Program Yazacağım Ne Programı Olmalı Sizce ?

Ozsoy05

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha bugün satışa çıakrdığımız youtube kanal takip programımızın ardından boş durmak sitemedim ve program yazmaya karar verdim.

http://www.ytpara.com/programlama/10469-toplu-kanal-takip-programi-cikti-satis-acik.html

Nasıl bir program yazmalıyız bu konu altından belirtirmisiniz ? Ne programı olmalı ? Yoksa kanal takip programının yeni versiyonunumu yapmalıyım ?
Fikirlerinizi konu altından belirtirseniz sevinirim. :)

masaüstünde stabil çalışan adsense görüntü ekranı olabilir mesela .

anında kazançları gösteren , kaç kanal bağlı olduğunu gösteren , izlenme sayısı tıklanma sayısı , tbm oranı fln . masaüstüne çakılı bir program güzel olurdu benim fikrim .

Kanal takip programını geliştir önce sonra yeni programa geçersin bence

Dün ve bugün mesaj ile bahsettiğim programı yaz en az 100 kişi alsın :)
Ben de yazabilecek arkadaş arayışına geçtim şuan.

Hocam yazabilirsen web site kelime bazlı hit programının benzerini youtube arama motorundan arama yapıp videoyu izleyebilecek bir program yazabilirsen inan çok satarsın ve herkese de faydalı olur.

Hocam yazabilirsen web site kelime bazlı hit programının benzerini youtube arama motorundan arama yapıp videoyu izleyebilecek bir program yazabilirsen inan çok satarsın ve herkese de faydalı olur.

Gerçek insan izlenimi gibi olucak mı sayfa to çok düşer

O konuyu görüşelim :)
Bu konuda bir çalışmam var hocam yakında kokusu çıkar :)
Gerçek insan izlenimi gibi olucak mı sayfa to çok düşer
Gerçek insan izlenimi oluyor Canerim :)
masaüstünde stabil çalışan adsense görüntü ekranı olabilir mesela .

anında kazançları gösteren , kaç kanal bağlı olduğunu gösteren , izlenme sayısı tıklanma sayısı , tbm oranı fln . masaüstüne çakılı bir program güzel olurdu benim fikrim .
Bu yazılımı yapmaya çoktan başladım :)

Kanal takip programını geliştir önce sonra yeni programa geçersin bence

Bunuda geliştireceğiz aynı zamanda.

Kanal Takip programında altta toplam kanal sayımız yazıyor ya toplam video sayımızı da yapabilmen mümkün mü? Çok süper olur

Kanal Takip programında altta toplam kanal sayımız yazıyor ya toplam video sayımızı da yapabilmen mümkün mü? Çok süper olur

Burdan yazacağına skypetan yazsana be kardeşim :)

Evet mümkün ama verisyon 2ye artık.

Skype ta da foruma yaz dedin ya :D

Yaw o ayrıydı farklı bir özellik olursa deidm :D

---------- Mesaj saat 23:40:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:14 civarında gönderildi. ----------

Hocam senin sitediğin program tamamdır. Çalışıyor bir kaç yerde deneme yaptım :)

En önemli özellik Şu Olabilir Kanal Takip Sisteminde

- Kanalı Ekliyoruz Onun yanına Kanalın Mil Adresinide Yazıcak Bi Kutucuk

Şuan Program Harika Çalışıyor Geliştirerekte Daha İyi Yerlere Gelir Ayrıca Çoklu Adsense Programı Olursada Süper Olur

En önemli özellik Şu Olabilir Kanal Takip Sisteminde

- Kanalı Ekliyoruz Onun yanına Kanalın Mil Adresinide Yazıcak Bi Kutucuk

Şuan Program Harika Çalışıyor Geliştirerekte Daha İyi Yerlere Gelir Ayrıca Çoklu Adsense Programı Olursada Süper Olur

Bun yapıyoruz zaten kardeşim not almıştım.

- Kanalın içinde Kaç Adet Video var
- Kanalda Telif Hakkı Bildirimi veya üçüncü taraf eşleşeni varmı
- Kanalın Hangi Mail Adresine ait olduğunu ekleyebileceğimiz bir bölüm

Şimdilik bukadar geliyor aklıMA
kolay gelsin.

- Kanalın içinde Kaç Adet Video var
- Kanalda Telif Hakkı Bildirimi veya üçüncü taraf eşleşeni varmı
- Kanalın Hangi Mail Adresine ait olduğunu ekleyebileceğimiz bir bölüm

Şimdilik bukadar geliyor aklıMA
kolay gelsin.

Kanalın içinde kaç video olduğunu şuandaki v1 sürümde görebiliyorsunuz hocam :) Kanala ait mail oalyını diğer arkadşalarda öneri onalrı ekleyeceğiz hep teşekkür ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri