Quiz Kanal Bağlama Problemi

zaten öyle hocam :) bu adamlara dert anlatmak zor.attıgınız mesajlara dogru cevap vermeleri nadir görülen bi durum.genelde sorulan soruyla verdikleri cevabın hiç alakası olmuyor.
aynen öyle hocam.ne yapalim beklemekten baska caremiz yok galiba.

ya arkadaş bu life'a kanal bağlanmıyor mu, life geç ödese de razıyım en azından adamlarla anlaşabiliyoruz.

ya arkadaş bu life'a kanal bağlanmıyor mu, life geç ödese de razıyım en azından adamlarla anlaşabiliyoruz.

onu hiç sorma,sırf bu quizdekilere laf anlatamadıgımız ama lifedakilerle çok rahat anlaştıgımız için keşke quiz kapansada life kalsaydı diyorum.life a kanal baglanmıyor artık ne yazıkki ama eskiden baglanan kanallarla ilgili filan mesaj atıyorum,adamlar takır takır cevaplıyor yani onlarda bi sorun olmuyor.ama gel bu quizdekilere laf anlat.kanala davetiye gelmiyor diyorsun sana panelden yeni kanal nasıl eklenir yada ödeme yöntemi degiştirme nasıl yapılır onu anlatıyorlar :p

onu hiç sorma,sırf bu quizdekilere laf anlatamadıgımız ama lifedakilerle çok rahat anlaştıgımız için keşke quiz kapansada life kalsaydı diyorum.life a kanal baglanmıyor artık ne yazıkki ama eskiden baglanan kanallarla ilgili filan mesaj atıyorum,adamlar takır takır cevaplıyor yani onlarda bi sorun olmuyor.ama gel bu quizdekilere laf anlat.kanala davetiye gelmiyor diyorsun sana panelden yeni kanal nasıl eklenir yada ödeme yöntemi degiştirme nasıl yapılır onu anlatıyorlar :p

ya o da ilginç işte, life a kanal bağlanmıyor artık ama eski bağlı kanallarla %100 ilgileniyorlar. ödemelerini de quiz yapmıyor kendileri yapıyor. Life quiz ile birleşti ama hala ayrı ayrı iş yapıyorlar. Birleştiysen life kanallarının da quiz tarafından ödenmesi, ilgilenilmesi lazım. Keşke birleştikten sonra life'ın supportları quizdekilerin yerini alsaydı.

Quiz kanal sokamıyor muyuz beyler şuan ?

Duzelmis , panelden kanallarima davetiye gonderebiliyorum artik .

arkadaşlar kanal bağlıyamıyorum davatiye göndereceğini söylüyor fakat kanala gelen widget altına gelen davatiye gelmiyor 100 defa denedim hep aynı genel bir sorun mu?

arkadaşlar kanal bağlıyamıyorum davatiye göndereceğini söylüyor fakat kanala gelen widget altına gelen davatiye gelmiyor 100 defa denedim hep aynı genel bir sorun mu?

Banada davetiye yollamış kabul ettim kanal panelde gözükmüyor :D

izlenim abone yetmiyo diyo. 10k izlenim 50 abone var. analitikede yansımış durumda. bi günümüz sorunsuz geçsin ya

"You can see an invitation to join the QuizGroup Partner Program at your channel dashboard. After you accept the invitation, the channel will be added to the QuizGroup Partner Program Dashboard.

Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at join.quizgroup.com and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.

If you do not see the invitation, please verify your Google-account. The invitation has been sent to the channel . Click on the link and make sure that you have selected the right channel. Otherwise start the registration process again."
Davet gönderildi diyor ortada davet yok
2 kanalım içinde böyle anlamadım mail attım dönüş yok.

9 aboneli kanala şimdi 1 abone ekleyip quize soktum deneme amaçlı.yok analycs e 10 abone yansıcakmış falan filan olayı boş yani

sorun düzelmiş bağlayabilirsiniz.

ben halen bağlayamıyorum (24 saattir)
bağlanacak kanala bağlantı isteği gönderildi görünüyor
fakat istek gelmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri