Protein Tozu .

arkadaşım var boyuna kilona ve resimden vicut hatlarına bakarak hem program hazırlıyor hemde beslenme programı hazırlıyor üçret karşılığı düşünürsen aracı olurum kendi fizik tedavici kendi de fitnes la ilgileniyor herşeyi tam biliyor

ama kesinlikle ekmek şeker tuz yok pilav yok sabahları yulaf + muz + kuru üzüm istersen süt koyabilirsin mixerle püre yap kahvaltı bu he tiksinmezsen buna yumurta kırıp pişirip de yiyebilirsin daha çok protein günde 10 yumurta ye yiyebilirsen daha fazlasını ye ama aralıklarla ye yumurtanın en fazla 2 tanesini sarısını ye diyerlerin sarısını yeme yağlı olduğu için zararlı akşam tavuk haşlaması tavaya su koy istersen direk tost makinasına koy daha kolay o şekil bide bulgur pilavı oda haşlanmış yağsız hergün tavuk o şekil hatta her karnın acıktığında tavuk yemeye çalış maddi durumun iyise et yiyebilirsin onu da tost makinasında yağsız et patates yasak nişasta var havuş haftada 1 tane içinde nişasta var her akşam 1 elma sindirimi kolaylaştırır sabahları kahvaltıla birlikte yeşil çay içebilirsin sindirimi hızlandırır yağ yakımını arttırır proteine ihtiyacın var ve protein tozsuz 1 yere kadar gidiyor protein tozu şart benim beslenem kötüydü hastanelik oldum kan değerlerim filan hepsi bozulmuş spora ara vermek zorunda kaldım yani protein tozu kullanmanı öneririm ama arkadaşı da öneririm düşünrüsen iyi biri çok da yardımcı olur

Şu zararli diyenleri anlamiyorum sizin o yediğiniz ekmek kola meyvesulari vb urunleri yiyenler bunlar zararsiz heralde o zararli dediginiz protein tozu 1 zararliysa marketteki aburcuburlar 10 zararli birsey bilmeden lutfen bir konuya yorum yazmayin insan oluyo diyorsunuz neyden oluyo hic detayli arastirdiniz mi basiyolar el merdiven alti ucuz steroid leri oluyolar sonra zararli bi bok bilmeyenler protein tozu zararli diyor siz once ekmek yemeyi birakin sonra zararli deyin.

Bende 16 yaşındayım boyum 1.70 kilom 50 kilo fitness a başlayacağım ama kilom çok düşük diye düşünüyorum sizce bu kiloda başlamalı mıyım ? yoksa 55 kilo filan olduktan sonra mı ?

Bu sporu yaklaşık 2.5 yıldır yapıyorum ve sana bu konuda yol gösterecek bir cevap vermeye çalışacağım.Aminoasit protein tozu,kreatin bu ek besinlerin birçoğunu kullandım şu ana kadar.Öncelikle kaldırdığın kilolarda herhangi bir artış bekleme sen düzgün bir şekilde beslen zaten o kiloları kaldıracaksın sana ekstradan bir katkısı olmuyor güç açısından o tozların belki psikolojik açıdan faydası oluyordur orasını bilmem.Düzgün beslenmeden kasıt nedir kilonun 2 katı proteini vücuduna alman gerekli gün içerisinde zaten vücut protein fazlasını üre sentezinde kullanır bu ürede vücuttan dışarı atılır yani senin vücuduna aldığın bütün proteinler vücudunda kalıyor gibi bir düşüncen olmasın gerekli olduğu kadarını almalısın.Protein tozunu ve ek besinleri hangi şartlarda tavsiye ederim,eğer öğünlerini kaçırıyorsan,düzgün beslenme imkanın yoksa günlük yeterli proteini vücuduna alamıyorsan destek olarak protein tozu alabilirsin.İnsanlarımız protein tozlarıyla steroidleri neredeyse aynı kefeye koyacaklar bu sporu yapmayıp ilaç diye nitelendirenler bile olmuş.Ben bu şekilde nitelendirilmesine kesinlikle karşıyım ama kullanma zorunluluğu olduğunu da düşünmüyorum dediğim sebeplerden dolayı.

---------- Spam Engelliyici 19:24 ---------- Önceki Mesaj 19:17 ----------

Bende 16 yaşındayım boyum 1.70 kilom 50 kilo fitness a başlayacağım ama kilom çok düşük diye düşünüyorum sizce bu kiloda başlamalı mıyım ? yoksa 55 kilo filan olduktan sonra mı ?

Sana şu şekilde yardımcı olayım.Genelde kilolu olan insanların spor yapıp kilo vermesi daha kolay.Kilolu insanın kilosunun tamamı yağ değil sonuçta zamanında yemiş protein olarak ta depoları mevcut.O adam sadece kilo verecek ve bu zamanda vücut geliştirme sporuyla da uğraşacak bunu daha kısa bir zamanda yapar.Senin şimdi ki halinle iki aşamayı gerçekleştirmen lazım bu sporda hem vücuduna kas kütlesini baştan inşa edeceksin yani kilo alacaksın hem de istediğin kiloya ulaştıktan sonra fazla yağlarını atmaya çalışacaksın cardio egzersizleriyle uğraşacaksın.Ben clean bulk olurum yani yağ yapan besinler yemeden proteinle kas kütlemi arttırırım onu da yukarıdaki kilolu insan için bahsettiğim süreden daha kısa yapamazsın bunu da belirtiyim.Benim tavsiyem başta kilonu al tabi ki aldığın kiloları protein ağırlıklı al ondan sonra başla.

bi 3 ay bekle vücudun norma besinlerden aldığın proteini işlemeye alışsın. 3. aydan sonra Whey protein takviyesi alabilirsin. Ben optimum Nutrition %100 Gold Standard Whey Kullanıyorum Tavsiye ederim. bu 3 ay içindede Antremandan önce komplex karbonhidrat (bkz. google) antremandan sonrada Protein (TAvukla pilava yumul)

Bu sporu yaklaşık 2.5 yıldır yapıyorum ve sana bu konuda yol gösterecek bir cevap vermeye çalışacağım.Aminoasit protein tozu,kreatin bu ek besinlerin birçoğunu kullandım şu ana kadar.Öncelikle kaldırdığın kilolarda herhangi bir artış bekleme sen düzgün bir şekilde beslen zaten o kiloları kaldıracaksın sana ekstradan bir katkısı olmuyor güç açısından o tozların belki psikolojik açıdan faydası oluyordur orasını bilmem.Düzgün beslenmeden kasıt nedir kilonun 2 katı proteini vücuduna alman gerekli gün içerisinde zaten vücut protein fazlasını üre sentezinde kullanır bu ürede vücuttan dışarı atılır yani senin vücuduna aldığın bütün proteinler vücudunda kalıyor gibi bir düşüncen olmasın gerekli olduğu kadarını almalısın.Protein tozunu ve ek besinleri hangi şartlarda tavsiye ederim,eğer öğünlerini kaçırıyorsan,düzgün beslenme imkanın yoksa günlük yeterli proteini vücuduna alamıyorsan destek olarak protein tozu alabilirsin.İnsanlarımız protein tozlarıyla steroidleri neredeyse aynı kefeye koyacaklar bu sporu yapmayıp ilaç diye nitelendirenler bile olmuş.Ben bu şekilde nitelendirilmesine kesinlikle karşıyım ama kullanma zorunluluğu olduğunu da düşünmüyorum dediğim sebeplerden dolayı.

---------- Spam Engelliyici 19:24 ---------- Önceki Mesaj 19:17 ----------

Sana şu şekilde yardımcı olayım.Genelde kilolu olan insanların spor yapıp kilo vermesi daha kolay.Kilolu insanın kilosunun tamamı yağ değil sonuçta zamanında yemiş protein olarak ta depoları mevcut.O adam sadece kilo verecek ve bu zamanda vücut geliştirme sporuyla da uğraşacak bunu daha kısa bir zamanda yapar.Senin şimdi ki halinle iki aşamayı gerçekleştirmen lazım bu sporda hem vücuduna kas kütlesini baştan inşa edeceksin yani kilo alacaksın hem de istediğin kiloya ulaştıktan sonra fazla yağlarını atmaya çalışacaksın cardio egzersizleriyle uğraşacaksın.Ben clean bulk olurum yani yağ yapan besinler yemeden proteinle kas kütlemi arttırırım onu da yukarıdaki kilolu insan için bahsettiğim süreden daha kısa yapamazsın bunu da belirtiyim.Benim tavsiyem başta kilonu al tabi ki aldığın kiloları protein ağırlıklı al ondan sonra başla.

Hocam yalnız bende iştahsızlık var bazen karnımı doyurmadan bile masadan kalktığım oluyor bazende kendimi zorlasam dahi tabağı bitiremiyorum

Hocam yalnız bende iştahsızlık var bazen karnımı doyurmadan bile masadan kalktığım oluyor bazende kendimi zorlasam dahi tabağı bitiremiyorum

Doğal olarak arı sütünü duydun mu bilmiyorum iştah açtığını söylüyorlar bende kullandım kilo almak için zamanında 3 ekmek yediğim oluyordu günde bitkisel bir ürün güvendiğin bir aktardan alıp denemeni öneriyorum.

Şu zararli diyenleri anlamiyorum sizin o yediğiniz ekmek kola meyvesulari vb urunleri yiyenler bunlar zararsiz heralde o zararli dediginiz protein tozu 1 zararliysa marketteki aburcuburlar 10 zararli birsey bilmeden lutfen bir konuya yorum yazmayin insan oluyo diyorsunuz neyden oluyo hic detayli arastirdiniz mi basiyolar el merdiven alti ucuz steroid leri oluyolar sonra zararli bi bok bilmeyenler protein tozu zararli diyor siz once ekmek yemeyi birakin sonra zararli deyin.

Bilmediğimizi nereden çıkardın?

Ekmekle kimyasalı mı karşılaştırıyorsun :))

3.ayında kullanmaya başla . weider premium whey al . beslenmene dikkat etmezsen boşa kürek çekmiş olursun.

Tavuk , Yumurta ve Sebzeden Daha İyi Bir Protein Desteği Düşünemiyorum :)

cinsel hayat'ı olumsuz yönde etkilediğini duymuştum. dünyanın en sağlam vücutlu askerleri binlerce yıl önce sparta ve atina taraflarından çıkmıştır. o zamanlar steriotlar, protein tozları falan varmıydı ? yoktu... organik beslenirsen bu tür şeylere gerek olmayacağını düşünüyorum. vücut geliştirme binlerce yıl öncesine dayanıyor ve şu kimyasallar, takviyeler son yüz yılda ortaya çıktı. bende body ye başladım bu arada.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri