Beyler bence bırakın yalnızca kapanan kanallara blokeler gelsin. Amma uzadı bu konu. Diğer partnerlerde kapanan kanallara ödeme yapmıyorlardı sürpriz olmadı zaten gidişat bu yöndeydi.
Asıl mesele kanalın açık olduğu halde ödemesinin bloke edilmesi. Siz bunu düşünün bence biraz zaman sonra açık olan ve temiz olan kanallara ödeme yapılmazsa, tıpkı awe ve diğer partnerler gibi işte asıl sorun bu olur. O yüzden daha fazla kafa bulandırmayalım olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. Bu saatten sonra daha dikkatli daha temiz çalışmak lazım.
Foruma girip partner önerisi sorularının altına herkes quiz + life diyordu. Biliyor muydu ki, o partneri soran adam ne içerik kullanacak?
Sahte izlenim kasanları da var, + 18 içerik kasanlarıda. Adam Galatasaray maçı diye video atıyor tıklıyorsun saçma sapan bir video çıkıyor. Bu kanal da quiz'de. Yani binlerce saçma sapan kanal türedi. Ben haklı çıktım demek istemiyorum ama, eylül, ekim, hatta ağustos ayı quiz ödeme konularındaki mesajları okursanız eğer bugün neden böyle olduğunu anlayabilirsiniz. Sahte tık ve veyahut başka bir katakülle ile kapandı ya da kapanmadı gerçek şu ki artık kapanan kanallar hatta para giden kanallar ödeme alamayacak gibi duruyor. Biz bu saatten sonra en azından kapanamayan ve 1-2 telifli devam eden kanallarımızdan ödemeleri nasıl sağlıklı alırız bunu düşünelim. Herkes günü kurtarma derdinde..