Quiz Blokelerini Boykot Edelim !

Ya kardeşim bak uzatma sahte tık izlenim neyse artık.. Sahte tık dememişsin sahte izlnim demişsin bunu mu tartışalım şimdi bu konuda.. Başına gelmeyen bilemez tamam mı .. Benim kanallarımda ne sahte tık nede izlenim vardı..

[MENTION=18948]şıvanştayger[/MENTION] özelden sormuş, ve bu konuda yazanlardan biri sahte izlenim aldığını söylemiş ben ona istinaden yazdım, yazdığım şey senle ilgili değil.

Bu tarz konuları gördükçe aklımdan tek geçen Quiz kanal satışlarının yasaklanması , ama Katip kırılmasın diye yazamıyorum.. :D Gerekirse katip'in bu işten aylık ortalama kazancını aramızda toplayıp verelim.. Ben şimdiye kadar 4 tane quiz kanal aldım birinden , şimdiye kadar 2 sini kullandım sadece.. Bazı yeni arkadaşlar quiz ' i "ünleme takılmadan" para kazanma olarak görüp allah ne verdiyse video atıyolar.. Bunlar kötü örnek.. Ben tembelliğimden 4 quiz kanal aldım.. Kendim çok rahat bağlayabilecek seviyede olduğumu düşünüyorum.. Velhasıl kelam.. Nerde çokluk orda sevgi aşk ihtiras..

Arkadasalar partneri aetik adsense fibi dusunebiliriz. Gecenlerde life bagli partner kanalim 2 telif var diye para kazanmasi gitti. Belki adsense nasil isleme girmiyor bunlarada odeme yapilmiyordur. Yinede ofkemizi biyerden cikarmak istiyoruz anliyorum ama biraz sabirli olalim.

Merak ettigim bi konu var, arkadaslar toplamda 3 telif yemediginize emin misiniz? Tek telifte yada toplulukta kolay kolay kanal kapanmaz cunku, kanallarinizin kapanmasinin farkli bi sebebi olabilir. Bi cok kanalim var hala 2 telif 2 topluluk oldugu halde acik olan.

Hocam bu konuya bir acıklık getirmeniz lazım yoksa adamlar gercekten bloke koymaya baslıyacaklar.

Quiz neden daha erken ödüyor?
Quiz küçük ödemeleri kendi cebinden yapar. Büyük ödemeler Google'dan gelince yapılıyor.

Quiz neden blok koymuyordu & şimdi neden koyuyor?
Görece yeni ve göze batmıyordu. Artık sağ olalım, göze batıyor. Youtube'a ve direk Quiz'e başvuran hak sahipleri var. Quiz bu hak sahipleriyle anlaşma yapmasa bile Youtube üzerinden hak sahipleri kapanan kanalların ödemelerinin otomatik olarak kendilerine gelmesi için işlem yaptırabiliyor. Quiz'e ödemeler gitmiyor bu nedenle.

Quiz açık kanala bloke koyar mı?
Kısa zamanda sanmıyorum, uzun zamanda mümkün.

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

bu zamana kadar kedni ceplerinden mi ödüyorlardı :mad:

Cevapladım hocam, belirli bir işlem süresi var. Hak sahiplerinin Quiz ile anlaşmaya çalıştığı ya da Youtube ile anlaşmaya çalıştığı bir süreç var. Bu süreç hem geç başladı Quiz için, çok göze batmadığı için. Hem de Quiz oyaladı büyük ihtimalle biraz, ama artık yeni yıl ile birlikte zor. Bu arada neden kapanan küçük kanallar geldi diyenler var, genelde küçükleri ceplerinden ödeyip sonra Google'dan ödemeyi aldıkları için, küçük kanallarda problem çıkmadı. Bundan sonra da kapanan küçük kanallar ne olur belli olmaz.

quize mail göndrenler yeni mail geldi mi size quizden.. Bana şu an geldi birazdan konuya koyarım..

Sildiğimiz zaman kanal siliniyor kapanı olmayla silinmesi arasında gözle görülür bir fark var bunu kapanma deyilde silinmiş olarak görüyorlarsa o zaman ödeme gelebilir sanıyorum.

hocam bur da ne demek istediler demin geldi attıgım maillere karşılık

Dear Partner,

Thanks for your note. We understand you are concerned.

Let us clarify the situation. We kept all our promises so far. We are going to stay this way in the future. If we made a decision to stop paying suspended and/or blocked channels, we would announce it officially and inform all our partners via dashboard. We keep paying suspended and blocked channels.

We have faced a case when our performance report figures differ from the payment we have received from Google the very first time. We are concerned as well. We have informed Google team about the problem and looking forward to having their response. This situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network. To our engineers opinion it's a technical bug. Once again, we are doing our best to resolve the problem and planning to return to you with a solution soon. Due to the holidays it may take some time. After 5 Jan 2015 the most engineers will return to the office and start working over the solution.

We appreciate your trust and patience!

Best regards,
The QuizGroup Team

Dear Partner,

Thanks for your note. We understand you are concerned.
Let us clarify the situation. We kept all our promises so far. We are going to stay this way in the future. If we made a decision to stop paying suspended and/or blocked channels, we would announce it officially and inform all our partners via dashboard. We keep paying suspended and blocked channels.

(Bu paragrafta kapanan kanallara ödeme yapmaya devam edeceklerini söylüyorlar. Eğer ödeme yapmayacak olsalar dashboarddan veya resmi siteden bildirim geçerdik diyor.)

We have faced a case when our performance report figures differ from the payment we have received from Google the very first time. We are concerned as well. We have informed Google team about the problem and looking forward to having their response. This situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network. To our engineers opinion it's a technical bug. Once again, we are doing our best to resolve the problem and planning to return to you with a solution soon. Due to the holidays it may take some time. After 5 Jan 2015 the most engineers will return to the office and start working over the solution.

(Bu paragrafta Reklam performansına göre google'ın quize ödediği para daha düşükmüş. ilk kez böyle birşey başlarına geldiğini söylüyor. Onlarda bizim gibi endişeliymiş bu durumdan. Google'dan cevap bekliyorlarmış. Kendi mühendislerinin düşüncesi bunun teknik hata olduğu yönündeymiş. Yakın zamanda bu problemi çözmeyi planlıyorlarmış. Noel sebebiyle 5 ocakta başlayabileceklermiş.)

We appreciate your trust and patience!

Best regards,
The QuizGroup Team

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri