 2.sezona zevkle başlıyacaktım taki bir yorumlara bakayım dedim. orda michael en son ölüyor yazmış biri tüm şevkimi aldı 2.sezona başlayamadım ve bu gidişle başlamayacağım galiba. bu aralar arrow sardım. prison break tan sonra kesinlikle yorumları okumuyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.