Quiz geri gelmiş

tatilden yeni geldiler galiba :D
af55daee-e8ba-4adb-8e63-9eac8dffc4a0.gif

Lan şer... soydun soğana çevirdin bide hello dion yazıklar olsun

:)

Gelen yorumlardan bi tanesi ' O yediğin 8 bin dolar burnundan gelsin gawat '
gawat :D

Başka kapıya life.Paralarımızı çar çur ettiniz yeniden ava çıkmışlar.Gidin başka enayiler bulun hadi yallah.

15 k doları çarptılar ağustos da 7 sülalesinden gelsin her 1 dolar inşallah.

hocam öyle diyorsunuz ama bikaç gün sonra spam alırlarsa hepiniz sözünüzden dönersiniz. Hatta belki de kanal bağlamaya çalışanlar bile vardır :D

Adsense 4-5 ydır banlıyo. Her ay Vurgun yapıyo. Herkes aybaşında yine bikaç adsense açıyor. her ay banlama operasyonunda şu kadar adsensem banlandı bırakıyom diyenler gelecek ay yine aynı şu kadar adsensem banlandı ben bıraktım diyorlar. Yt ye defalarca elvada, bırakıyorum deyip her ay banlanan çok kişi gördüm :D

hocam öyle diyorsunuz ama bikaç gün sonra spam alırlarsa hepiniz sözünüzden dönersiniz. Hatta belki de kanal bağlamaya çalışanlar bile vardır :D

Adsense 4-5 ydır banlıyo. Her ay Vurgun yapıyo. Herkes aybaşında yine bikaç adsense açıyor. her ay banlama operasyonunda şu kadar adsensem banlandı bırakıyom diyenler gelecek ay yine aynı şu kadar adsensem banlandı ben bıraktım diyorlar. Yt ye defalarca elvada, bırakıyorum deyip her ay banlanan çok kişi gördüm :D

Hocam o iş ayrı. Adsense banlıyor ama zaten sistemin kurucusu adsense. Quiz adsense den senin paranı alıyor sana verecekmiş gibi, sana vermiyor kanalın kapandı vs.

Milletin küfür etme nedeni o :)

gayı gayı verdim... rahatladım mı? hayır... :(

@sorunumvar;

Hocam adsense de paraları müşterilerden alıyor. Aynı mantık zaten. :D

Sorun quizin paralara el koyması değil eskisi gibi kolay kazandırmaması. Yoksa 1 aylık paraya el koyup sonra eskisi gibi devam etse herkes acısını unuturdu. Ama quiz biranda spamcılare elveda demesi kötü oldu hepimiz için.

Bu olayı da kapatan da adsense oldu zaten. Hergün 1.000 spam kanal yapanlar vardı. Hergün 1.000 spam filmi hangi video sitesi ister ki.

Bi tane video siteniz var ve hergün binlerce çöp film yükleniyor. Sitenin spama düşmesi olayını saymayın. Size ne kadar server maliyeti çıkartacağını düşünün.

Günlük 1.000 kişi 1.000 video yüklese = 1.000.000 film eder.

Filmlerin boyutu ortalama 300 Mb olsa.
Günlük 1.000.000 film x 300Mb = 300.000.000 MB

1.000 Mb = 1 Gb diye hesaplasak düz olsun diye.
300.000.000 MB = 300.000GB

1.000 Gb = 1 TB diye hesaplasak düz olsun diye.
Günlük 300TB

Aylık ise 300 TB X 30 = 9 000 TB :D

Tabi bunları her kanala 1 film atacağını düşünerek hesapladık. Her kanala 10 tane film atarsa 90.000 TB eder aylık.

Böyle bir manzaranın karşısında youtubenin patlaması normaldi. Dayanabilmesi bile mucizeydi bence.

Ayrıca Bizim dandik film sitelerimize bile ara sıra Telif uyarısı geliyor. Youtubeye gelecek telif uyarısı ve açılacak mahkeme davasını da siz hesaplayın. :D

Yani demek istediğim Günlük 500-1.000 kanal yapanların başarısı sayesinde sonumuz böyle oldu. Onlara kızdığım yok onları bu başarısından dolayı tebrik ederim.

Son düzenleme:
30 bin dolarımı caldılar ama bugun spam kanal alıyorum deseler hemen baglarım hiç kıvırmaya gerek yok.

toplamda 12k TL yi cukka yaptılar Üstüne basa basa söylüyorum bir daha kanal bağlayanın cesareti evereste tırmandırır. Bulaşmayın beyler bir hata bir kere yapılırsa hata olur ama ikinci kere aynı hata yapılırsa bunun adı salaklıktır zaten piyasa ölmüş adamlar tekrar vurmanın derdinde belli ki yemeyin.

açık kanallar 45 gün için + kapalı kanallar 75 k tl gibi bi para benden çarptılar. o gün dashboardları sıfırlandığında dedim bittik artık, burada hala para kesin gelecek diyenler vardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri