Quiz Kanal Satışı 12 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11620]era[/MENTION] kesinlikle bu tavrı doğru bulmuyorum alana adam alıyor zaten adamın ucuza satması sadece bazı kişilerinde bundan faydalanmasını sağlıyor.
kesinlikle 1000 izlenimle 10 abone kasmak 10 tl etmez zaten kesinlikle yanlışş taraftasınız
arkadaş ederinde satıyor diye bu muameleri kesinlikle görmeye hakkı yok

[MENTION=11620]era[/MENTION] kesinlikle bu tavrı doğru bulmuyorum alana adam alıyor zaten adamın ucuza satması sadece bazı kişilerinde bundan faydalanmasını sağlıyor.
kesinlikle 1000 izlenimle 10 abone kasmak 10 tl etmez zaten kesinlikle yanlışş taraftasınız
arkadaş ederinde satıyor diye bu muameleri kesinlikle görmeye hakkı yok

O zaman tek satış fiyatına 7.5 TL der 5 tane alana 2 kanal hediye eder;) Ama tek satış fiyatı düşürmesinler.

O zaman tek satış fiyatına 7.5 TL der 5 tane alana 2 kanal hediye eder;) Ama tek satış fiyatı düşürmesinler.

Aynen katılıyorum hocam. Daha önce de yazmıştım hiç kanal satın almadım hep kendim yaparım quiz kanalımı ve fiyat düştükçe çöp kanal sayısı çoğalacak ve quiz'de artık diğer partnerler gibi çöp olacak ödemeler aksayacak ve bir yerden sonra hiç ödeme alamayacağız malesef...:(

Aynen katılıyorum hocam. Daha önce de yazmıştım hiç kanal satın almadım hep kendim yaparım quiz kanalımı ve fiyat düştükçe çöp kanal sayısı çoğalacak ve quiz'de artık diğer partnerler gibi çöp olacak ödemeler aksayacak ve bir yerden sonra hiç ödeme alamayacağız malesef...:(

Sorunda orada zaten hocam. Şuanda adsense bile sorun çıkartıyor. Doğru dürüst sayılı ödeme yapan yerlerden biri quiz, oranında sonunda suyu çıkacak herkes tamamen ortada kalacak. Ben kendim kanal vs. kasmıyorum youtube ilede ilgilenmiyorum. Amacım quiz ile çalışanları korumak.

Sorunda orada zaten hocam. Şuanda adsense bile sorun çıkartıyor. Doğru dürüst sayılı ödeme yapan yerlerden biri quiz, oranında sonunda suyu çıkacak herkes tamamen ortada kalacak. Ben kendim kanal vs. kasmıyorum youtube ilede ilgilenmiyorum. Amacım quiz ile çalışanları korumak.

güzel düşünce bu partner kanal satışlarında taban fiyat olmalı.

Arkadaşın sattığı 10 20 kanalla kimse korunmaz Say'ın admin ,

Pardon hacım dikkatimden kaçmış bakmıştım ama neyse kusura bakma hayırlı satışlar:)

+1000 izleme + 10 aboneli kanal satıyoruz.

İzlenim/abone satışı yasak olduğu gibi, kanala da aynı şekilde izlenim/abone çekilerek quize sokulmamış boş kanal satışı yasaklanmıştır. (Mutlaka quize sokulmuş olmalıdır, Quize sokmadan satılmamalıdır.)

arkadaş forumdan banlandıgı için konuyu kilitliyorum,arkadaşın banı kalktıgında tekrar açarız konuyu.12tlden aşagı satış yapmak yasak fakat arkadaşın 6tlye sattıgı tesbit edildi ve banlandı.umarım başka arkadaşlarda aynı hataya düşüp,kurallara uymamazlık yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri