Profesyonel Videoyap-Spamcıların çalışma şekli

ben yarın protera vdssini alıcam.çok seri render aldım up downda gerçekten çok güzel.önceden galaxyshell vardı.güzeldi hiç kapanma yaşamadım ama yetersiz kaldı bana biraz

galaxyshell i nerden temin edebilirim

Beyler size şunu söyleyeyim tüm masaüstü ve web destekli botları kullandım içlerinden işe yarayacak tek videoyap ve ytkazan vardı. Diğer botlardan hiç memnun kalmadım, hele masaüstü botlarını hiç tavsiye etmiyorum. Videoyap kullanırken anasayfadan tek tek video atıyordum, spam yapacaksanız kendiniz kanal açmayın [MENTION=14738]Anason[/MENTION] hocamın kanallarından faydalanın o zaman patlama gibi bir sorunla karşılaşmayacaksınızdır.

Şimdi botun sahibi gelir hayatta toz kondurmaz zaten.

Derim kanal kapandı der ki 150 video atmışsın.

Adamlar 500 video basıyo dicez gereksiz tartışmalara giriyoruz.

Gerek yok süremi dondurdum bekliyorum düzelmese satarım.

Videoyapın sistemi mimlenmiş

Kullanmayı bilmiyosunuz malesef deneyerek öğrenilebilir ancak.

beyler videoyap hesabından memnun olmayan varsa satın alabilirim :)

Kanal kapansımı kaldı 2 gündür kanal kapanması çözülmeyen yok sanıyordum. Hala süresi milattan önce bitmişler konuşuyor herkes dinliyor. prens hocam sen destekden yaz kapanmanı %100 sona erdircem. Hep aynı tayfa hep aynı yazılar.

Hocam şu botu kullanmayı bilmeyen insanlara satışını yapmayın lütfen..

Mayıs 15 de kanallarımın toplu kapanmasından sonra manuel takılmaya başladım, Allaha şükür tek bir kanalım kapanmadı o günden bu yana..

Bence spamla kaliteli spamı ayırmak lazım günlerce kanal takip ediyorum 10 kanaldan 7 si kapanıyo yazık günah bu sistemle çalışılmaz bi kanal aç 300 video at yarın bom patladı ya benim kanalım niye patladı diye yakın.e o adam 300 video atıyo bişey olmuyo istisna arada kaçıyo sen kendine bak video yapta 25 kanl bağlaya biliyosun sağlam bağla 25 kanal günlük her birine 5 video 25x5=125 - 125x30=3750 video aylık yetmiyomu sana hem günlük kanal aktif kalacak hem abone çekecek hem izlenim alacak 300 video tek kanala at izlenim alan video 5 i geçmez para kazandırmaz.adamın biri dizi çekiyo pis yediliyi almış otarafa butarafa çeviriyo uzun video tüm dizi isimlerini ona yazıp foto değişip günde yüzlerce atıyo gece gündüz pc başında tahmin ediyorum kazancıda tahminimce küçük bir miktardır.videoyu açan izlemeden kapatıyodur çünkü.yani botta sorun yok iyi ben bayağıdır kullanıyorum memlunum dediğim tarzda çalışılırsa fazlasıyla kazanılır.bide yt de karınca gibi yürüyecen ama durma yok...saygılarımla

Son düzenleme:
dün 5 kanal açtım videoyapa bağladım.bekletiyim dedim video atmadan kapandı hepsi.farklı ip ile açtım kanallara extradan girmedim.videoyapı benmi çözemedim anlamadım.

Hocam token alırken aynı ip den mi aldınız? Bot sahibiyle bi görüşün isterseniz.

Galiba kanal açmanizda bi sıkıntı olabilir. Ben kanalları alex veya zQrrQ dan aldım.

Video atış seklim şöyle oto kanal çekmeye alıyorum. Gunde 40 video atsın diyorum. 200 video attım böyle kanallar ayakta.

Ayrıca 1000 kanaldan bi kaçını verebilirsin ;)

Hocam token alırken aynı ip den mi aldınız? Bot sahibiyle bi görüşün isterseniz.

Galiba kanal açmanizda bi sıkıntı olabilir. Ben kanalları alex veya zQrrQ dan aldım.

Video atış seklim şöyle oto kanal çekmeye alıyorum. Gunde 40 video atsın diyorum. 200 video attım böyle kanallar ayakta.

Ayrıca 1000 kanaldan bi kaçını verebilirsin ;)

hocam ben knal satışıda yaptım tün incelikleri biliorum.ama bakalım yeni denemeler içindyim.Ayrıca 1 kanal vermek demek 1000 kanalı bulmak dmek hocam :D :D

Latifeydi o hocam :D

az önce yanlış hesaptan yazmışız arkadaş girmişte pcmden.mesela kehanet arkadaşımda kapanma olmuyor bende oluyor.aynı evdeyiz aynı net aynı internet.aynı sistem ama o sağlam bende gidiyor.bakalım hocam çözücez sorunları buradada paylaşacağız durumları :)

az önce yanlış hesaptan yazmışız arkadaş girmişte pcmden.mesela kehanet arkadaşımda kapanma olmuyor bende oluyor.aynı evdeyiz aynı net aynı internet.aynı sistem ama o sağlam bende gidiyor.bakalım hocam çözücez sorunları buradada paylaşacağız durumları :)

Siz de mi Kütahya dasiniz. Kehanet burda okuyordu sanki :D

bence de bu kapanmaların videoyap veya başka botlarla alakası yok, bütün iş kanal açma da bitiyor.

bence de bu kapanmaların videoyap veya başka botlarla alakası yok, bütün iş kanal açma da bitiyor.

hocam ben bunun satışınıda yaptım.hatta elimde 1 haftalık satmak için açtığım kanallar var ve kapalı değiller.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri