aynen öyle hocam.ne yapalim beklemekten baska caremiz yok galiba.zaten öyle hocambu adamlara dert anlatmak zor.attıgınız mesajlara dogru cevap vermeleri nadir görülen bi durum.genelde sorulan soruyla verdikleri cevabın hiç alakası olmuyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen öyle hocam.ne yapalim beklemekten baska caremiz yok galiba.zaten öyle hocambu adamlara dert anlatmak zor.attıgınız mesajlara dogru cevap vermeleri nadir görülen bi durum.genelde sorulan soruyla verdikleri cevabın hiç alakası olmuyor.
ya arkadaş bu life'a kanal bağlanmıyor mu, life geç ödese de razıyım en azından adamlarla anlaşabiliyoruz.
onuda denedim ama quiz daveti gönderdik die uyarı geliyoya arkadaş bu life'a kanal bağlanmıyor mu, life geç ödese de razıyım en azından adamlarla anlaşabiliyoruz.
onu hiç sorma,sırf bu quizdekilere laf anlatamadıgımız ama lifedakilerle çok rahat anlaştıgımız için keşke quiz kapansada life kalsaydı diyorum.life a kanal baglanmıyor artık ne yazıkki ama eskiden baglanan kanallarla ilgili filan mesaj atıyorum,adamlar takır takır cevaplıyor yani onlarda bi sorun olmuyor.ama gel bu quizdekilere laf anlat.kanala davetiye gelmiyor diyorsun sana panelden yeni kanal nasıl eklenir yada ödeme yöntemi degiştirme nasıl yapılır onu anlatıyorlar![]()
arkadaşlar kanal bağlıyamıyorum davatiye göndereceğini söylüyor fakat kanala gelen widget altına gelen davatiye gelmiyor 100 defa denedim hep aynı genel bir sorun mu?
Banada davetiye yollamış kabul ettim kanal panelde gözükmüyor![]()
Gözükmesi birsz zaman alır 10 20 dk gibi
Sıkıntısız partnere girdi mi hocam?9 aboneli kanala şimdi 1 abone ekleyip quize soktum deneme amaçlı.yok analycs e 10 abone yansıcakmış falan filan olayı boş yani
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.