Quiz Blokelerini Boykot Edelim !

Beyler icraat edelim

Gönderdim mesajları görelim burda

Parmaklar çalışsın arkadaşlar bakalım bu toplu maillerden sonra 10 günde dönüş yapan quiz ne kadar sürede dönüşler yapacak en azından anlayacağız etkimizi ve ne kadar dikkate alındığımızı hadi bakalım parmaklar çalışsın.

Neden bahsediyorsunuz siz acaba? Şunu yazmanızdaki amaç nedir tartışma çıkarma gayesi gütmekten başka?

Şu cümlenize verilecek onlarca cevap var da neyse..
Neden bahsettigim konu basliginda yaziyor,Yazimdan tartisma gayesi cikarmakta ayri bir basari

milletin parasını alıpta sonra kanalları teslim edemiyorum paranızı yedim 1 ay sonra vercem demek ne kadar manidarsa benim yaptıgımda o kadar manidar hocam :cool: kimsenin hakkına girmedim 3cx ten ödememi alıyosun sen ? sivri zekalı kardeşimiz bizi ispiyonlamasa dahada ucuza satardım sonuçta milletin işi görülüyodu ama belli ki yediremeyen arkadaşlarımız var :)

3cx den ödeme almasakda orasıda ekmek kapısı ;) kaç kişi mail onaylayıp satıyordu ? yada satın alamayıp kendi maillerini açanlar bunların ne günahı var ? her zaman derler ya büyük şirketler kapışır olan küçük şirketlere olur

milletin parasını alıpta sonra kanalları teslim edemiyorum paranızı yedim 1 ay sonra vercem demek ne kadar manidarsa benim yaptıgımda o kadar manidar hocam :cool: kimsenin hakkına girmedim 3cx ten ödememi alıyosun sen ? sivri zekalı kardeşimiz bizi ispiyonlamasa dahada ucuza satardım sonuçta milletin işi görülüyodu ama belli ki yediremeyen arkadaşlarımız var :)

3cx'ten ödeme almıyorduk ama ödeme almamızı sağlayan bunu kolaylaştıran en büyük araçtı..
Kendinizi bu konuda gerçekten hiç suçunuz yok olarak görüyorsanız ne ala...

2 farklı mailden yolladım. Artı rusçasını da yolladım.

İsteyenler rusça mail de atabilir.

Здравствуйте. Мы являемся крупнейшим сообщества YouTube в Турции. У нас есть 15,000 активных членов более 150,000 каналов.

Если вы не сделаете оплату наших прекращено каналов, мы не будем работать с Викторина группы больше.
У нас есть договоренность с Викторина группы для наших лучших каналов, только потому, что мы доверяем Викторина Group, глубоко.
Однако, мы действительно расстроен, что мы не будем получать оплату завершенных каналов. Мы надеемся, что Викторина держать его качество оплаты. Мы будем держать есть договоренность с викторина для наших следующих каналов в том случае, если встретиться Викторина нашу просьбу.
Спасибо заранее!

3cx den ödeme almasakda orasıda ekmek kapısı ;) kaç kişi mail onaylayıp satıyordu ? yada satın alamayıp kendi maillerini açanlar bunların ne günahı var ? her zaman derler ya büyük şirketler kapışır olan küçük şirketlere olur

3cx'ten ödeme almıyorduk ama ödeme almamızı sağlayan bunu kolaylaştıran en büyük araçtı..
Kendinizi bu konuda gerçekten hiç suçunuz yok olarak görüyorsanız ne ala...

Sayın cok bilmiş arkadaşlarım 3cx in neden önlem alıp neden numara sildiğini bilmeden yorum yapmayın araştırın sonra yazın bende muhattap alayım karşımda sizi olurmu ?

konu dışına çıkmayalım lütfen arkadaşlar,konu 3cx degil burda ;)

bende 3 farklı mailden gönderdim.

bende burdayım durmak yok bızım kıtabımızda gene baglamaya devam ediyorum ;)

Süper sende devam et. :) Senin gibi 4 adam olsa 2000 kanal yapar ne hoş devam edin yani. Sonra da gelin burada bloke konularına yorum yapın ingilizce cevirilere yardımcı olun. Saygılar..

Abiler, kardeşler ya bırakın şu başlıkta bu satış muhabbetlerini konumuza odaklanalım. Sonra konu amacından çıkıp yine çöp olacak.

Sayın cok bilmiş arkadaşlarım 3cx in neden önlem alıp neden numara sildiğini bilmeden yorum yapmayın araştırın sonra yazın bende muhattap alayım karşımda sizi olurmu ?

kendini sütten çıkmış ak kaşık olarak görmende acayip :D biliyoruz ne dönüp dönmediğini rahat olun siz herşeyden haberdarız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri