Quiz Habire Uyari Gönderiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bu şekildeki kanalları quiz dışarı atmaz. Bunlardan çok fazla var, düzeltmek çok zor olur.

Quiz diyor ki açıklama etiket playlist oluşturmayın sadece başlık yazın ve Full Episode,Full Movie gibi kelimeler kullanmayın.Benim 30 tane para kazanma gitti adsense bağlı hepsinde bu şekil kelimeler mevcuttu ve açıklamalar.

Quiz diyor ki açıklama etiket playlist oluşturmayın sadece başlık yazın ve Full Episode,Full Movie gibi kelimeler kullanmayın.Benim 30 tane para kazanma gitti adsense bağlı hepsinde bu şekil kelimeler mevcuttu ve açıklamalar.

bu da demek ki , ileride dönük bir mesaj.. yakında bu olaylar partnerler içinde geçerli olacak büyük ihtimal. şimdiden hafiften mesaj veriyorlar (bence) bazı kelimelerde para kazanma deaktif olacak sanırsam.

bu da demek ki , ileride dönük bir mesaj.. yakında bu olaylar partnerler içinde geçerli olacak büyük ihtimal. şimdiden hafiften mesaj veriyorlar (bence) bazı kelimelerde para kazanma deaktif olacak sanırsam.
Aynen hocam katılıyorum.Ben düzenlemeye başladım açıklama etiket komple boş bıraktım playlist sildim başlıkta full kelimesi bırakmadım.Az kazandırcak belki ama kapanmasından iyidir.

zaten kanal acarken bazı kelımeler kısıltmalı,bunu içerikler ıcınde yapıcaklar

Aslında biraz zorluk iyi olacak gibi gibi cidden , birazcık zor olsun ki bi emeğin karşılığını alalım :) Ama hadi hayırlısı ya

benim kapalı kanalıma spamdan kapanabilir uyarası gelmiş daha ne olsun :D. Yaptırımla ilgili mesajda açıkca bir şey yok. bence sadece uyarı.

Google amca dedi ki spam yapıyorsanız adam gibi yapın,önerilen videoları full kendiniz doldurmayın,etiket ve açıklamada hile yapmayın.

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:51 ----------

benim kapalı kanalıma spamdan kapanabilir uyarası gelmiş daha ne olsun :D. Yaptırımla ilgili mesajda açıkca bir şey yok. bence sadece uyarı.
30 tane kanalın para kazanması uçtu hocam.

Google amca dedi ki spam yapıyorsanız adam gibi yapın,önerilen videoları full kendiniz doldurmayın,etiket ve açıklamada hile yapmayın.

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:51 ----------

30 tane kanalın para kazanması uçtu hocam.

hocam bende de birçok kanala geldi kaliteli kalitesiz. dediğiniz gibi para kazanma uçan yok. bu sebepten dolayı uçan yok.

zor olursa bu işten para kazanılır. ama böyle botlar falan piyasada eserken bu işten para kazanmak iyice zorlaştı. Eskiyi hatırlıyorum bu işin ilk çıktıgı zamanları. yt to yt çalışırdım. pek yükleme yapan da yoktu. full ekran videolardı hep ne ünlem vardı ne eşleşen ne dünya engeli ne para kazanma gitmesi. Git gide saçma bir şekilde zorlaşıyor. Zorlaşacaksa bari bu saatten sonra bot olayı falan bitsin de bizde önümüzü görelim. Böyle botlarla falan adam açıyor 1 günde 20 bin video yüklüyor. Böyle saçmalık olmaz bence. Bi yerde dur diyecektir. Umarım bize zararı pek olmaz. Ancak eğer quiz bu şekilde bildirimler göndermeye başladıysa bu youtube işinin bitmeyeceğini gösterir. İnşallah bot biter.

gonderdıgı maıllerdekı seylerı yaparsanız daha az spam yersınız dıyor bızıde fazla zan altında bırakmayında bu sekıl yapın dıyorlar işte onlarıda google fena dürtmüş sanırım :D

zor olursa bu işten para kazanılır. ama böyle botlar falan piyasada eserken bu işten para kazanmak iyice zorlaştı. Eskiyi hatırlıyorum bu işin ilk çıktıgı zamanları. yt to yt çalışırdım. pek yükleme yapan da yoktu. full ekran videolardı hep ne ünlem vardı ne eşleşen ne dünya engeli ne para kazanma gitmesi. Git gide saçma bir şekilde zorlaşıyor. Zorlaşacaksa bari bu saatten sonra bot olayı falan bitsin de bizde önümüzü görelim. Böyle botlarla falan adam açıyor 1 günde 20 bin video yüklüyor. Böyle saçmalık olmaz bence. Bi yerde dur diyecektir. Umarım bize zararı pek olmaz. Ancak eğer quiz bu şekilde bildirimler göndermeye başladıysa bu youtube işinin bitmeyeceğini gösterir. İnşallah bot biter.

inş tüm botların sonu gelir, herkes manuele döner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri