Quiz Kanal Satışı Yasaklanmalı mı (anket)

Yasaklanmalı mı

• Evet

Oy: 401 85,9%
  • Hayır

Oy: 66 14,1%

• Kullanılan toplam oy
    467
kaç kanalda kaça kapanma var bilemem ama bildğim işini iyi yapan bikaç kişi var bu forumda @Jeito 'da onlardan biridir , biz spam'ı adam akıllı yapsak her kanala 1k video çekmeye çalışmasak bu durumlarda başımıza gelmezdi ! tüm mail satışları toptan yasaklansın o zaman

Bak seninle tek 1 kez alışveriş yaptık, kötü yorumun bile olsa haklısın der susarım bir hatamız olmuştur derim okan hocam. Ama alışveriş yapmamış bir tek pm bile konuşma olmayan arkadaşlar bizleri suçlayınca hazmedemiyorum kusura bakmayın. Allah razı olsun ama satış konusu için yazmıyorum bunları; artık itham edilmediğim birşey kalmadı, yalancı oldum açgözlü oldum, milletin parasında gözü olan adam oldum, işini iyi yapmayacaksın millete kitleyeceksin dandik dundik şeyi fahiş bir karla o zaman bayılır insanlarımız :)

kaç kanalda kaça kapanma var bilemem ama bildğim işini iyi yapan bikaç kişi var bu forumda @Jeito 'da onlardan biridir , biz spam'ı adam akıllı yapsak her kanala 1k video çekmeye çalışmasak bu durumlarda başımıza gelmezdi ! tüm mail satışları toptan yasaklansın o zaman

aynen öyle mail satışları adamlar alıyor ayda 30k mail. satışı yasaklanan quiz :D. var mı öyle bir dünya. Tüm mailleri yasaklayın herkes kendi mailini açsın quizini mn sini rec ini açsın. Quiz yasaklansın çünkü biz o partnerden çalışıyoruz. ee ? 2 gün sonra quiz yinede patlarsa bu seferde komple forumca mn geçelim hadi satışı kesin diye bi durum mu var :).

Ha satışlar yasaklanacaksa da 1-2 hafta süre verilmeli bence arkadaşların ekipleri ile konusmasına. Çat diye kapanmamalı.

Alıcı yada satıcı değilim. Ama esnaflık ve ticaret böyle olur.

Bak seninle tek 1 kez alışveriş yaptık, kötü yorumun bile olsa haklısın der susarım bir hatamız olmuştur derim okan hocam. Ama alışveriş yapmamış bir tek pm bile konuşma olmayan arkadaşlar bizleri suçlayınca hazmedemiyorum kusura bakmayın. Allah razı olsun ama satış konusu için yazmıyorum bunları; artık itham edilmediğim birşey kalmadı, yalancı oldum açgözlü oldum, milletin parasında gözü olan adam oldum, işini iyi yapmayacaksın millete kitleyeceksin dandik dundik şeyi fahiş bir karla o zaman bayılır insanlarımız :)
hocam insanların parasında gözünüz olsa vs bu kadar mail kimse almazdı zaten sizde işinizi iyi yapıyorsunzki bu kadar müşteriniz var o yüzden fazla canınızı sıkmaya gerek yok 1 alışverişimiz oldu oda nasıl biri oldğunuzu bilmeme yetti zaten :) insanları durduk yere yargılamak kolaydır bi insanı tanımak istyorsanız onunla yola gidin , iş yapın demişler bunları yapmadan kimseyi yargılamayın

hocam insanların parasında gözünüz olsa vs bu kadar mail kimse almazdı zaten sizde işinizi iyi yapıyorsunzki bu kadar müşteriniz var o yüzden fazla canınızı sıkmaya gerek yok 1 alışverişimiz oldu oda nasıl biri oldğunuzu bilmeme yetti zaten :) insanları durduk yere yargılamak kolaydır bi insanı tanımak istyorsanız onunla yola gidin , iş yapın demişler bunları yapmadan kimseyi yargılamayın

Bana kaç müşterim, kaç tanıdığım dedi kendine kanal doldur para kazan filan diye; her birine yok dedim. Ben bilmiyor muyum bu işte ne kadar para olduğunu. Kategorisini etiketine kadar veriyor adam, al yeter ki sen de kazan temiz çocuksun filan diyor da ben yok millet içi rahat kanal alsın; kategorisi çalınacak endişesi duymasın diye yapmıyorum öyle birşey. Yine de yaranamıyorum.

Herkes kendini düşünüyo hocam, kimseye laf anlatmakla uğraşma. Ben çok dil döktüm de herkes seni de kendi gibi sanıyor afedersin. Açık açık uzun uzun yazdığım halde, insanlar yanlış anlamak istediği için yanlış anlayıp bi de üzerine çocuk gibi azarlıyorlar. Ne olacaksa olsun, quiz biter gerekirse başka partner bulur onu satarım. Çalışan adam her yerde ekmek kazanır; açgözlü başkasını düşünemeyen bencil adamların da kazanacağı tek şey para olur başka birşey değil. Millet sanki biz onların ekmeğini çalıyomuşuz gibi bir havada ben anlayamadım gitti yani. Herkes bir nizam, bir düzenden bahsediyor quiz olayından beri ama; işine yarayan kısımlarından düzenin. Seviyeli yorumun gördüm diye yazdım; üslubun çok hosuma gitti hocam. Hayırlı günler.

Edit: ayrıca oy bile kullanmadım. Bu forumdaki bir kaç kaliteli insanın dışında karakterli adam yok malesef. Para insanın gerçek karakterini ortaya çıkarıyor demek ki gerçekten.

İnsanları en iyi bir yolculukta birde alışverişte tanırsın demişler boşa dememişler :)

Life'ın yaptığı açıklamalardan yola çıkarak diyorum, adamlar başlık ve taglere dikkat edeceklerini, açıklama kısmında etiketleri kullanıyor sonra vay efendim Quiz sıkıntı çekiyor. Sen 1000 izlenimi yapay olarak çeksen de Life'ın bahsettiği nokta sahte tıklama, yoksa senin 1000 sahte izlenmenden dert yanmıyor adamlar. Hoş Quiz'e soktuktan sonra sahte izlenim kasanlar bile olabilir aramızda.

Sen kalitesiz spam yapacaksın, deyim yerindeyse vur-kaç yapacaksın sonra Quiz elden gidiyor diye dert yanacaksın. Temennim bu dediklerimi yapanları Quiz partnerinden çıkarır da biz bilmesek de kendileri Quiz'e asıl kimin sıkıntı çıkardığını öğrenir.

hıcbır satıcı burada konusmamalı bence
bınlerce ınsanın ekmek yedıgı partnerı rıske atmamalı
satıs yasaklanmalı
yada cok fahıs fıyatlar uygulanmalı

İzlenim satışı yasak ama izlenim satın alınarak yapılan partner kanallar serbest.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanları en iyi bir yolculukta birde alışverişte tanırsın demişler boşa dememişler :)

Life'ın yaptığı açıklamalardan yola çıkarak diyorum, adamlar başlık ve taglere dikkat edeceklerini, açıklama kısmında etiketleri kullanıyor sonra vay efendim Quiz sıkıntı çekiyor. Sen 1000 izlenimi yapay olarak çeksen de Life'ın bahsettiği nokta sahte tıklama, yoksa senin 1000 sahte izlenmenden dert yanmıyor adamlar. Hoş Quiz'e soktuktan sonra sahte izlenim kasanlar bile olabilir aramızda.

Sen kalitesiz spam yapacaksın, deyim yerindeyse vur-kaç yapacaksın sonra Quiz elden gidiyor diye dert yanacaksın. Temennim bu dediklerimi yapanları Quiz partnerinden çıkarır da biz bilmesek de kendileri Quiz'e asıl kimin sıkıntı çıkardığını öğrenir.

Quiz sıkıntısı başka kanallarla hiç bir alakası yok saçma sapan bir konu açılmış yasaklanmalımı die Quız bizim sıkıntımız kanallar harici vardı düzenledik derse sonra kanalların yasaklanmasını isteyen arkadaşlar bu işten ekmek yiyenlerin haklarını yemiş olmuyormu bu vebali taşımazlarmı

dostum olayı sen yanlış anlıyorsun adam senden alıyor 100 kanal bi günde 50 dolar kazanıyor ertesi gün kapanan içerik atıyor , senin suçun yok sadece piyasaya quiz kanal sunmuş oluyorsun ve bu işi bitiriyor , bu işin en ufak bi tartışılacak tarafı yok artık herkez elini taşın altına koyucak başka şekilde kazanıcak parasını , yoksa zatten partner patlıcak yine aynı kapıya çıkmış olucak bu iş

bunu anlatamıyoruz size işte kendin diyorsun 1 günde 50 dolar kazanıyor diye 1 günde 50 dolar kazanan adam 1k izlenimi 1 saatte ayarlar partnere sokar videoyu atar atmaz izlenim kralı olanlar bizden alıp yapıyor sanıyorsunuz ama hatalısınız o arkadaşlar 1k izlenimi kendileri sağlayıp kanallarını ertesi gün partnere sokuyor neyse daha fazla konuşmucam o arkadaşlar arasında bende varım bi günde 50 dolar kazanca fırlayabiliyor kanal ama ertesi gün uçmuyor 1-2 ay kalıyor o taktiği uygulayanları takip etsen anlarsın hemen kapananlar onların kanalları değil

Quiz hayatımızdan azıcık çıkayazdığında yaşadığımız çöküntüyü hatırlayıp artık bu ve benzeri satışların forumda aleni bir şekilde gerçekleştirilmesine izin vermeyelim. Altın yumurtlayan tavuğu kesmeyelim.

Bu yaşadıklarımızdan azıcık ders çıkartsak fena olmaz mesela?

burada yasaklansın dıyen herkez bu saatten sonra tek 1 hesap almazsa zaten satıslar bıter.

bu arada quizin spamı artık kabul edeceğinide pek sanmıyorum şahsen bende olsam aynısını yapardım nasılsa ilk 10 partnerden biri oldum neden daha fazla risk alayım özgün kanalları alırım derdim hepimize geçmiş olsun

Yasaklanmalı çünkü millet deli gibi kanal alıp basıyor nasıl olsa kapananlar ödenicek hesabı. Bu yüzden belirli kalitedeki kanallar ve özenle yapılmış kanallar bundan sonra quizde sıkıntı yaşamaz en azından.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri