PROFESYONEL EDİTÖRLÜK PAKETLERİ - Google News Editörlüğü - Makalle.com

• Kullanıcı Single
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı

Single

Kayıtlı Üye
BPPvvg.png

1vvL45.jpg

OAAVq0.png

z55aAB.png

z55aND.png
OAAVj5.png

R10 MÜŞTERİ YORUMLARI:

Bir iş için anlaştık, hayırlısı olsun.

3 günlük çalışmadan çok memnun kaldığım için aynı siteye 1 adet ekstra paket (orta 1) daha sipariş ettim. Kendisiyle çalışmayı öneririm tüm arkadaşlara.

İlk defa beraber çalışacağız ama daha başlamadan bu iş olur dedim. :) Kendisi çok ilgili biri sağolsun her konuda yardımcı oldu bilgi paylaşımı da yaptık, bakalım umarım ortak çalışmamızın devamı gelir.. :)

1 hafta deneme amaçlı anlaşma yapılmıştır.

1 adet editörlük işi aylık olarak, ayrıca makale işleri de veriliyor. Arkadaş işinde oldukça iyi, ben çok memnunum.

paket alındı, teşekkürler.

Oldukça tecrübeli görünüyorlar... Tamamen Özgün 200-230 Kelime Arası Üst Paket anlaşması yaptık. Başarılar

1 haftalık makale için anlaşılmıştır

Editörlük işi için anlaşılmıştır. Gerçekten işin ehli birisine benziyor. Çok sağlıklı bir çalışma olacağına eminim.

*Çalışma başladıktan, zaman geçtikten sonra daha detaylı yorum yazarım.

iş verilmiştir ,

Editörlük işi verildi, ilgili arkadaş teşekkürler.

1 adet paket ile anlaşılmıştır.

4 haftalık Temel Paket 2 için anlaşma yapıldı. Çalışmaya başlandı. Çok ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim.

Haber sitemizin editörlük işleri için anlaşma sağladık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. İlgili ve şeffaf bir arkadaşımız.

Tuğrul ile çalışmaya başladık. Hayırlı olsun inşallah

Arkadaşla anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun.

Çalıştığım en düzgün adamlardan biri belki de en iyisi diyebilirim :)

Üslubu tarzı ve gösterdiği hoşgörü ile takdirimi kazandı. Sitemiz için anlaşma sağladık. Ödeme istememe rağmen haftaya alırım dedi. Kendisine hayırlı işler dilerim.

1 adet site için editörlük hizmeti alındı
200 kelime günde 2 adet

Makale yazdırıldı, işinde profesyonel ve çok iyi birisi.

Tekrardan teşekkür ederim, tekrar çalışmak üzere.

Haftalik çalışma için anlaşılmıştır

Arkadaş ile 1 aylık anlaşma sağladık. Çalışma sonrası detaylı değerlendirme yazacağım.

YTPARA MÜŞTERİ REFERANSLARI:

[MENTION=14919]egitimvideolari[/MENTION]
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

R10 MÜŞTERİ YORUMLARI:

r10 konumuz - http://www.r10.net/editorluk-post-i...gle-news-amp-blog-editorlugu-makalle-com.html

3 günlük çalışmadan çok memnun kaldığım için aynı siteye 1 adet ekstra paket (orta 1) daha sipariş ettim. Kendisiyle çalışmayı öneririm tüm arkadaşlara.

İlk defa beraber çalışacağız ama daha başlamadan bu iş olur dedim. :) Kendisi çok ilgili biri sağolsun her konuda yardımcı oldu bilgi paylaşımı da yaptık, bakalım umarım ortak çalışmamızın devamı gelir.. :)

1 hafta deneme amaçlı anlaşma yapılmıştır.

1 adet editörlük işi aylık olarak, ayrıca makale işleri de veriliyor. Arkadaş işinde oldukça iyi, ben çok memnunum.

paket alındı, teşekkürler.

Oldukça tecrübeli görünüyorlar... Tamamen Özgün 200-230 Kelime Arası Üst Paket anlaşması yaptık. Başarılar

1 haftalık makale için anlaşılmıştır

Editörlük işi için anlaşılmıştır. Gerçekten işin ehli birisine benziyor. Çok sağlıklı bir çalışma olacağına eminim.

*Çalışma başladıktan, zaman geçtikten sonra daha detaylı yorum yazarım.

iş verilmiştir ,

Editörlük işi verildi, ilgili arkadaş teşekkürler.

1 adet paket ile anlaşılmıştır.

4 haftalık Temel Paket 2 için anlaşma yapıldı. Çalışmaya başlandı. Çok ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim.

Haber sitemizin editörlük işleri için anlaşma sağladık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. İlgili ve şeffaf bir arkadaşımız.

Tuğrul ile çalışmaya başladık. Hayırlı olsun inşallah

Arkadaşla anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun.

Çalıştığım en düzgün adamlardan biri belki de en iyisi diyebilirim :)

Üslubu tarzı ve gösterdiği hoşgörü ile takdirimi kazandı. Sitemiz için anlaşma sağladık. Ödeme istememe rağmen haftaya alırım dedi. Kendisine hayırlı işler dilerim.

1 adet site için editörlük hizmeti alındı
200 kelime günde 2 adet

Makale yazdırıldı, işinde profesyonel ve çok iyi birisi.

Tekrardan teşekkür ederim, tekrar çalışmak üzere.

Haftalik çalışma için anlaşılmıştır

Arkadaş ile 1 aylık anlaşma sağladık. Çalışma sonrası detaylı değerlendirme yazacağım.

Son düzenleme:
Bizim siteyi de ellerine teslim ettim kendilerinin. İşinin ehli kendileri, ne dersem düzelttiler, yaptılar. Haber editörlüğü için kafası karışan, kaliteli hizmet isteyen varsa çok düşünmesin.

Not: Mention'ları ben düzelttim ;)

Arkadaşlar hocam profesyonel ekibi ile işini vaadettiği gibi yerine getiriyor biz de 1 haftadır çalışmaya başladık. Hayırlı olsun.. :)

Bizim siteyi de ellerine teslim ettim kendilerinin. İşinin ehli kendileri, ne dersem düzelttiler, yaptılar. Haber editörlüğü için kafası karışan, kaliteli hizmet isteyen varsa çok düşünmesin.

Not: Mention'ları ben düzelttim ;)

Teşekkür ederim hocam.

Arkadaşlar hocam profesyonel ekibi ile işini vaadettiği gibi yerine getiriyor biz de 1 haftadır çalışmaya başladık. Hayırlı olsun.. :)

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Mesajım bulunsun... Muhakkak değerlendireceğim...

Hayırlı işler... BOL KAZANÇLAR...

Her zaman bekleriz, teşekkürler.

1 haftalık anlaşma yapılmıştır. Tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi kendisi bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim mutlaka görüşün.

Hocam ingilizce ya da farklı bir dil çalışıyor musunuz?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Paketlerimiz için son kontenjanlarımız satılıyor.

İngilizce paket istekleriniz için pm atabilirsiniz.

2 haftalık "Temel Paket 1" ve yine 2 haftalık her gün 5 adet "Spot Haber Paketi" için anlaşma sağlandı ve ödeme yapıldı. Hadi hayırlısı...

Skype üzerinden yapılan görüşmede ilgi ve alakasından dolayı arkadaşa teşekkür ederim...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:

Şunu merak ediyorum farzı misal ben kadın sitesi üzerinden örnekveriyorum haber sitesi olarak değil.

Hali hazırda hitli kadın sitesine sizden alınmış olan bir hizmet ile news'e kayit ettirilmesi gibi bir yapı olabilir mi yani kayıt onay alır mı?

Şunu merak ediyorum farzı misal ben kadın sitesi üzerinden örnekveriyorum haber sitesi olarak değil.

Hali hazırda hitli kadın sitesine sizden alınmış olan bir hizmet ile news'e kayit ettirilmesi gibi bir yapı olabilir mi yani kayıt onay alır mı?

Sitenizin haber sitesi niteliği taşıması gerekir.

İngilizce paketleri hakkında pm alabilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri