Psikolojik Takıntı

Frankeinstein

Yasaklanmış
arkadaşlar sabah kalbime böyle bişey battı 1 saat flen sancıdı ama çok az bi sancı böyle birazcık korktum tabi sürekli oturuyorum hareket sıfır sabah 1 de oturuyorum gece 4 te kalkıyorum :D normalmi sizce hareket etmelimiyim :D :D
bide yürüdüm geçti eve geldim şuan bidaha sancı var sanırım veya takıntı psikolojik çok oluyor bende nasıl yenebilirm bunu sürekli sancıdığını düşünüyorum sancıyor :D :D

Hocam Kalp çarpıntısı olabilir. Bendede var. Doktor psikolojik,genetik yada kahve çay gibi nedenlerden olabilir dedi. Kalp doktorunu görülmeni öneririm

benim de sol kol uyuşukmuş gibi :D
sabahtan beri kafayı taktım evin içinde zıplayıp duruyorum ordan oraya :D
hareketsizlik nelere kadirmiş şuanda daha iyi anladım :D :D :D

Hocam Kalp çarpıntısı olabilir. Bendede var. Doktor psikolojik,genetik yada kahve çay gibi nedenlerden olabilir dedi. Kalp doktorunu görülmeni öneririm

benimki çok fazla hocam ufak bişey olsun sürekli düşünürüm resmen durup dururken ağrıtırım takıntılıyım baya sanırım psikolojik ve sürekli oturuyorum az hareket edeyim :)

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

benim de sol kol uyuşukmuş gibi :D
sabahtan beri kafayı taktım evin içinde zıplayıp duruyorum ordan oraya :D
hareketsizlik nelere kadirmiş şuanda daha iyi anladım :D :D :D

dimi hocam :D :D sendede aynı bende zıpladım hopladım kalbime yumruk attım bodoslama çekyata atladım şınav çektim geçmedi yürüdüm unuttum flen o zaman geçti şimdi aklıma geldi ağrıyor hahahaha :D :D

yaş 16 ise eger normal büyüyosun dostum kaslarınla alakalı

çıkın hava alın biraz.

oksijen alınca geçti sanırım doğru diyorsun :D

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:18 ----------

yaş 16 ise eger normal büyüyosun dostum kaslarınla alakalı

evet hocam tam olarak 16 bende kaslarımdan düşündüm böyle ağrıma değilde batmamı desem sancımamı desem bilmiyorum ama hissetiriyor yani ben sancıyorum diyor

Arkadaşlar işimiz / işiniz gereği sürekli bilgisayar başındayız.Sağlık açısından güzel bir koltuk alın öncelikle. ( Sırt ve boyun destekli olanlar iyidir) Bir diğer husus ise evinize imkanınız var kum torbası filan alabilirsiniz.Günde 30-40 dakika arası kas çalıştırın veya egzersiz yapın.İnanın çok faydasını göreceksiniz.Kilo ve bir çok hastalığı yok eder.Çok profesyonel olmasa da düzgün bir vücuda sahip olursunuz.Erken uyuyun diycem ama onu bende yapmıyorum :D Neyse herkese iyi geceler dilerim.

Arkadaşlar işimiz / işiniz gereği sürekli bilgisayar başındayız.Sağlık açısından güzel bir koltuk alın öncelikle. ( Sırt ve boyun destekli olanlar iyidir) Bir diğer husus ise evinize imkanınız var kum torbası filan alabilirsiniz.Günde 30-40 dakika arası kas çalıştırın veya egzersiz yapın.İnanın çok faydasını göreceksiniz.Kilo ve bir çok hastalığı yok eder.Çok profesyonel olmasa da düzgün bir vücuda sahip olursunuz.Erken uyuyun diycem ama onu bende yapmıyorum :D Neyse herkese iyi geceler dilerim.

hocam normal bildiğimiz tekli koltukmu ofis koltuğumu hangisi bide ben kalktıktan yemek yedikten sonra dambıllarla çalşyorum olur dimi öyle :D

derin nefes aldığında kalbine iğne batıyormuş gibi mi oluyor, yoksa kalbin yerinden çıkacakmış gibi sıradan zamanlardan farklı olarak sanki bass vuruyormuş gibi mi atıyor ?

ilk yazdığım belirti varsa, üşütme ve iltihap dolaylı olabiliyor.
sakın hapşırma ve derin nefes alma bu durumda, fena oluyor :D

Sizinki yine iyiymiş ya ben bildigin evhamlıyım elimi kedi ısırmıstı geçtigimiz sene kedinin hayatını kurtardım felan elime yapıstı hayvn sonucta bilmez onun için ugrastıgımı dişleri kemigime kadar dayandı neyse eve çıktım can havli ile gözümün önü karardı bayılmısım vs ( hayatımda ilk defa bayılıyorum bu arada bana göre insana o an ölüyormuşcasına bir hissi baska birsey vermez heralde gözünün önünde karartı ani görme kaybi ve tepkisizlik özellikle yavaş yaşadıgım için çok etkiledi beni ) bu hiç birseymiş daha sonra kuduza karsı 1 saat içinde gittim aşı vurulmaya basladım ilk asılarıda oldum vs kuduzun belirtilerini okudukçaacaba bende bunlar varmı vs kuluçka dönemi olabiliyormus belli olmuyormus kuduz aşısı tutmayabiliyormus felan düşündükce acaba acaba diye diye kendi kendimi yedim kuduz belirtilerini bildiginiz neredeyse :D kendi üzerimde piskolojik olarak olusturma aşamasına kadar geldim :D Bakın açık ve net söylüyorum piskoloji insanı öldürebilecek bir sürec aynı zamanda yasatabilecek sürec 2 defa acillik oldum bu korkudan dolayı yemek yiyemiyorum yatamıyorum vücut direnci bitmiş durumda o piskolıji ile vs derken abartmıs gibi olmayaayım 4 yada 5 defada aşılardan ayrı doktora gittim kuduz olabilirmiyim elimin yarası iyi olmadı vs dedim bildiginiz pikoljik tranva yaşadım ve buna baglı sitresten kaynaklı bogaz kas agrıları olustu ve suan hala bogazlarım sitrese baglı kas agırısı yasatmakta. Ayrıca 2 defa pistikayatriye gittim ilkinde antidepresan yazıldı vs.. o gun bugun vucudumda bir agrı olsa kafaya inanılmaz takıyorum..

psikolojik takintin varsa bence kendine seni rahatlacak hobiler bul derim, bir enstrüman calmaya baslayabilirsin, spor yapabilirsin, aksamlari birer saat bisiklet sürebilirsin vs yeterki kendine alisagelmis oldugun ugraslarindan ayri birsey bul ki beyninin dikkatini dagitmis olursun ve zamanla takintilarin azalir, eger kalbin ile ilgili baska sikayetlerin de olursa mutlaka doktora git derim.

derin nefes aldığında kalbine iğne batıyormuş gibi mi oluyor, yoksa kalbin yerinden çıkacakmış gibi sıradan zamanlardan farklı olarak sanki bass vuruyormuş gibi mi atıyor ?

ilk yazdığım belirti varsa, üşütme ve iltihap dolaylı olabiliyor.
sakın hapşırma ve derin nefes alma bu durumda, fena oluyor :D

yok hocam derin nefes alınca bişey yok böyle iğnenin ucundan biraz batırıp çekiyorlarmış gibi oluyor :D :D

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

Sizinki yine iyiymiş ya ben bildigin evhamlıyım elimi kedi ısırmıstı geçtigimiz sene kedinin hayatını kurtardım felan elime yapıstı hayvn sonucta bilmez onun için ugrastıgımı dişleri kemigime kadar dayandı neyse eve çıktım can havli ile gözümün önü karardı bayılmısım vs ( hayatımda ilk defa bayılıyorum bu arada bana göre insana o an ölüyormuşcasına bir hissi baska birsey vermez heralde gözünün önünde karartı ani görme kaybi ve tepkisizlik özellikle yavaş yaşadıgım için çok etkiledi beni ) bu hiç birseymiş daha sonra kuduza karsı 1 saat içinde gittim aşı vurulmaya basladım ilk asılarıda oldum vs kuduzun belirtilerini okudukçaacaba bende bunlar varmı vs kuluçka dönemi olabiliyormus belli olmuyormus kuduz aşısı tutmayabiliyormus felan düşündükce acaba acaba diye diye kendi kendimi yedim kuduz belirtilerini bildiginiz neredeyse :D kendi üzerimde piskolojik olarak olusturma aşamasına kadar geldim :D Bakın açık ve net söylüyorum piskoloji insanı öldürebilecek bir sürec aynı zamanda yasatabilecek sürec 2 defa acillik oldum bu korkudan dolayı yemek yiyemiyorum yatamıyorum vücut direnci bitmiş durumda o piskolıji ile vs derken abartmıs gibi olmayaayım 4 yada 5 defada aşılardan ayrı doktora gittim kuduz olabilirmiyim elimin yarası iyi olmadı vs dedim bildiginiz pikoljik tranva yaşadım ve buna baglı sitresten kaynaklı bogaz kas agrıları olustu ve suan hala bogazlarım sitrese baglı kas agırısı yasatmakta. Ayrıca 2 defa pistikayatriye gittim ilkinde antidepresan yazıldı vs.. o gun bugun vucudumda bir agrı olsa kafaya inanılmaz takıyorum..

kesinlikle hocam ya insan psikolojisi çok kuvvetli ya

Sizinki yine iyiymiş ya ben bildigin evhamlıyım elimi kedi ısırmıstı geçtigimiz sene kedinin hayatını kurtardım felan elime yapıstı hayvn sonucta bilmez onun için ugrastıgımı dişleri kemigime kadar dayandı neyse eve çıktım can havli ile gözümün önü karardı bayılmısım vs ( hayatımda ilk defa bayılıyorum bu arada bana göre insana o an ölüyormuşcasına bir hissi baska birsey vermez heralde gözünün önünde karartı ani görme kaybi ve tepkisizlik özellikle yavaş yaşadıgım için çok etkiledi beni ) bu hiç birseymiş daha sonra kuduza karsı 1 saat içinde gittim aşı vurulmaya basladım ilk asılarıda oldum vs kuduzun belirtilerini okudukçaacaba bende bunlar varmı vs kuluçka dönemi olabiliyormus belli olmuyormus kuduz aşısı tutmayabiliyormus felan düşündükce acaba acaba diye diye bakın açık ve net söylüyorum piskoloji insanı öldürebilecek bir sürec aynı zamanda yasatabilecek sürec 2 defa acillik oldum bu korkudan dolayı yemek yiyemiyorum yatamıyorum vücut direnci bitmiş durumda o piskolıji ile vs derken abartmıs gibi olmayaayım 4 yada 5 defada aşılardan ayrı doktora gittim kuduz olabilirmiyim elimin yarası iyi olmadı vs dedim bildiginiz pikoljik tranva yaşadım ve buna baglı sitresten kaynaklı bogaz kas agrıları olustu ve suan hala bogazlarım sitrese baglı kas agırısı yasatmakta. Ayrıca 2 defa pistikayatriye gittim ilkinde antidepresan yazıldı vs.. o gun bugun vucudumda bir agrı olsa kafaya inanılmaz takıyorum..

hocam bu tarz olaylar zaten psikolik olarak bazi seyleri tetikliyor zaten su an günümüzde cogu kiside panik atak ve benzeri anksiyeti hastaliklar var, hepsinin tek sebebi asiri stres o yüzden böyle durumlarda stres ve panik yapmayin rahat olmaya calisin, yokmus gibi davranin bende stres yüzünden birkac kere 2-3 doktora gittim ancak hibirsey cikmadi, hersey stresten kaynakli...

20 li yaşalara 21 22 gibi kafa hapı kullanmaya başlarsın bu gidişle

calısmayan evde oturan arkadaslar spor neden yapmıyorsunuz :)

Sol kolda uyuşukluk, alın ve avuç içlerinde terleme, nefeste darlık yoksa sıkıntı yoktur. Ayrıca ciddi bir şey olsa 4 saat dayanmazdı :D

hocam normal bildiğimiz tekli koltukmu ofis koltuğumu hangisi bide ben kalktıktan yemek yedikten sonra dambıllarla çalşyorum olur dimi öyle :D

Ofis koltuğu olabilir Kardeşim.Biraz pahalıdır dediğim tarz koltuklar ama çok rahattır.Bu arada kas çalışmadan 1 saat önce yemek yerseniz daha iyi olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri