PVP (Knight)

lvl 83 warriorum var , halen duruyor elinde +10 no reb. . . zamanla bende cok oynadım..yılbaşını bile oyunda gecirdigmiz oldu güzel event'ler vardı ozamanda :)

eagles eye +8 alcam diye babama para ver diye ağladığımı biliyorum allahım yarabbim ne bağımlıydım öyle ya bi bilgisayardan 15 tane char sokardım para kasma slotlarını kimseye vermezdim en son charlarımın hepsi banned olmuştu öyle bırakabilmiştim

Normalini bırakalı çok oldu. Oyunu batırdılar. PVP oynuyordum 1 aydır oynamıyorum işe heveslendim. Bu işten para kazanırsam belirli miktarı ile bilgisayar alıp yeniden devam edecem PVP serverlara.

valla dediğin giibi normali cok abarttılar artık ki okadar server ile dolduki oyun serverı dolduracak adam yok

pvpler cok sarıor cok güzel pvpler var eger baslayacak olursan tekrar basladıqın oyunu söyle bende gelirim bende bırakalı 1 ay felan oluor oyunda yabancı aqırlık oluor tanıdık olmayıncada tek basına sıkıor oyun ;)

Hayatımı harcadım be USKO'da. Okula gitmez onu oynardım. Sabah 5 te kalkıp savaşlara, bdw ye girdiğimi hatırlarım. Günde 3-4 saatlik uykuyla dolaşırdım. Hey gidi günler hey...

valla dediğin giibi normali cok abarttılar artık ki okadar server ile dolduki oyun serverı dolduracak adam yok

pvpler cok sarıor cok güzel pvpler var eger baslayacak olursan tekrar basladıqın oyunu söyle bende gelirim bende bırakalı 1 ay felan oluor oyunda yabancı aqırlık oluor tanıdık olmayıncada tek basına sıkıor oyun ;)

Senin skype adresini verir misin :D

gta4 multiplayer takılıyorum ben arkadaşlarla :D steamda indirime girmiş direkt aldım :D

Ne silkroad ne metin2, tam 8 sene oynadım knight(pvp ve usko) bana çok şey kaybettirdi. Ama güzeldi ya :) Yani eskiden oyun çok güzeldi, eski maradonu bilenler bilir. O zamanları diyorum

Ko başlayacak var ise yaz ayimizi harcatabiliriz çok kötü bağımlılık yapiyor. Eskiden frienzkoyu bilen bilir onun verdiği zevki ne usko ne de şimdiki private serverler verebildi :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pvp ne arkadaslar.Cahilligime verin hic anlamadigim icin oyun heralde. :)

Ben bi Super Mario'yu bilirim bide tetrisi.Ha birde su Chun Lee ile oynadigim S.Fighter mi ne vardi o. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri