Quiz Hakkında açıklama gereği duydum - şahsi düşüncelerim -

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
[MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] bende yok şahsen :).

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] adamların elinde quize sokulmus kanal var mecbur çalısacak hocam :). yada 1k izlenmeli kanal var atıyorum. ona calısıyor atıyorum :).

valla hocam bu tavırları devam ederse benimde 60-70 kanal var spam kanalı. hepsini feda ederim quizi bitirmek için.

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] peki bitireceğiniz quizin yanında içerde kanalı olan ev geçindiren insanlar ne olacak hocam ben bunu söylüyorum sabahtan beri bu konuda işte :).

Kendimize zarar veriyoruz yine. quizin partnerliği bitti. adamlar tomarla kaldırdı parayı yatırım yapar bska yere kurtulur. peki işi bırakan,parasını quize bağlayan gelecek ödemeyi bekleyen insanlar ne olacak onu soruyorum ben açıkçası.

Beni quiz savunucusu ilan ediyorsunuz aslında ben bizi savunuyorum :).

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] peki bitireceğiniz quizin yanında içerde kanalı olan ev geçindiren insanlar ne olacak hocam ben bunu söylüyorum sabahtan beri bu konuda işte :).

Kendimize zarar veriyoruz yine. quizin partnerliği bitti. adamlar tomarla kaldırdı parayı yatırım yapar bska yere kurtulur. peki işi bırakan,parasını quize bağlayan gelecek ödemeyi bekleyen insanlar ne olacak onu soruyorum ben açıkçası.

Beni quiz savunucusu ilan ediyorsunuz aslında ben bizi savunuyorum :).

biz ne yapalım hocam? açık kanalları attılar partnerden. gittik mn soktuk eşleşen attılar? yani bunları göre göre bu adamlara para kazandırmaya devammı ediceksiniz

su 1eylul guncellemesı bı gelsınde bakalım neler degısecek,forum olarak bı guzellık yaparız bunlara

[MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] bende yok şahsen :).

Ortada açık kanalları bile doğru düzgün ödeyen abone izlenim gerektirmeyen partner yok durum bu aralar kötü.Yazınızda haklı olduğunuz anlatmak istediğiniz kısımlar doğru aynı görüşü paylaşıyorum.Quiz'de kalan param çok çok fazla inanın kaç gündür mal mal bakınıyorum bilgisayara ama elden bir şey gelmiyor birisi şu partner açık kanalları sorunsuz ödüyor desin gidip oraya sokacağım kanalları ama yok :)

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] hocam biz adamlara para kazandırma derdinde değiliz. bende zaten var 15 kanal :). bundna 10gün önce işi bırakan abilerimiz var . açıkçası para durumunu bilmiyorum ama adamın quizden gelecek para son umuduysa %20 sini quiz kazansa bile ne yapsın? 2000 tl can suyu olacaksa 400 tl quiz kazanmasın deyip kredi kartına kredi borcuna cocugunun rızkına vereceği 1600ü çöpemi atsın?.

quiz zarar etsin. kanal sokmayalım ama ilk kez ödeme alacaklar yada 2-5bin tl yatırımını buraya bağlayanlar var. küçük esnaflar var yani öyle diyeyim. :)

moscow kremlin falan diyo putin bizim ceo diyo adamlar ya :D sildi şimdi yorumları :D Neyse kardeşim sen haklısın bi yandan ama bakalım durumlara göre hareket edicez Quiz ama bence forum olarak bitmeli. Bu piyasada flag çok yazık olur bizim gibi kazanılan paralara adsense en iyisi.

Son düzenleme:
[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] haklısınız hocam yapılabilir neden olmasın. Fakat kendimize zarar vermeyecek şekilded yani ben öğrenciyim ama babam bu işi yapsa gelse bu ay para yok harçlıkta veremiyorum vs dese kötü olurdum sanırım.

bunu kastetmiştim.

---------- Spam Engelliyici 21:17 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

@cagatayak oha :D onlarda b*kunu cıkarttı iyice :)

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

@emirhan26 suan calıssam mn calısırdım sanırım izlenmesiz vs aldıgı için. kapananı ödemeyen en az maliyetli partner :)

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] hocam biz adamlara para kazandırma derdinde değiliz. bende zaten var 15 kanal :). bundna 10gün önce işi bırakan abilerimiz var . açıkçası para durumunu bilmiyorum ama adamın quizden gelecek para son umuduysa %20 sini quiz kazansa bile ne yapsın? 2000 tl can suyu olacaksa 400 tl quiz kazanmasın deyip kredi kartına kredi borcuna cocugunun rızkına vereceği 1600ü çöpemi atsın?.

quiz zarar etsin. kanal sokmayalım ama ilk kez ödeme alacaklar yada 2-5bin tl yatırımını buraya bağlayanlar var. küçük esnaflar var yani öyle diyeyim. :)

o kişiler baştan hata yapmış hocam. bu yt ye güvenipte borç altına girmek tamamen saçmalıktır.

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:18 ----------

moscow kremlin falan diyo putin bizim ceo diyo adamlar ya :D sildi şimdi yorumları :D Neyse kardeşim sen haklısın bi yandan ama bakalım durumlara göre hareket edicez Quiz ama bence forum olarak bitmeli. Bu piyasada flag çok yazık olur bizim gibi kazanılan paralara adsense en iyisi.

adres vermişler sana :d gidekmi beraber:D

o kişiler baştan hata yapmış hocam. bu yt ye güvenipte borç altına girmek tamamen saçmalıktır.

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:18 ----------

adres vermişler sana :d gidekmi beraber:D

dedim bizim türk mafyayı yollayalım paraları alsın gelsin adres ver moscow kremlin mr putin (ceo) yazmş :D

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] haklısın. güvenmemek gerek kesinlikle herkes,büyüklerimiz ve uzmanlarıda bu işin öyle diyor ama adam güvendiyse parasını mı yakalım hocam.. Yani tabiki yapan gene yapacaktır ben sadece millet quizin partnerliği alınınca içerde su kadar kanalım kaldı iş arıyorum,her websitesi edit yaparım,seslendirme çeviri yaparım,eve nasıl ekmek gçtürecez derdine düşmesin ytpara diye söylemiştim ama sanırım sizde anlamadınız beni.

Peki saygı duyuyorum :)

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

@cagatayak o kadar parayla adam kremlini dikmiştir tabi :). hadi yiyon parayı dalga niye geçiyon ******** ya.

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] haklısın. güvenmemek gerek kesinlikle herkes,büyüklerimiz ve uzmanlarıda bu işin öyle diyor ama adam güvendiyse parasını mı yakalım hocam.. Yani tabiki yapan gene yapacaktır ben sadece millet quizin partnerliği alınınca içerde su kadar kanalım kaldı iş arıyorum,her websitesi edit yaparım,seslendirme çeviri yaparım,eve nasıl ekmek gçtürecez derdine düşmesin ytpara diye söylemiştim ama sanırım sizde anlamadınız beni.

Peki saygı duyuyorum :)

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

@cagatayak o kadar parayla adam kremlini dikmiştir tabi :). hadi yiyon parayı dalga niye geçiyon ******** ya.

hocam parasını yakalım diye birşey yokki zaten :) eylülden sonraki parayı alıp alamayacakları zaten belli değil. ben yinede eylüle kadar bklicem tabiki.

dedim bizim türk mafyayı yollayalım paraları alsın gelsin adres ver moscow kremlin mr putin (ceo) yazmş :D

ahaha :D

3 dakka önce quizin paylaştığı durum. Merhaba vietnam, Rusyadan Şerefe.
bi arkadaşın bi postu vardı, deepwep den kiralık katil olayı. katılıyorum ona şuan :)

[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] hocam bütün herşeyini quize mi bel bağladın quiz bitse sende mi biteceksin ????

fazla büyütüyorsun işi bence... herşeyin fazlasıyla tüketilerek kullanıldığı ortamda kendine alternatifler bulursan iyi edersin...

Bütün yumurtalarını aynı sepete koyma kardeş...

3 dakka önce quizin paylaştığı durum. Merhaba vietnam, Rusyadan Şerefe.
bi arkadaşın bi postu vardı, deepwep den kiralık katil olayı. katılıyorum ona şuan :)

verelim neyse parası :) kellesini yollasınlar bize kellesinde sigara söndürelim :mad:

Arkadas diyorsa aweye ona buna niye yapmadiniz. Kardesim bundan 1 sene once 1000 kanal sinirimi vardi? Olsaydi merak etme yapilirdi. Yeni gelen birseyi bahane ederek kac milyonun ustune yattilar kim bilir. Simdi sorarim sana bu kadar kolay mi bu isler? Eger sen quizle calisicam diyorsan acik kanal i odeyen 1000 tane partner var. Ha bana zeval gelmesjn diye de bizim hakkimiz ziyan olmamali. Bunlara iyi bir ders vermek lazim sayemizde milyoner oldular. Onca insanin emegi kaldi sizce bunlarin hic mi degeri yok? Varsa yoksa kendimiz. Gidin madem adsense ile calisin.

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Evini gecindiren adam varmis peki bu gelecek paralara bel baglayip borc yapan veya ev gecindiren insanlar.ne olacak? 15 20 kisi ev gecindiriyor diye 1000 kisinin parasimi kalsin icerde? Hayir anlamadigim sanirim kanallarınız hic kapanmiyor diyelim. Birgun yuklu paraniz icerde kalsa ayni seyleri mi hissedeceksiniz? Demagoji yapmayalim hocam lutfen.

[MENTION=12689]Keithas[/MENTION] yav hocam ben quizin yaptıklarını unutun mu diyorum size ?. diyorumki ev geçindiren insanlarda var. siz belki kazandınız yada kazanmadınız eğer kazandıysanız başka yere yatırım yapabilir , webisteleri bile açıp insanları bilinçlendirebilirsiniz. eğer kazanmadıysanız ve ilk yatırımınızı bile kurtaramadan quiz batarsa demek isterdiğmi anlayacaksınız.

Vallahi billahi içerde 5 hane ödemem kalsın,forumda [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] hocam gibi işini 10 gün önce bırakmış ev geçindiren birinin hakkına girmemk için quizden kazandıgım parayı quiz aleyhine scamdır diye reklamlar vermek vs için harcarım. Hatta bilsem yakalanmam kiralık katil tutarım param çıkışsa.

ama 1000 kanal sokayım , kendim kapattırayım quizin partnerliği düşsün gibi çocukca şeyler yapmam.

Demagoji değil benim içerde 15 kanalım var. ben yine ytpara ailesini düşündümde bu konuyu açtım.Ama anlaşılan düşünmemek lazım.

---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

@rockscen sorma hocam ya. vallahi uyuz ediyorlar adamı şeref-sizin evlatları.

---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

@hassonya hocam ben kendim için acmadım konuyu 15 kanalın derdinde değilim vallahi değilim ya. ben ytpara ailesini düşündüğümden açtım her ne kadar yumurta olayında haklı olsanızda ilk kez bu ay para alacak olanlar olacaktır. yada ilerde quizle calısmak isteyen olacaktır diyerek actım.

Ama siz ve diğerleri sanki 15 kanalımın gelirini (1xx dolar) abi nolur acıyın abi o parayı almam lazım abi diye size yalvarıyorum sanıyorsunuz. Ben öğrenciyim 100 dolar beni büyütmezde küçültmezde ama ev geçindiren insanlar için açmıstım.

Neyse .. saygı duyuyorum .. Sizin düşünceniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri