Prison Break Bitti Dizi Oneri

Brekaing bad izle derim ilk bölümü 5 kez yarıda bırakmıstım sıkıcı diye sonra 2 ayda bitirdim full diziyi :)

prison break tekrar başlıyormuş bekle onu izle.Gerçi devamımı olacak yeni bir dizi gibi mi olacak orasını anlayamadım.

2 ay kadar önce başladım 1.sezonu bitirdim. 2.sezona zevkle başlıyacaktım taki bir yorumlara bakayım dedim. orda michael en son ölüyor yazmış biri tüm şevkimi aldı 2.sezona başlayamadım ve bu gidişle başlamayacağım galiba. bu aralar arrow sardım. prison break tan sonra kesinlikle yorumları okumuyorum

Aynısı Game of thrones da banada olmustu. 5.sezon finalini izlemeden önce bi agar.io oynayım dedim herkes spoiler içeren nick yazmıstı :D Haliyle heyecan meyecan olmadı sezon finalinde :D :D.

Prison Break'i tekrar çekeceklermiş 10 bölüm ilk sezon.
Tepkiler iyi gelirse devam ederler diye tahmin ediyorum.
Ağır saçmalamışlardı normalde PB'de son 1,5-2 sezon vakit kaybı.
Maykıl'da öldü bu hollywood'dan korkulur bakalım yeni karakterler kim olacak.
Eski tadı vermez herhalde.

pb,24,fringe,spartacus,vikings,game of thrones,dexter izleyip finali de breaking bad ile yap .

Son düzenleme:
Prison Break'i tekrar çekeceklermiş 10 bölüm ilk sezon.
Tepkiler iyi gelirse devam ederler diye tahmin ediyorum.
Ağır saçmalamışlardı normalde PB'de son 1,5-2 sezon vakit kaybı.
Maykıl'da öldü bu hollywood'dan korkulur bakalım yeni karakterler kim olacak.
Eski tadı vermez herhalde.

aslında 1.sezonda sonrasının kötü bulunması ilk sezonla alakalı bir şey.O kadar üst düzeydiki diğer sezonlar sönük kaldı ama bence bu dizinin ölüsü bile diğer dizilerle kıyaslanamayacak kadar iyi.Scofield ve lincoln 5.sezonda oyanacaklarmış dizi 2016'da başlayacakmış artık scofieldı mezardan nasıl çıkartacaklar bilmiyorum.

revolution, dominion, under the dome, powers, blacklist, chuck, person of interest, shameless, dexter, doctor who

person of interest, doctor who , blacklist üçü harika diziler kesinlikle izlenmeli :)

aslında 1.sezonda sonrasının kötü bulunması ilk sezonla alakalı bir şey.O kadar üst düzeydiki diğer sezonlar sönük kaldı ama bence bu dizinin ölüsü bile diğer dizilerle kıyaslanamayacak kadar iyi.Scofield ve lincoln 5.sezonda oyanacaklarmış dizi 2016'da başlayacakmış artık scofieldı mezardan nasıl çıkartacaklar bilmiyorum.

dediğin gibi olursa süper olur tüm prson break izleyenler scofieldı bekliyordur.

dediğin gibi olursa süper olur tüm prson break izleyenler scofieldı bekliyordur.
Öyle olması gerekiyor zaten,scofield olmazsa kim napsın abisi olacak çapsızı:rolleyes: çok sevdiğim dizidir ama keşke tekrar başlamasa.Kesinlikle aynı tadı veremeyecek,gönlümüzdeki yer ayrıydı öyle de kalsa iyi olurdu.

Öyle olması gerekiyor zaten,scofield olmazsa kim napsın abisi olacak çapsızı:rolleyes: çok sevdiğim dizidir ama keşke tekrar başlamasa.Kesinlikle aynı tadı veremeyecek,gönlümüzdeki yer ayrıydı öyle de kalsa iyi olurdu.

scofield abim abim dedi adam abisi bile çıkmadı olan kendisine oldu meftah oldu geri dönsün ama bu sefer burrows fln boş.

prison breakın özeti;

lincoln barrows yaşayacak diye herkes öldü anasını satayım orası çok saçmaydı herifler herkesi ödlürdü niye ? sırf bu adam yaşayacak diye ulan tamam öldür öldürde herkesi öldürmek ne demek

2 ay kadar önce başladım 1.sezonu bitirdim. 2.sezona zevkle başlıyacaktım taki bir yorumlara bakayım dedim. orda michael en son ölüyor yazmış biri tüm şevkimi aldı 2.sezona başlayamadım ve bu gidişle başlamayacağım galiba. bu aralar arrow sardım. prison break tan sonra kesinlikle yorumları okumuyorum

Hocam işte michael ölmüyormuş. Yani biz öldü sandık. Çok karışık yani şuan. O yüzden devam edebilirsin.

Zaten öldüğünü final sahnesinin son 4-5 dakikasında gösteriyor. Yani sözde öldüğünü. Tüm olaylar bitene kadar ölmüyor zaten. Saçma sapan bir sahneydi zaten o çok alakasız.

Her şey iyi güzel gidiyor bir bakıyorsun bir mezar gösteriyorlar. Michael'in mezarı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri