Quiz Kanal Satışı Yasaklanmalı mı (anket)

Yasaklanmalı mı

• Evet

Oy: 401 85,9%
  • Hayır

Oy: 66 14,1%

• Kullanılan toplam oy
    467
boş yapma arkadaşım ekmek parasıymış. bu kadar insanın ekmek parası ne olacak? quiz elden gidiyodu hala şu yazdıgına bak nasıl yazabiliyosun bunu ya? illa kanalmı satacaklar biz nasıl kazanıyosak ekmeğimizi onlarda kapansın kusura bakma kimseyi düşünecek durumda değilim quiz gidiyo diye kaç gündür morallerim sıfırdı, 2 3 kişi kesesini dolduracak diye binlerce kişi ekmeğinden olacaktı. Hem onların şuana kadar kazandıkları yeterde artar bile!

Hocam önce karşınızdakinin düşüncelerine saygı duymayı ve saygı çerçevesinde cevap vermenizi tavsiye ederim. Quizden başka bir sürü partner şirketi var, onlarla da çalışabilirsiniz sonuçta veya Adsense'de olabilir.

Quiz'in asıl sorunu kanal açan arkadaşların sahte izlenimle vs açmaları değil, kullanıcıların satın aldıkları kanallara her türlü içeriği Youtube kuralları çerçevesi dışında basmaları. Adamlar daha geçen gün dediler description kısmında tagleri yazıyorsanız atacağız diye.

Sizin mantığınızla hareket edecek olursak da adam içerik basmayı(kurallar çerçevesinde) bilmiyorsa Quiz kanal vs almasın o zaman. Bunu mu diyeceğiz? Buradaki çoğu kullanıcı spam yapıyor, Youtube'ın istemediği bir durum bu o zaman bunları youtube'a şikayet mi edeceğiz yani.

adamların çalışma şekli farklı olduğun için bas geç yapıyorlar. her kanalıda quize atıyorlar. hepsini aynı dashboard altına toplayıp sözde sürümden kazanıyorlar...

Bu zihniyet bitirir zaten bu işi. Kaliteli kanal yapmakla spam kanalı yapmak arasında çok fark var.

boş yapma arkadaşım ekmek parasıymış. bu kadar insanın ekmek parası ne olacak? quiz elden gidiyodu hala şu yazdıgına bak nasıl yazabiliyosun bunu ya? illa kanalmı satacaklar biz nasıl kazanıyosak ekmeğimizi onlarda kapansın kusura bakma kimseyi düşünecek durumda değilim quiz gidiyo diye kaç gündür morallerim sıfırdı, 2 3 kişi kesesini dolduracak diye binlerce kişi ekmeğinden olacaktı. Hem onların şuana kadar kazandıkları yeterde artar bile!

Hocam önce karşınızdakinin düşüncelerine saygı duymayı ve saygı çerçevesinde cevap vermenizi tavsiye ederim. Quizden başka bir sürü partner şirketi var, onlarla da çalışabilirsiniz sonuçta veya Adsense'de olabilir.

Quiz'in asıl sorunu kanal açan arkadaşların sahte izlenimle vs açmaları değil, kullanıcıların satın aldıkları kanallara her türlü içeriği Youtube kuralları çerçevesi dışında basmaları. Adamlar daha geçen gün dediler description kısmında tagleri yazıyorsanız atacağız diye.

Sizin mantığınızla hareket edecek olursak da adam içerik basmayı(kurallar çerçevesinde) bilmiyorsa Quiz kanal vs almasın o zaman. Bunu mu diyeceğiz? Buradaki çoğu kullanıcı spam yapıyor, Youtube'ın istemediği bir durum bu o zaman bunları youtube'a şikayet mi edeceğiz yani.

Herkes kendini düşünüyo hocam, kimseye laf anlatmakla uğraşma. Ben çok dil döktüm de herkes seni de kendi gibi sanıyor afedersin. Açık açık uzun uzun yazdığım halde, insanlar yanlış anlamak istediği için yanlış anlayıp bi de üzerine çocuk gibi azarlıyorlar. Ne olacaksa olsun, quiz biter gerekirse başka partner bulur onu satarım. Çalışan adam her yerde ekmek kazanır; açgözlü başkasını düşünemeyen bencil adamların da kazanacağı tek şey para olur başka birşey değil. Millet sanki biz onların ekmeğini çalıyomuşuz gibi bir havada ben anlayamadım gitti yani. Herkes bir nizam, bir düzenden bahsediyor quiz olayından beri ama; işine yarayan kısımlarından düzenin. Seviyeli yorumun gördüm diye yazdım; üslubun çok hosuma gitti hocam. Hayırlı günler.

Edit: ayrıca oy bile kullanmadım. Bu forumdaki bir kaç kaliteli insanın dışında karakterli adam yok malesef. Para insanın gerçek karakterini ortaya çıkarıyor demek ki gerçekten.

Son düzenleme:
konuya yazanların birkaçını toplu kapanma konularında her hafta görüyorum benim ise sattığım quiz kanalların biri bile kapandı diye gelmedi sattığım kişiler quize kimin zarar verdiği belli spam yapmayı öğrenin ortalığı karıştıracağınıza

konuya yazanların birkaçını toplu kapanma konularında her hafta görüyorum benim ise sattığım quiz kanalların biri bile kapandı diye gelmedi sattığım kişiler quize kimin zarar verdiği belli spam yapmayı öğrenin ortalığı karıştıracağınıza

4500 kanalda 4 kapanmam (benden kaynaklı olan) var, müşteri dönüşlerinden topladığım. Demek ki çalışan çalışıyor adam gibi :) Her neyse artık polemik yapmaya gerek yok yönetim gerekli kararı verecektir.

Son düzenleme:
Oyumu kullandım tabikide evet yasaklanmalı.. Gerekirse skypden satanların tespiti halindede forumdan uzaklaştırılmalı..

4500 kanalda 4 kapanmam var, müşteri dönüşlerinden topladığım. Demek ki çalışan çalışıyor adam gibi :) Her neyse artık polemik yapmaya gerek yok yönetim gerekli kararı verecektir.

4500 kanalda nasıl 4 kapanma var biraz açarmısın? videoların teliflerini de mi alıyorsun?

edit:konunda da 3.500 Adet Kanalda Yalnızca 4 adet kapanma yazmışsın. bence bu rakamlara yanlışlık var.

4500 kanalda 4 kapanmam var, müşteri dönüşlerinden topladığım. Demek ki çalışan çalışıyor adam gibi :) Her neyse artık polemik yapmaya gerek yok yönetim gerekli kararı verecektir.

dostum olayı sen yanlış anlıyorsun adam senden alıyor 100 kanal bi günde 50 dolar kazanıyor ertesi gün kapanan içerik atıyor , senin suçun yok sadece piyasaya quiz kanal sunmuş oluyorsun ve bu işi bitiriyor , bu işin en ufak bi tartışılacak tarafı yok artık herkez elini taşın altına koyucak başka şekilde kazanıcak parasını , yoksa zatten partner patlıcak yine aynı kapıya çıkmış olucak bu iş

oyumu evet verdim fakat.
1000 izlenim alıp 10 abone yapamayan adam zaten kazanamaz
bu kanalları neden alıyorlar anlamıyorum..
yap kanalı bekle 15 gün zaten geçer
geçmezse zaten kanalı nereye sokarsan sok para kazanamayacaksın ki..

dostum olayı sen yanlış anlıyorsun adam senden alıyor 100 kanal bi günde 50 dolar kazanıyor ertesi gün kapanan içerik atıyor , senin suçun yok sadece piyasaya quiz kanal sunmuş oluyorsun ve bu işi bitiriyor , bu işin en ufak bi tartışılacak tarafı yok artık herkez elini taşın altına koyucak başka şekilde kazanıcak parasını , yoksa zatten partner patlıcak yine aynı kapıya çıkmış olucak bu iş

ben olayı yanlış anlamıyorum hocam; sizin stresinizi derdinizi anlıyorum ama birçok insan biz satıcıları suçlayıp, afedersin bir küfür etmedikleri kalıyor. Bak Eğer yalan söylüyorsam Allah benim bin türlü belamı versin; quiz kapansın diye kendini paralayan adamların çoğu whatsapp dan skype dan yazıyorlar, kanal için fiyat teklifleri veriyorlar. Sadece bana çalış bundan sonra kaliteli açıyorsun diyorlar. Ben aralarında samimi olduğunu bildiklerim dışında birçoğuna dönüş yapmadım bile. Alıcıyı bitireceksin bu işi bitirmek istiyorsan, ben satmadım başkası satacak benim demek istediğim bu. Her neyse bizim insanımız quiz kapanana kadar zaten durmayacak hocam, ben satsam da satmasam da. Hayırlısı olsun o yüzden. :)

4500 kanalda 4 kapanmam (benden kaynaklı olan) var, müşteri dönüşlerinden topladığım. Demek ki çalışan çalışıyor adam gibi :) Her neyse artık polemik yapmaya gerek yok yönetim gerekli kararı verecektir.

mesele zaten kapanmadan ziyade kanalların quize nasıl girdikleri
oda sizin işiniz ben şahset hiç satın almadım partner organik izlenim ile giriyorum
demek istediğimiz herkez kendi çabasıyla girsin çünkü sonuç ortada artık dahada kötü olmamalı diye bu anket var ve 200 kişi yasaklanmalı derken bir bildikleri düşündükleri mantıklı bir şeyler var
Siz işinizde tabiki iyisiniz diyosunkı 4500 kanaldan 4 tanesi kapanmış
peki bunların hepsi Quizmi? ve atılanlarıda saydınızmı sattıgınız kişilerle tek tek görüştünüzmü?
kimsenin işine mani olma derdinde değil bu forum aksine yardımlaşma adına buradayız
şunu belirteyimki adamgibi çalışan var evet!!! spamı bilen kişi kalkıpda nadiren 10 tl bi kanala verir çünkü o kanalı quize sokmanın organik yolunu bilir adamgibi çalışan spamcı dediğiniz kişi

At yalani seveyim inanani, :) benimde 35.000 kanal satisimdan 1 tane kapanan oldu :)

Hocam bana inanmaman doğal; dediğim gibi bizim milletimiz herkesi kötülemekte üstüne yok. O rakamdan sonra çok kanal sattım da konuyu güncellemeye vaktim olmadı. İnanmak zorunda değilsin de, beni neye göre yalancılıkla itham ediyosun onu anlayamıyorum. Çok iyi tanıdığın bi adam olurum, ya da alışverişin olur. Dersin ki bu adam yalancıdır şöyledir. Aramızda hiç bir bağ yok, kuru laf. Neyse müşterilerimle tek tek konuş isimlerini vereyim. 4 taneden fazla kapanan kanal bul benden kaynaklı olan, sana 10 kanal hediye edeyim. Bu arada kapanma oranın iyiymiş Allah daha da düşürür inşallah ;)

Edit: rakamsal da konuşurdum da, burda sayı versem şimdi diyecekler ki çok satmış kanal satışları kapansın. Bir de onlarla uğraşamayacağım için yazmıyorum.

kaç kanalda kaça kapanma var bilemem ama bildğim işini iyi yapan bikaç kişi var bu forumda [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] 'da onlardan biridir , biz spam'ı adam akıllı yapsak her kanala 1k video çekmeye çalışmasak bu durumlarda başımıza gelmezdi ! tüm mail satışları toptan yasaklansın o zaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri