ben yarın protera vdssini alıcam.çok seri render aldım up downda gerçekten çok güzel.önceden galaxyshell vardı.güzeldi hiç kapanma yaşamadım ama yetersiz kaldı bana biraz
galaxyshell i nerden temin edebilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben yarın protera vdssini alıcam.çok seri render aldım up downda gerçekten çok güzel.önceden galaxyshell vardı.güzeldi hiç kapanma yaşamadım ama yetersiz kaldı bana biraz
galaxyshell i nerden temin edebilirim
Şimdi botun sahibi gelir hayatta toz kondurmaz zaten.
Derim kanal kapandı der ki 150 video atmışsın.
Adamlar 500 video basıyo dicez gereksiz tartışmalara giriyoruz.
Gerek yok süremi dondurdum bekliyorum düzelmese satarım.
Videoyapın sistemi mimlenmiş
Kanal kapansımı kaldı 2 gündür kanal kapanması çözülmeyen yok sanıyordum. Hala süresi milattan önce bitmişler konuşuyor herkes dinliyor. prens hocam sen destekden yaz kapanmanı %100 sona erdircem. Hep aynı tayfa hep aynı yazılar.
dün 5 kanal açtım videoyapa bağladım.bekletiyim dedim video atmadan kapandı hepsi.farklı ip ile açtım kanallara extradan girmedim.videoyapı benmi çözemedim anlamadım.
Hocam token alırken aynı ip den mi aldınız? Bot sahibiyle bi görüşün isterseniz.
Galiba kanal açmanizda bi sıkıntı olabilir. Ben kanalları alex veya zQrrQ dan aldım.
Video atış seklim şöyle oto kanal çekmeye alıyorum. Gunde 40 video atsın diyorum. 200 video attım böyle kanallar ayakta.
Ayrıca 1000 kanaldan bi kaçını verebilirsin![]()
hocam ben knal satışıda yaptım tün incelikleri biliorum.ama bakalım yeni denemeler içindyim.Ayrıca 1 kanal vermek demek 1000 kanalı bulmak dmek hocam![]()
![]()
Latifeydi o hocam![]()
az önce yanlış hesaptan yazmışız arkadaş girmişte pcmden.mesela kehanet arkadaşımda kapanma olmuyor bende oluyor.aynı evdeyiz aynı net aynı internet.aynı sistem ama o sağlam bende gidiyor.bakalım hocam çözücez sorunları buradada paylaşacağız durumları![]()
Siz de mi Kütahya dasiniz. Kehanet burda okuyordu sanki![]()
ev arkadaşım hocam.ikimizde dpuhocam muhabbeti bu konu altında yapmalayalım kanallar yine kapandı çünkü şuan onları bi inceliyim...
bence de bu kapanmaların videoyap veya başka botlarla alakası yok, bütün iş kanal açma da bitiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.