Quiz Kanalımdaki videoyu gizliye aldı

• Kullanıcı Elturqo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Elturqo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar böyle bişey başına gelen var mı?
kanalda tek video var ve kazançta baya yüksek ne yapmalıyım? tekrar genele alırsam sıkıntı olurmu yoksa kendi haline mi bırakayım?

Arkadaşlar böyle bişey başına gelen var mı?
kanalda tek video var ve kazançta baya yüksek ne yapmalıyım? tekrar genele alırsam sıkıntı olurmu yoksa kendi haline mi bırakayım?

Bu Quiz Saçmalamaya Başladı Son Zamanlarda. Videoların Altına Açıklama Ekliyor. Reklam Ortası Süreleri ile Oynuyor. Al işte Yapmadığı Bir Videoyu Gizliye Almaktı Onu da Yapmış... Kesinlikle İrademiz Dışında Müdahale Etmemesi Lazım. Şahsi Kanaatim Videoyu Tekrardan Genele Alman Yönünde...

o değil adamlar videomu kopyalamış. benim video indexten düşmüş ya lanet olsun. bu ne arkadaş boyle bişeyi yapmaya hakları yok.

o değil adamlar videomu kopyalamış. benim video indexten düşmüş ya lanet olsun. bu ne arkadaş boyle bişeyi yapmaya hakları yok.

Quiz çalışanları da spam yapıyor olmasın? Belki de onlar kopyaladı videoyu. Ne hakla videoyu gizliye alıyorlar böyle bir hakları var mı ki?

quiz videonu gizliye aldık diye mesaj mı atmaya başladı anlamadım

Al videonu bence genele artık iyice hadlerini aştılar.

Bu kadar güven olursa herşeyi yapmaları normal, benim ödemeleri de gizliye aldılar herhalde ocak ödemelerini bile yapmadılar.

Ben bundan sonra creative olur, zoomin olur onları çalışsam benim için daha iyi en azından açık kanalın ödemesini alıyoruz.

Paypal onaylamadı, farklı paneller var birleştir ödeyelim gibi abuk sabuk sebeplerle paranın da üzerine yatmaya başladılar.

Bende quizin video ortası reklam süreleriyle oynamasından bıktım :)

quiz ya partnerden atar ya ufak resmi değiştirir yada para kazanmayı kapatır,gizlisiyle liste dışıyla mı uğraşıcak fena paranoyak olmuşsunuz siz.

Bende quizin video ortası reklam süreleriyle oynamasından bıktım :)

bi terslik görürse oynasında arkadaş öyle bi reklam aralıgı giriyorki mübarek 20 30 dakka ara giriyor. videoya giren sadece 5 10 dakika bakıp cıkıyor ee nasıl olacak quiz efendi :)

reklam aralarını zaten 30 dakka ya ayarlıyor. bişey yapmıyorum bırakıyorum öyle ama bu yaptığı saçmalık.

vardır illa bi bildiği adamlar sen az para kazan bizde az para kazanalım mı diyecek?

Ben life deyken bi videom az izleniyodu küçük resmi değiştirdim çok fazla izlendi 1 haftada milyona ulaştı. Adamlar küçük resmi kaldırdı, ben tekrar yükledim 1 hafta sonra o videodan tek topluluktan kanal patladı.

vardır illa bi bildiği adamlar sen az para kazan bizde az para kazanalım mı diyecek?

Ben life deyken bi videom az izleniyodu küçük resmi değiştirdim çok fazla izlendi 1 haftada milyona ulaştı. Adamlar küçük resmi kaldırdı, ben tekrar yükledim 1 hafta sonra o videodan tek topluluktan kanal patladı.

mail attıktan sonra kopyalayanın videosu da ortadan hemen kalktı. bence bişeyler dönüyor.

quiz aştı kendini falan filan diyenler, çalışmayın o zaman bu partnerke adamlar zorla sokmuyorki.

benimde videoları silmişler. Güncel bi dizi vardı başladığı gün attm en başa geldm dedim güzel tutucak bu dizi ertesi günü bi baktm kanaldaki bütün videolar silinmiş ne ihtar var ne bişey lifetada başıma gelmişti aynısı. Video kullanıcı tarafından kaldırılmıştır diyo oynatma listesinden açtığımda yani ben silmişim gibi gözüküyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri