Quiz Kanalları Ayırma yada Birleştirme. - Anlatim -

geçici sorun falan değil arkadaşlar ben bunu bekliyordum . çakallıkların önüne geçmek için artık ödeme yöntemi değiştirmeyi kaldırmışlar.

bence ödeme haftası diye kaldırdılar şimdi değiştirirlerse felan karışıklık olur diye tahminimce öyle

geçici sorun falan değil arkadaşlar ben bunu bekliyordum . çakallıkların önüne geçmek için artık ödeme yöntemi değiştirmeyi kaldırmışlar.

Şu eşsiz mantığınla bizleri de aydınlatsan. :) Nasıl bir mantık kurdun çakallarla, ödeme yönteminin değişmemesini?

Şu eşsiz mantığınla bizleri de aydınlatsan. :) Nasıl bir mantık kurdun çakallarla, ödeme yönteminin değişmemesini?

Aynı panele belirli bir sürede belirli bir sayıdan fazla kanal eklenemediği için farklı panel açıp sonradan birleştirme gibi bir çakallık. Sanırım bunu demek istedi. :)

Aynı panele belirli bir sürede belirli bir sayıdan fazla kanal eklenemediği için farklı panel açıp sonradan birleştirme gibi bir çakallık. Sanırım bunu demek istedi. :)

Yok hocam o zaman hepiniz yanlış biliyorsunuz, ve bu yanlış bir çok kişinin kafasını bulandırıyor.

Mesela ödeme yöntemi 1- Banka Yöntemi
Şimdi benim bu yönteme ait 6 tane farklı dashboard'ım var ve hepsinde aynı banka adresim var. 6 Panelinde kanal ekleme sayısı aynı yani isterse 30 tane farklı panelin olsun aynı ödeme yöntemini kullanan gene de ekleyeceğin kanal sayısı 5-6? Anlamışsındır umarım. :) Ayrıca wm kullananlar sınırsız kanal ekleyebilir, cünkü hepsinde farklı bir ödeme adresi mevcut. Paypal ve banka kullananlar bu durumdan muzdarip zaten.

Ha arkadaş şöyle dese, panellerin çalınmasına karşı alınmış bir önlem felan dese gene mantıklı gelecek onun dışında bir mantıgı yok bu işin. Muhtemelen bir bug oluştu halledeceklerdir..

Yok hocam o zaman hepiniz yanlış biliyorsunuz, ve bu yanlış bir çok kişinin kafasını bulandırıyor.

Mesela ödeme yöntemi 1- Banka Yöntemi
Şimdi benim bu yönteme ait 6 tane farklı dashboard'ım var ve hepsinde aynı banka adresim var. 6 Panelinde kanal ekleme sayısı aynı yani isterse 30 tane farklı panelin olsun aynı ödeme yöntemini kullanan gene de ekleyeceğin kanal sayısı 5-6? Anlamışsındır umarım. :) Ayrıca wm kullananlar sınırsız kanal ekleyebilir, cünkü hepsinde farklı bir ödeme adresi mevcut. Paypal ve banka kullananlar bu durumdan muzdarip zaten.

Ha arkadaş şöyle dese, panellerin çalınmasına karşı alınmış bir önlem felan dese gene mantıklı gelecek onun dışında bir mantıgı yok bu işin. Muhtemelen bir bug oluştu halledeceklerdir..

Benim hem bankaya hem de wm ye kayıtlı hesaplarım var. Banka için yeni kanal ekleme hakkım dolduğunda wm yi kullanacağım. Daha sonra wm den alıp bankadaki ile birleştireceğim ama bu olaydan önce de panelden çıkarmak istediğim kanalları çıkaramıyordum. Onay maili gelmiyordu. Bütün hesaplar için wmz açmak da ayrı bir çöplük oluyor. Bi çözüm lazım bu işe.

ayırma birleştirme işi kalktımı yoksa çalışmamı var ? satılığa kanal çıkartmak istesem çıkartamoyorum

profil bölümü eski haline dönmüş ama ben birleştiremiyorum

Biri şu birleştirme işini çözerse çok sevineceğim en son denediğimde quiz panellerimi birleştirememiştim

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] konuyu sabitler misiniz babuslar. halen sonradan gören arkadaşlar oluyor gelen begenilerden anlaşılıyor. göz önünde olması daha doğru olur herhalde

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] konuyu sabitler misiniz babuslar. halen sonradan gören arkadaşlar oluyor gelen begenilerden anlaşılıyor. göz önünde olması daha doğru olur herhalde

babuş şuan birleştirilme oluyormu sürekli zaten birleştirme talibn var diye ahata alıyorum

Aynen 2 tane çok kanallı dashboardu birleştirmek istiyorum daha denemedim. Yapılıyormu şuan mümkün mü? Birde birisi bunu resimli anlatmıştı o konu nerede ya..

Bende bir haftadir sorun var.

Gecenlerde 6 farkli kanalimi quiz'e yeni dashboardlar acarak baglamistim.
Simdi onlari birlestirmek istiyorum.
2'ser tanesini birlestirebildim ve 3 tane dashboard'a ulastim.
Simdi o 3 taneyi de birlestirerek tek dashboarda ulasmak istiyorum.

Ama sistem bir turlu buna musade etmiyor.
Daha once basvurdunuz, gelen maile gelen linke tiklayin falan diye alakasiz bir uyari veriyor.
Yukarda da dedigim gibi o maillere tiklayarak zaten dashboard sayisini yariya indirdim.

Bende bir haftadir sorun var.

Gecenlerde 6 farkli kanalimi quiz'e yeni dashboardlar acarak baglamistim.
Simdi onlari birlestirmek istiyorum.
2'ser tanesini birlestirebildim ve 3 tane dashboard'a ulastim.
Simdi o 3 taneyi de birlestirerek tek dashboarda ulasmak istiyorum.

Ama sistem bir turlu buna musade etmiyor.
Daha once basvurdunuz, gelen maile gelen linke tiklayin falan diye alakasiz bir uyari veriyor.
Yukarda da dedigim gibi o maillere tiklayarak zaten dashboard sayisini yariya indirdim.

1 haftadır bendede aynı hata var

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] konu sabitlenmiştir..

Şu an 2 den fazla kanalı birleştirebilen varmı?
2 kanal birleşiyor ama 3. kanal için zaten birleşme isteği alındı maili konrol edin diyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri