Dün 'Açılan Yaşlılar İle dalga geçen çocuklar' adlı konuda yorumları okurken dikkatimi çeken bi yorum yüzünden açtım bu konuyu yorumu yapan arkadaştan şikayetçiyim [MENTION=13816]qcrrs22[/MENTION] adlı kullanıcı Yorumu Şu Şekildedir ''terörizm bunlarda, ensest bunlarda, bacılarına kuzenlerine tecavüz edip töre kılıfı ile öldürme bunlarda, kaçakçılık bunlarda, askere ve polise kurşun sıkmak bunlarda, elektriğe zaten para vermezler. Velhasıl her türlü pislik bunlarda. Irkçılıksa ırkçıyım arkadaş bu tiplerin bu ülkede değil dünya üzerinde bile nefes alması benim zoruma gidiyor.'' bu arkadşaın burda bahsettiği kişiler kimlerdir ? ırkçılıksa ırkçılık dmeiş bende bi kürt'üm ve bu yazdıklarından bende üstüme alıyorum çok şükür bugüne kadar namusuma bi laf getirmedm vatanıma milletime senden daha çok sahip çıktım 1 kruş haram yememeye çalıştım sen ne hakla herkesi bir tutupta bu yorumu yazıyorsun gel açıkla yönetici arkadşlardan gerekenin yapılmasını rica ediyorum ! bu arkadaşı tanmıyorum bugüne kadar bi slm'ımız dahi olmamıştır sadece bu yorumu çok zoruma gitti 5 parmağın 5i bir değildir !
Not : Siyasi Tartışma Çıkaracak Arkadaşları Direk Report Edeceğim Ben Görüşümü Düşüncelerimi Söyledim Yanlış Bi Şey Yaptıysam Aynen Hakkımda Şikayette Bulunabilirsiniz !
Not : Siyasi Tartışma Çıkaracak Arkadaşları Direk Report Edeceğim Ben Görüşümü Düşüncelerimi Söyledim Yanlış Bi Şey Yaptıysam Aynen Hakkımda Şikayette Bulunabilirsiniz !
Son düzenleme: