profil fotoğrafının önemi

Hamburger

Kayıtlı Üye
kanallarınıza profil resmi ekliyor musunuz ? bir faydası olduğuna inanıyor musunuz ? yoksa ben gibi spamın dibine vurup basıp gidiyor musunuz ?

kanallarınıza profil resmi ekliyor musunuz ? bir faydası olduğuna inanıyor musunuz ? yoksa ben gibi spamın dibine vurup basıp gidiyor musunuz ?

Açıkçası profil fotoğrafı ya da kanal resmini yalnızca 100 abone'ye ulaşan kanallarımda uğraşıp ekliyorum. Ama tabi ki video küçük resimleri her zaman önemli, onu teğet geçmeyin. Bol kazançlar.

Açıkçası profil fotoğrafı ya da kanal resmini yalnızca 100 abone'ye ulaşan kanallarımda uğraşıp ekliyorum. Ama tabi ki video küçük resimleri her zaman önemli, onu teğet geçmeyin. Bol kazançlar.

Peki ben küçük resmi hepsine hd wallpaper olarak aynı yüklüyorum ne dersiniz buna ?

Peki ben küçük resmi hepsine hd wallpaper olarak aynı yüklüyorum ne dersiniz buna ?

Eğer aynı kategoriyse ve alakalıysa olabilir, ama tabi ki tek kanalda birden fazla ve kaliteli, ilgili yüklerseniz daha iyi olur.

acıkcası kanallarım bir düzeye geldigi zaman profil resmi koyuyorum ve etkisinin oldugunuda düşünüyorum

Bunun youtube tarafına bir yararı yok fakat izleyen tarafında yararı var.

Eğer aynı kategoriyse ve alakalıysa olabilir, ama tabi ki tek kanalda birden fazla ve kaliteli, ilgili yüklerseniz daha iyi olur.

eğer aynı içerikse bütün videolarımız toplu halde seçtigimiz bir kücük resmi bütün videolara koyabiliyor muyuz acaba? yükleme varsayılanlarından toplu etiket vs koyabildiğimiz gibi

eğer aynı içerikse bütün videolarımız toplu halde seçtigimiz bir kücük resmi bütün videolara koyabiliyor muyuz acaba? yükleme varsayılanlarından toplu etiket vs koyabildiğimiz gibi

[MENTION=11620]era[/MENTION] 'nın Yutubum botunu kullanıyorum hocam ben bahsettiğiniz işlem için.

Kanalın abone ve izlenim sayısı iyiye giderse güzel bir fotoğraf yüklüyorum. Kendimden örnek verecek olursam bazen kanalın isminden çok fotoğrafı aklımda kalıyor bu yüzden de fotoğraf koyulmalı. Kaybedecek bir şey yok zaten :)

bence bu olay çalışma şekilleriyle ilgili içeriğe göre resim atmanın faydası şu yönde olabilir daha ciddiyetli olabilir kanal karışık spam yapanlar için resmin önemi pek yok cunku ne yukledıgı belli degil neye gore resim konabilir koysada bi anlam içermiyor bana göre

bence bu olay çalışma şekilleriyle ilgili içeriğe göre resim atmanın faydası şu yönde olabilir daha ciddiyetli olabilir kanal karışık spam yapanlar için resmin önemi pek yok cunku ne yukledıgı belli degil neye gore resim konabilir koysada bi anlam içermiyor bana göre

ama vine çalışılıyosa vine resmi konulmalı profile değil mi ?

bence vine ugrasmak zaman kaybindan birsey degil bilmiyorum tabi de gelistirmek lazim onlar zaten herkezin calistigi kategoriler rekabet az olan kategorilere gitmenizi oneririm

Toplasan 5 kanalım çıkmaz zaten hepsinin tüm özellikleri özenle hazırlandı. Yeni kanal açsam yine öyle yaparım ama herkes gibi spam yapıyor olsam onla uğraşmazdım zaten kalitesiz her şey onda.

Profil resminin zararından başka bir şey görmedim ben. :) Kanallar ünlem alıp duruyor. Ama kapak resmi koyuyorum bir faydası olduğunu zannetmesemde. Alışkanlık işte. :) Ayrıca özel küçük resim falan hayatta uğraşmam. imacrosla oluyor gerçi ama yinede uğraşmam çokta kaybım olduğunu sanmıyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri