Sizinki yine iyiymiş ya ben bildigin evhamlıyım elimi kedi ısırmıstı geçtigimiz sene kedinin hayatını kurtardım felan elime yapıstı hayvn sonucta bilmez onun için ugrastıgımı dişleri kemigime kadar dayandı neyse eve çıktım can havli ile gözümün önü karardı bayılmısım vs ( hayatımda ilk defa bayılıyorum bu arada bana göre insana o an ölüyormuşcasına bir hissi baska birsey vermez heralde gözünün önünde karartı ani görme kaybi ve tepkisizlik özellikle yavaş yaşadıgım için çok etkiledi beni ) bu hiç birseymiş daha sonra kuduza karsı 1 saat içinde gittim aşı vurulmaya basladım ilk asılarıda oldum vs kuduzun belirtilerini okudukçaacaba bende bunlar varmı vs kuluçka dönemi olabiliyormus belli olmuyormus kuduz aşısı tutmayabiliyormus felan düşündükce acaba acaba diye diye kendi kendimi yedim kuduz belirtilerini bildiginiz neredeyse

kendi üzerimde piskolojik olarak olusturma aşamasına kadar geldim

Bakın açık ve net söylüyorum piskoloji insanı öldürebilecek bir sürec aynı zamanda yasatabilecek sürec 2 defa acillik oldum bu korkudan dolayı yemek yiyemiyorum yatamıyorum vücut direnci bitmiş durumda o piskolıji ile vs derken abartmıs gibi olmayaayım 4 yada 5 defada aşılardan ayrı doktora gittim kuduz olabilirmiyim elimin yarası iyi olmadı vs dedim bildiginiz pikoljik tranva yaşadım ve buna baglı sitresten kaynaklı bogaz kas agrıları olustu ve suan hala bogazlarım sitrese baglı kas agırısı yasatmakta. Ayrıca 2 defa pistikayatriye gittim ilkinde antidepresan yazıldı vs.. o gun bugun vucudumda bir agrı olsa kafaya inanılmaz takıyorum..