Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o life hocam,quizde yok bildigim kadarıyla.
Biz millet olarak birlik ruhunu 1918 de biraktik,O tarihten beride birlik olmaya muaffak olamadik.
@Psi Geçenlerde SONY'yi hackleyen grupla bi konuş istersen belki onlara da bi yanlışı olmuştur quizin![]()
Neden bahsettigim konu basliginda yaziyor,Yazimdan tartisma gayesi cikarmakta ayri bir basariNeden bahsediyorsunuz siz acaba? Şunu yazmanızdaki amaç nedir tartışma çıkarma gayesi gütmekten başka?
Şu cümlenize verilecek onlarca cevap var da neyse..
milletin parasını alıpta sonra kanalları teslim edemiyorum paranızı yedim 1 ay sonra vercem demek ne kadar manidarsa benim yaptıgımda o kadar manidar hocamkimsenin hakkına girmedim 3cx ten ödememi alıyosun sen ? sivri zekalı kardeşimiz bizi ispiyonlamasa dahada ucuza satardım sonuçta milletin işi görülüyodu ama belli ki yediremeyen arkadaşlarımız var
![]()
milletin parasını alıpta sonra kanalları teslim edemiyorum paranızı yedim 1 ay sonra vercem demek ne kadar manidarsa benim yaptıgımda o kadar manidar hocamkimsenin hakkına girmedim 3cx ten ödememi alıyosun sen ? sivri zekalı kardeşimiz bizi ispiyonlamasa dahada ucuza satardım sonuçta milletin işi görülüyodu ama belli ki yediremeyen arkadaşlarımız var
![]()
Здравствуйте. Мы являемся крупнейшим сообщества YouTube в Турции. У нас есть 15,000 активных членов более 150,000 каналов.
Если вы не сделаете оплату наших прекращено каналов, мы не будем работать с Викторина группы больше.
У нас есть договоренность с Викторина группы для наших лучших каналов, только потому, что мы доверяем Викторина Group, глубоко.
Однако, мы действительно расстроен, что мы не будем получать оплату завершенных каналов. Мы надеемся, что Викторина держать его качество оплаты. Мы будем держать есть договоренность с викторина для наших следующих каналов в том случае, если встретиться Викторина нашу просьбу.
Спасибо заранее!
Kardeşim ellerine sağlık.2 farklı mailden yolladım. Artı rusçasını da yolladım.
İsteyenler rusça mail de atabilir.
[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] Rusçası da ilk mesaja eklensin2 farklı mailden yolladım. Artı rusçasını da yolladım.
İsteyenler rusça mail de atabilir.
3cx den ödeme almasakda orasıda ekmek kapısıkaç kişi mail onaylayıp satıyordu ? yada satın alamayıp kendi maillerini açanlar bunların ne günahı var ? her zaman derler ya büyük şirketler kapışır olan küçük şirketlere olur
3cx'ten ödeme almıyorduk ama ödeme almamızı sağlayan bunu kolaylaştıran en büyük araçtı..
Kendinizi bu konuda gerçekten hiç suçunuz yok olarak görüyorsanız ne ala...
bende burdayım durmak yok bızım kıtabımızda gene baglamaya devam ediyorum![]()
Rusçasını da gönderdim..
Sayın cok bilmiş arkadaşlarım 3cx in neden önlem alıp neden numara sildiğini bilmeden yorum yapmayın araştırın sonra yazın bende muhattap alayım karşımda sizi olurmu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.