Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вαттυѕαу;1117420' Alıntı:Atılırsa adsense baglar devam ederizki atılcakta zaten
![]()
Quiz diyor ki açıklama etiket playlist oluşturmayın sadece başlık yazın ve Full Episode,Full Movie gibi kelimeler kullanmayın.Benim 30 tane para kazanma gitti adsense bağlı hepsinde bu şekil kelimeler mevcuttu ve açıklamalar.
Aynen hocam katılıyorum.Ben düzenlemeye başladım açıklama etiket komple boş bıraktım playlist sildim başlıkta full kelimesi bırakmadım.Az kazandırcak belki ama kapanmasından iyidir.bu da demek ki , ileride dönük bir mesaj.. yakında bu olaylar partnerler içinde geçerli olacak büyük ihtimal. şimdiden hafiften mesaj veriyorlar (bence) bazı kelimelerde para kazanma deaktif olacak sanırsam.
30 tane kanalın para kazanması uçtu hocam.benim kapalı kanalıma spamdan kapanabilir uyarası gelmiş daha ne olsun. Yaptırımla ilgili mesajda açıkca bir şey yok. bence sadece uyarı.
Google amca dedi ki spam yapıyorsanız adam gibi yapın,önerilen videoları full kendiniz doldurmayın,etiket ve açıklamada hile yapmayın.
---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:51 ----------
30 tane kanalın para kazanması uçtu hocam.
Adsense uçtu hocam.Partner duruyor benimkiler de.Adsense'de sıkıntı olsa bütün kanallar kapanırdı.Sadece iyi izlenim alan kanallar kapanmış.hocam bende de birçok kanala geldi kaliteli kalitesiz. dediğiniz gibi para kazanma uçan yok. bu sebepten dolayı uçan yok.
zor olursa bu işten para kazanılır. ama böyle botlar falan piyasada eserken bu işten para kazanmak iyice zorlaştı. Eskiyi hatırlıyorum bu işin ilk çıktıgı zamanları. yt to yt çalışırdım. pek yükleme yapan da yoktu. full ekran videolardı hep ne ünlem vardı ne eşleşen ne dünya engeli ne para kazanma gitmesi. Git gide saçma bir şekilde zorlaşıyor. Zorlaşacaksa bari bu saatten sonra bot olayı falan bitsin de bizde önümüzü görelim. Böyle botlarla falan adam açıyor 1 günde 20 bin video yüklüyor. Böyle saçmalık olmaz bence. Bi yerde dur diyecektir. Umarım bize zararı pek olmaz. Ancak eğer quiz bu şekilde bildirimler göndermeye başladıysa bu youtube işinin bitmeyeceğini gösterir. İnşallah bot biter.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.