R10 MÜŞTERİ YORUMLARI:
Bir iş için anlaştık, hayırlısı olsun.
3 günlük çalışmadan çok memnun kaldığım için aynı siteye 1 adet ekstra paket (orta 1) daha sipariş ettim. Kendisiyle çalışmayı öneririm tüm arkadaşlara.
İlk defa beraber çalışacağız ama daha başlamadan bu iş olur dedim.Kendisi çok ilgili biri sağolsun her konuda yardımcı oldu bilgi paylaşımı da yaptık, bakalım umarım ortak çalışmamızın devamı gelir..
![]()
1 hafta deneme amaçlı anlaşma yapılmıştır.
1 adet editörlük işi aylık olarak, ayrıca makale işleri de veriliyor. Arkadaş işinde oldukça iyi, ben çok memnunum.
paket alındı, teşekkürler.
Oldukça tecrübeli görünüyorlar... Tamamen Özgün 200-230 Kelime Arası Üst Paket anlaşması yaptık. Başarılar
1 haftalık makale için anlaşılmıştır
Editörlük işi için anlaşılmıştır. Gerçekten işin ehli birisine benziyor. Çok sağlıklı bir çalışma olacağına eminim.
*Çalışma başladıktan, zaman geçtikten sonra daha detaylı yorum yazarım.
iş verilmiştir ,
Editörlük işi verildi, ilgili arkadaş teşekkürler.
1 adet paket ile anlaşılmıştır.
4 haftalık Temel Paket 2 için anlaşma yapıldı. Çalışmaya başlandı. Çok ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim.
Haber sitemizin editörlük işleri için anlaşma sağladık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. İlgili ve şeffaf bir arkadaşımız.
Tuğrul ile çalışmaya başladık. Hayırlı olsun inşallah
Arkadaşla anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun.
Çalıştığım en düzgün adamlardan biri belki de en iyisi diyebilirim![]()
Üslubu tarzı ve gösterdiği hoşgörü ile takdirimi kazandı. Sitemiz için anlaşma sağladık. Ödeme istememe rağmen haftaya alırım dedi. Kendisine hayırlı işler dilerim.
1 adet site için editörlük hizmeti alındı
200 kelime günde 2 adet
Makale yazdırıldı, işinde profesyonel ve çok iyi birisi.
Tekrardan teşekkür ederim, tekrar çalışmak üzere.
Haftalik çalışma için anlaşılmıştır
Arkadaş ile 1 aylık anlaşma sağladık. Çalışma sonrası detaylı değerlendirme yazacağım.
YTPARA MÜŞTERİ REFERANSLARI:
[MENTION=14919]egitimvideolari[/MENTION]
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
R10 MÜŞTERİ YORUMLARI:
r10 konumuz - http://www.r10.net/editorluk-post-i...gle-news-amp-blog-editorlugu-makalle-com.html
3 günlük çalışmadan çok memnun kaldığım için aynı siteye 1 adet ekstra paket (orta 1) daha sipariş ettim. Kendisiyle çalışmayı öneririm tüm arkadaşlara.
İlk defa beraber çalışacağız ama daha başlamadan bu iş olur dedim.Kendisi çok ilgili biri sağolsun her konuda yardımcı oldu bilgi paylaşımı da yaptık, bakalım umarım ortak çalışmamızın devamı gelir..
![]()
1 hafta deneme amaçlı anlaşma yapılmıştır.
1 adet editörlük işi aylık olarak, ayrıca makale işleri de veriliyor. Arkadaş işinde oldukça iyi, ben çok memnunum.
paket alındı, teşekkürler.
Oldukça tecrübeli görünüyorlar... Tamamen Özgün 200-230 Kelime Arası Üst Paket anlaşması yaptık. Başarılar
1 haftalık makale için anlaşılmıştır
Editörlük işi için anlaşılmıştır. Gerçekten işin ehli birisine benziyor. Çok sağlıklı bir çalışma olacağına eminim.
*Çalışma başladıktan, zaman geçtikten sonra daha detaylı yorum yazarım.
iş verilmiştir ,
Editörlük işi verildi, ilgili arkadaş teşekkürler.
1 adet paket ile anlaşılmıştır.
4 haftalık Temel Paket 2 için anlaşma yapıldı. Çalışmaya başlandı. Çok ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim.
Haber sitemizin editörlük işleri için anlaşma sağladık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. İlgili ve şeffaf bir arkadaşımız.
Tuğrul ile çalışmaya başladık. Hayırlı olsun inşallah
Arkadaşla anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun.
Çalıştığım en düzgün adamlardan biri belki de en iyisi diyebilirim![]()
Üslubu tarzı ve gösterdiği hoşgörü ile takdirimi kazandı. Sitemiz için anlaşma sağladık. Ödeme istememe rağmen haftaya alırım dedi. Kendisine hayırlı işler dilerim.
1 adet site için editörlük hizmeti alındı
200 kelime günde 2 adet
Makale yazdırıldı, işinde profesyonel ve çok iyi birisi.
Tekrardan teşekkür ederim, tekrar çalışmak üzere.
Haftalik çalışma için anlaşılmıştır
Arkadaş ile 1 aylık anlaşma sağladık. Çalışma sonrası detaylı değerlendirme yazacağım.
Son düzenleme: